iPhone -användare hävdar att deras telefoner överhettas efter iOS 14 -uppdateringen

Iphone

Ditt Horoskop För Imorgon

iPhone -användare hävdar att deras telefoner överhettas efter iOS 14 -uppdateringen(Bild: Apple)



Apples senaste iOS 14 -uppdatering har fått många telefoner att överhettas i en oväntad bieffekt, enligt många användare.



michelle williams heath ledger

Från nydesignade widgets till fästa konversationer, är Apples senaste iOS 14 -uppdatering fylld med spännande nya funktioner.



Men många användare som har uppdaterat sin iPhone till iOS 14 har rapporterat sin smartphone överhettning.

Efter lanseringen av iOS 14 förra veckan har flera användare tagit till Twitter med påståenden att deras iPhones överhettas.

En användare skrev: Någon annans iPhone kör SUPER het efter iOS 14?



En annan tillade: Uppgraderade min iPhone 6s till iOS 14 för ungefär två timmar sedan. Nu laddas batteriet extremt långsamt och telefonen är konstant varm vid beröring. Vad ger ?!

Och en sa: Någon annans iPhone blir super het och får allvarlig batteriladdning efter uppgradering till iOS 14 ?? Jag har aldrig slut på saften så snabbt på min 11 Pro Max.



Som svar på ett klagomål försäkrade Apples supportteam att det är normalt att iPhones blir varma efter en uppdatering.

Det förklarade: Det är normalt att iPhone blir varm efter en uppdatering som denna. Kontakta oss om du fortsätter att ha dessa problem efter 48 timmar.

NEWSAM Online har kontaktat Apple för ytterligare kommentarer.

Apple har introducerat ett nytt sätt att organisera din startskärm i sin iOS 14 -uppdatering, med helt nya widgets (Bild: AppleApple)

Läs mer

Rykten om iPhone 12
Apples iPhone 12 prisläckor iPhone 12 & apos; läcka & apos; föreslår fyra modeller iPhone 12 kan äntligen släppa hacket iPhone 12 kan ha fyrdubbla kameror

Apple släppte iOS 14 -uppdateringen förra veckan efter att ha gett fans en glimt av operativsystemet redan i juni.

ben från vänner nu

Craig Federighi, Apples senior vice president för Software Engineering, sa: Tillsammans med iPhone är iOS centralt för hur vi navigerar i våra liv och håller kontakten, och vi gör det ännu kraftfullare och enklare att använda i iOS 14, med den största uppdateringen någonsin till startskärmen.

Vi är glada över att se de otroliga sätt utvecklare utnyttjar widgets och appklipp för att skapa nya upplevelser som vi tror att kunder kommer att älska.

Se Även: