'Hot dog legs' topplista över de mest irriterande bilderna på sociala medier

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Inget mer irriterande ...(Bild: iStockphoto)



Den mest irriterande typen av reseknapp på sociala medier har avslöjats som - & apos; hot dog legs & apos ;.



En undersökning av 2 000 vuxna fann att var fjärde blir avvecklad av bilder av garvningsben, som nästan inte går att skilja från frankfurters.



Den näst största buggbjörnen - utvalda reseskott med skrytsam bildtext & apos; Min måndag är bättre än din & apos; - har 23 procent slipning av tänderna.

Och var femte skulle vara glad om de aldrig mer såg en annan bild av någons semestercocktail eller måltid som laddades upp till sociala medier igen.

Andra bilder som garanterat irriterar britterna inkluderar människor som poserar på solstolar, foton som tagits ut från planfönster eller generiska solnedgångar.



hur man blir av med flygmyror

Istället vill nästan tre av tio se mer varje dag, realistiska skildringar av resor, enligt forskningen från hotellmärket Hampton by Hilton.

Detta är människors största bugbear bland resebilder på sociala medier (Bild: Getty Images/iStockphoto)



Den genomsnittliga resenären erkänner att de skulle ha sju gånger större chans att boka en vistelse efter att ha sett mer realistiska skildringar av en destination.

I ett försök att skildra en mer realistisk sida av brittiska resor utsåg Hampton by Hilton den ledande dokumentarfotografen Ian Weldon till sin & apos; Realist in Residence & apos ;.

Ian tillbringade en typisk helg på ett av sina hotell för att producera & apos; This is Real Travel & apos; med uppriktiga fotografier av äkta hotellgäster i aktion.

I samlingen ingår Morris-dansare i full regalia som tar tag i en våffelmakare, fotbollsfans som har en halvliter efter matchen och en massa flickvänner som gör sig redo för en utekväll.

sean st ledger twitter

Har du provat de gamla & apos; korvbenen & apos; bild? (Bild: Getty Images/iStockphoto)

Ian Weldon sa: 'Den här serien handlar om att fira de hjärtvärmande och ofta humoristiska förbindelserna som händer när vi reser.

'Jag hoppas att det lyser upp det roliga och vänliga som finns i varje typ av resa.

'Denna serie väcker liv i den verkliga sidan av resor genom att fira de kopplingar som gör reseupplevelser så speciella men ofta inte gör fotoalbumet.'

Studien fann också att 28 procent av de vuxna har tröttnat på att se de överdrivna, oäkta semesterbilderna.

Storbritannien-bundna britter tillbringar nästan 35 procent av sin årliga ledighet ibland vid resor över landet för att delta i bröllop, återföreningar, konserter, sportevenemang, familjefödelsedagar, shoppingresor och svensexor.

Selfie dags! (Bild: Getty Images/iStockphoto)

Och 18 procent säger att sådana perfekta bilder är ouppnåeliga - möjligen för att 20 procent erkände att de lade upp en semesterbild på sina egna sociala mediesidor vilket gjorde att resan såg bättre ut än den egentligen var.

jake quickenden dansar på is

Det framkom också att mer än en tiondel (13 procent) känner sig & bombade & apos; enligt resebilder de ser som ouppnåeliga, enligt OnePoll -forskningen.

Uppskattningsvis 3,4 miljoner människor har till och med avföljt någon för att ha lagt ut för många filtrerade bilder av exotiska destinationer - på vintern.

Undersökningen visade också att 14 procent av britterna till och med kan känna sig besvikna efter att ha sett bilder av exotiska semestrar på vintern utan att själva ha semesterplaner.

Tal Shefer, regionchef för Hampton by Hilton EMEA, sa: 'Med nästan 20 procent av britterna som erkänner att de skulle vilja se människor som inte använder några filter för resefotografering 2020, kunde vi inte vara lyckligare att samarbeta med Ian Weldon för att lansera våra & apos; This Is Real Travel & apos; kampanj.

”När det gäller resor håller Hampton det på riktigt. När du bor hos oss kan du räkna med att vår varma frukost, våfflor och Wi-Fi ingår som standard, tillsammans med lycka garanterad.

ÖVRIGA TIO MEST FÖRKLARANDE SOCIALA MEDIARESBILDER

1. Varmkorv eller ben (26 procent)

2. Skrytande bildtexter, som & apos; min måndag går bättre än din & apos; (23 procent)

emily attackerar inget smink

3. Poserar i bikini/badkläder (20 procent)

4. Bilder på drycker (19 procent)

5. Poserar på orörda stränder (16 procent)

6. Solstolar utgör (15 procent)

är steven mulhern gay

7. Bilder på planet - ut genom flygfönstret, eller om du reser i business class (15 procent)

8. Personer som lägger ut bilder långt efter att de återvänt (13 procent)

9. Officiella skott med en professionell fotograf (12 procent)

10. Solnedgångar eller soluppgångar (12 procent)

Se Även: