Michelle Williams lyckliga någonsin med ny bebis efter tragedin i Heath Ledger

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: GETTY)



Michelle Williams har äntligen hittat en lycklig någonsin efter tragedin med före detta Heath Ledgers död.



Heath dog 28 år gammal av en överdos av receptbelagda läkemedel medan hans film The Dark Knight befann sig i redigeringsfasen och lämnade Michelle upprörd.



jonathan antoine viktminskning

Skådespelerskan, som just har fött sitt andra barn, erkände att det var en kamp som ensam arbetande mamma att hitta långvarig kärlek i mer än ett decennium efter hennes före detta död.

2017 berättade hon för WSJ -tidningen : 'Det är svårt att romantisera romantik när du är 36.

'När du har varit förälder i 11 år och du har gjort det ensam, har du inte romantiska ideal eftersom du har en praktisk förståelse för att du kan göra det själv ...



Michelle Williams & apos; lycklig någonsin med ny bebis efter tragedin av Heath Ledger (bild tillsammans) (Bild: FilmMagic)

'Den romantiska idén om att träffa din person och ha ett sagoboksliv som ser ut som den modell du växte upp med ... Det finns inte riktigt för mig.'



Det var kärlek vid första ögonkastet för Michelle och Heath på filmuppsättningen av Brokeback Mountain och de slog av med dejting 2004.

Deras romantik sträckte sig över tre år och de födde en dotter Matilda, nu 14.

Nu är hon lyckligt gift med Thomas Kail och de har ett barn (Bild: AFP via Getty Images)

Månader före hans död i januari 2008 bröt Michelle och Heath upp 2007.

Den blonda bombskallen fick samtalet om hans död när hon var på uppsättning för sin kommande film Mammoth i Sverige vid den tiden.

Men Michelle's Dawson's Creek BFF Busy Phillipps öppnade upp om hur hon trodde att exarna skulle ha återförenats om Heath hade levt.

Skådespelerskan, som just har fött sitt andra barn, erkände att det var en kamp som ensamstående arbetande mamma att hitta långvarig kärlek i mer än ett decennium efter hennes före detta död (Bild: Getty Images för Turner)

Hon skrev i sin memoar This Will Only Hurt A Little: Han och Michelle var på väg att separera vid den tidpunkten, och jag kände mig ledsen för dem båda men konstigt att något skulle komma på och det var inte slutet på berättelse för dem.

De var så unga och den där bebisen var ljuset i båda deras liv ... De jobbade bara hela tiden och det var komplicerat.

Sex månader efter hans död började hon dejta filmaren Spike Jonze i ett försök att läka hennes sorg, men deras förhållande varade inte ett år.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Senare förlovade sig skådespelerskan med Jason Segel 2012 efter att ha presenterats genom en gemensam vän, men de avbröt förlovningen året efter.

Michelle förlovade sig två gånger under 2018; först till finansmannen Andrew Youmans, sedan till musikern Phil Elverum, som hon gifte sig med i juli.

ufc main event tid uk

The Greatest Showman -stjärnan skiljde sig från Phil förra året innan hon inledde en virvelvindrelation med sin man Thomas Kail.

De gifte sig i mars tidigare i år.

Nu har de välkomnat en bebis inlåst.

Se Även: