Jennifer Arcuri erkänner fyraåriga affärer med seriell kärleksfusk Boris Johnson

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Jennifer Arcuri berättar idag för första gången hur hon blev kär i Boris Johnson under en affär som hon säger varade i fyra år.



Affärskvinnan, som är 21 år yngre, säger att de sov tillsammans på lägenheten där hon hade en poledansarens stolpe.



Hon säger att de träffades en gång i veckan på höjden av affären, hon skickade arty topplösa bilder och erkänner: Jag älskade honom. Jag älskade honom.



Jennifer avslöjar en ömsesidig fysisk och intellektuell attraktion. De delade en kärlek till Shakespeare, hon gav honom namnet Alexander den store, och hon säger att han älskade hennes kropp och sinne och inte kunde hålla händerna borta från mig på deras första försök.

Men i slutändan, säger hon, var han en feg blöt nudel för att han inte stod bredvid henne i raden över hennes närvaro på utlandsresor.

Jennifer säger att hennes romantik med premiärministern Boris - som då var borgmästare i London - varade från 2012 till 2016.



Det var hans andra mandatperiod och han var gift med nu ex-fru Marina, mor till deras fyra barn.

Frågor dök upp första gången för två år sedan när det avslöjades att Jennifer, 35, fick delta i tre skattebetalarfinansierade handelsuppdrag som leds av Boris, 56.



Jennifer Arcuri talar uteslutande till Sunday NEWSAM ikväll

Jennifer Arcuri talar uteslutande till Sunday NEWSAM (Bild: Rowan Griffiths / Sunday NEWSAM)

Det var klart att de var nära men hon har aldrig bekräftat att de var älskare - förrän nu.

På tal om sex säger Jennifer: Vi var i ett intimt förhållande i fyra år. Jag älskade honom, och med goda skäl. Men mannen jag trodde att jag kände finns inte längre.

Hon lyfter locket på affären säger hon:

  • Boris vinade och åt henne öppet på en restaurang i London och sa till henne: Jag vill dejta dig, du är den enda amerikanen jag någonsin har tyckt om.
  • De hade först sex i hennes Shoreditch -lägenhet timmar innan han satt mellan Marina och prinsessan Anne vid öppnandet av London Paralympics 2012.
  • Innan han sprang iväg till ceremonin var hon tvungen att jaga efter en strumpa som han tappade i sin passion.
  • Han efterfrågade snygga bilder av henne och sa att en galet bild var tillräckligt för att få en biskop att sparka ett hål i ett glasmålningsfönster.
  • De utbytte sexuella meddelanden, ibland medan han tjänstgjorde som borgmästare.
  • Han var tvungen att låna 3,10 pund på deras första dejt och drog senare undan oron för att kyssa offentligt och sa: Det här är min stad, jag bryr mig inte.

Gå med i vår utredningsredaktör Geraldine McKelvie live på Facebook måndagen den 29 mars klockan 14:30 för att diskutera vår bombskall exklusiva

Jennifer Arcuri på bilden med Boris Johnson på sin kampanjbuss

Jennifer Arcuri på bilden med Boris Johnson på sin kampanjbuss

Jennifer avslöjar sin häpnadsväckande historia i en intervju med Sunday NEWSAM i hemlandet Amerika. Hennes avslöjanden är enormt viktiga och väcker frågor om offentliga kontanter och om Boris bröt mot en uppförandekod.

Greater London Authority -undersökningen kommer att undersöka om han brutit mot Nolan Principles of Public Life.

Den kommer att undersöka om han uppträdde med ärlighet och integritet, om Jennifer fick förmånsbehandling och om det fanns någon intressekonflikt som borde ha förklarats.

Boris talade vid en rad teknikhändelser som anordnades av Jennifer, som fick 126 000 pund av skattebetalares pengar i evenemangssponsorationer och bidrag. Huvuddelen, 100 000 pund, kom i ett statsbidrag 2019.

Jennifer hävdar att hon blev inbjuden på handelsresor i sig själv som medlem i London tech-scene ekosystem.

Jennifer tycker att Boris borde ha erbjudit mer stöd

Jennifer Arcuri tycker att Boris Johnson borde ha erbjudit mer stöd (Bild: Rowan Griffiths / Sunday NEWSAM)

På tal om Boris misslyckande med att stå upp för henne efter förslag om favorisering, säger Jennifer: Det är pinsamt. Vilket barn. Du kan inte ringa och säga 'Titta Jen, det här är galet, välkommen till politiken'?

'Han tog bara den mest fega, blöta nudeln. Det här är vem han är och det är på tiden att vi känner igen det.

En stor ledare är karismatisk, modig och modig. Inget av dessa ord skulle jag använda för att beskriva Boris Johnson.

Hon säger att hon inte helt förstod reglerna kring resorna och hon anser nu att Boris borde ha förklarat vänskapen. Hon tillägger: Jag skulle inte ha sett någon anledning till att han inte skulle förklara mig.

Jennifer var en handelsstudent när hon träffade Boris på ett evenemang där han talade 2011. Hon säger: Han kom in i rummet, hans hår var helt förvirrat. Det var då jag såg Boris Johnsons första riktiga magi.

'Han skulle göra hela rummet till ett gäng ylande skolflickor. Jag gjorde en linje för framsidan av linjen. Jag sa, 'Hej, jag heter Jennifer, om du inte kände mig, nu gör du det'.

Boris Johnson och Jennifer Arcuri på kampanjspåret

Boris Johnson och Jennifer Arcuri på kampanjspåret

Månader senare anmälde hon sig frivilligt till kampanjen för honom i sitt bud om omval i London 2012. De träffades igen på den så kallade Boris-bussen-och han mindes henne. De bytte nummer så att han kunde arrangera att delta i ett event som drivs av hennes nystartade företag, Innotech.

Det var en uppenbar gnista, säger Jennifer. Boris smsade till och med henne medan hon var på kampanjevenemanget och tittade på henne från några meter bort.

Jennifer säger: Han sa: 'Boris ringer Jennifer.' Sedan sa han: 'Du ser bra ut.' Jag smsade tillbaka något som: 'Du får gärna titta'. Det fanns denna omedelbara attraktion på båda sidor, fysisk och intellektuell.

Veckor före Innotech -evenemanget säger Jennifer att Boris sms: a och ber om att få ta en drink. Hon sparade hans nummer under Alex den store, eftersom hans riktiga förnamn är Alexander.

Jennifer säger: Jag kommer ihåg en text där det stod ”Drick en dag?” Skrek jag. En av mina manliga rumskamrater sa: ”Vilken typ av tjej är vänner med Boris Johnson?” Jag minns att alla skrattade. Jag förstod det inte riktigt då.

Det föreslogs att jag har ett kodnamn för borgmästaren i London på grund av slumpmässiga textmeddelanden. Det skulle komma när som helst, vilken timme som helst. Romantiken utspelade sig när OS och Paralympics i London bara var några månader bort.

Läs mer

Jennifer Arcuri talar till Sunday NEWSAM
Arcuri medger 4-årig affär med Boris Han bad om en intim bild på arbetsresan Inne i Johnsons fruktansvärda kärleksaffärer PM: s uppförande under förstoringsglas Boris talade vid Jennifer & # 39; s tekniska evenemang i april 2012

Boris talade vid Jennifer & # 39; s tekniska evenemang i april 2012 (Bild: CAMERA PRESS/Tristan Gregory)

Boris höll ett tal vid ett av sina tekniska evenemang den 13 april - innan han segrade i valet den 3 maj.

Uppmuntrad av sin vinst säger Jennifer att Boris äntligen fastnade henne för sin första privata drink - på swish Tavistock Hotel i Bloomsbury i London.

Jennifer säger: Han dök upp sent, förvirrad och kaotisk. Han cyklade - han kom in med hjälmen. Jag tänkte, 'Det är ett bra utseende för början av detta'.

'Han gick till baren och kom tillbaka inom en minut och sa,' Jennifer kan jag låna £ 3,10? 'Jag tänkte,' jag är en student som köper en öl åt dig, du borde skämmas för dig själv '.

Det knäckte mig. Han frågade saker som var kom du ifrån, vad vill du vara? Jag minns att jag blev förtrollad av den här mannen.

Veckor senare säger Jennifer att Boris bjöd in henne på en måltid på Ciao Bella på Lamb's Conduit Street - där han komplimangerade henne för en Union Jack -rosett i håret.

Bonding vid ett toppmöte, den här gången i april 2013 (Bild: Paul Clarke)

Hon säger: Han gav mig en kram framför alla. Det kändes bara så naturligt. Vi hade rött vin, jag hade en nicoisesallad och han hade fish and chips och åt sedan av min tallrik.

Han var väldigt rak. Han sa: 'Jag kan inte sluta tänka på dig, jag vill dejta dig, jag gillar dig verkligen'. Jag sa: 'Jag är inte någon du spelar spel med.

Du är alltid ärlig mot mig och du respekterar mig och min tid. Om du inte vill se mig säger du bara till mig. Han sa, 'Jag är inte en som faller för amerikanska kvinnor'. Jag svarade, 'Jag är inte en som faller för politiker - vi kommer att behöva spela så långsamt'.

Det var här jag fick se lite av mannen för första gången och jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte älskade den jag såg. Hon säger att Boris strök hennes ben under bordet och utanför bad han om att få gå hem med henne.

Jennifer säger: Han skrek ”Kyss mig!” Och jag sa: ”Herr borgmästare, jag kysser inte politiker på gatan”. Han sa: 'Det här är min stad, jag bryr mig inte'. Boris poserade också för selfies med allmänheten utanför.

Jennifer minns: Han ville väldigt gärna ta mig hem den kvällen. Jag vägrade ge upp. Han blev väldigt frustrerad och cyklade iväg.

Jennifer säger att de inte diskuterade hans äktenskap i längden. Men vid eftertanke medger hon: Jag kan se tillbaka och säga att jag borde ha hanterat det annorlunda, men jag har lärt mig mycket.

Jennifer avslöjade allt

Jennifer avslöjade allt (Bild: Rowan Griffiths / Sunday NEWSAM)

Boris har ett kaotiskt kärleksliv som har sett honom få minst sex barn.

Han har fyra med Marina, en med fästmön Carrie Symonds, 33, och en annan från en affär med konstkonsult Helen Macintyre, en obetald rådgivare till rådhuset vid den tiden.

Jennifer säger att första gången hon sov med Boris var den 29 augusti 2012 - strax före paralympiska ceremonin.

Hon säger att han dök upp i hennes lägenhet på Londons trendiga Shoreditch High Street i borgmästarekostym med OS -märken.

Jennifer säger: Jag hade helt kontroll. Jag kunde säga att den här mannen var så upphetsad över ord att se mig. Det gav mig övertaget.

Efter sex sa hon att Boris inte ville lämna och hon var tvungen att skjuta honom ut genom dörren. Men först fick hon hitta hans förlorade strumpa.

Tillsammans med kungligheterna vid OS efter första ballongen

Boris Johnson bredvid sin fru Marina och kungligheterna vid Paralympics timmar efter hans första ballong med Jennifer Arcuri (Bild: Getty Images)

Hon säger: Han ville inte lämna, väldigt tydligt. Det var besvärligt - du ska vara på scenen och på TV om några timmar.

”Nu skjuter jag dig ut genom dörren med alla dina borgmästare, en snodd med det stora märket och kappnålarna.

'Han var mycket upprörd eftersom han ville stanna. Jag tror att jag inte ens kunde hitta hans strumpa - det var bara den mest bisarra upplevelsen.

Det finns alltid det besvärliga efteråt. Jag minns att jag retade honom. Jag sa till honom att jag skulle skriva en bok med ett kapitel - My Affair With The Mayor. Jag skulle meddela kvinnorna i London. Han sa, 'Du skulle aldrig göra det'. Jag sa, 'Låt oss bara hoppas att du aldrig ignorerar mig'.

Den kvällen ställde sig 11 miljoner in på Paralympics invigningsceremoni där Boris avbildades tillsammans med prinsessan Anne, prins William och hans fru Kate.

Men även när natten gick, säger Jennifer att Boris sms: a och ringde henne. Hon tillägger: Han var i kontakt hela natten. Jag såg honom på tv. Det var bisarrt.

Varför våra Arcuri -avslöjanden spelar roll

Boris Johnson står inför en förfrågan från Greater London Authority - ansvarig för borgmästarkontoret - över påståenden att hans underlåtenhet att deklarera hans förhållande till Arcuri kan ha varit ett brott mot Nolan Principles of Public Life, som finns i borgmästaren i Londons kod för uppträdande.

Arcuri fick tillträde till evenemang vid tre högsta handelsuppdrag, trots att hennes företag inte uppfyllde kriterierna för resorna.

korv eller ben

Det oberoende kontoret för polisbeteende sa att det inte fanns några bevis för att han hade begått brottet för tjänstefel i offentliga ämbeten, men han kan ha brutit mot Nolan -principerna.

Len Duvall, ordförande för GLA -tillsynskommittén som genomför undersökningen, sa: 'Vår undersökning kommer att överväga om Boris Johnson uppträdde på ett sätt som förväntas av någon i den positionen.

'Det är viktigt att vi får de svaren, eftersom Londonbor förtjänar att få sina politiker att ställas till svars.'

Paret träffades regelbundet under de kommande fyra åren - men Jennifer säger att de var lika glada att diskutera Shakespeare som att ha sex. Hon säger att de reciterade Sonnet 29 tillsammans, som börjar: När de är i skam med förmögenhet och mäns ögon ...

Hon tillägger: Han skulle säga, 'Du är den vackraste kvinnan, jag kan inte sluta tänka på dig, men jag älskar att höra vad du har att säga. Självklart älskar jag din kropp och ditt ansikte och dina bröst, men du är en mycket smart kvinna och jag känner mig så hedrad att du skulle ha mig i ditt liv ”.

Jag gjorde vad jag kunde för att övertyga mig själv om att jag inte föll för den här mannen, men på en viss nivå visste jag. Jennifer säger att de utbytte sexuella meddelanden. Hon skickade en konstig bild av henne topplös-den som hon säger Boris beskrev som tillräckligt för att få en biskop att sparka genom ett glasmålningsfönster.

De flesta bilderna var från professionella skott och Jennifer skickade dem när Boris sa att han var desperat efter att se henne.

Missa aldrig de bästa politiska berättelserna igen

Från coronavirus till Brexit, vårt dagliga politiska nyhetsbrev finns där för att vägleda dig i dessa turbulenta tider.

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger dagligen med de senaste brittiska och världspolitiska nyheterna, tillsammans med ledande åsikter och analyser.

Du kan registrera dig här.

Hon förklarar: Det var en av mina riktigt sexiga foton. Jag hade några topplösa som jag tog vid en eldstad. Du ser mig inte topplös, men du ser silhuetten av mitt bröst. Det är en typ av utseende. Jag gick på polon och vann en fotografering.

Det var då jag gjorde andra foton för honom - vinjett, svart och vitt, helt smakfull, topplös. En av killarna som gjorde alla mina tekniska evenemang bad om att ta en fotografering med mig.

'Det var där fotot med pärlorna och pälsen i trapphuset, det var därifrån det kom. När jag gjorde en inspelning kan han säga att jag är desperat, eller jag saknar dig, och jag skulle svara med ett foto.

2016 bestämde hon sig för att coola saker. I slutet av året var hon tillsammans med Matthew Hickey och gravid. De är nu gifta. Jennifer säger att hon vägrade att lägga sitt liv och sina familjeplaner på vänt för Boris.

Hon tillägger: Jag förtjänade mer. Han kunde älska mig för skojs skull, i en hemsk affär. Ville han starta familj igen? Det var inte där han var just nu när jag var med honom.

Jag tänkte inte vara en reservplan eller den sista 747 000: e på hans lista att hantera. Jag älskade honom och skulle ljuga för att säga att jag ville att det skulle finnas en tid då han inte fanns i mitt liv.

Nej 10 avböjde att kommentera.

  • Läs Jennifer Arcuris fullständiga berättelse i Sunday NEWSAM, i butikerna idag.

Se Även: