Ashley Cole öppnar upp för att vara en reformerad karaktär och ett liv som familjeman

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Ashley Cole har öppnat om hur han har lämnat sina vilda dagar bakom honom för att mogna till en familjeman.



Coles äktenskap med Girls Aloud -stjärnan Cheryl Tweedy upplöstes 2010, nästan fyra år efter att de gifte sig, bland anklagelser om otrohet mot fotbollsstjärnan.



Den tidigare engelske landskampen har sedan dess fått två barn med den italienska modellen Sharon Canu, en son född 2016 och en dotter född 2018.



Coles personliga liv träffade regelbundet rubrikerna som ett resultat av hans festlivsstil tidigare i karriären - men han säger att han är en reformerad karaktär.

Tala till Telegrafen , 38-åringen avslöjade att han har 'vuxit upp' och lägger nu sitt fokus på sina barn och flickvän.

Ashley Cole har öppnat för sin övergång till en familjeman (Bild: EMPICS Sport)



Jag skulle säga att jag har vuxit, sa Cole. 'Jag var en ung, arg unge då och nu har jag vuxit upp och förstår att det jag gjorde är livet, det händer.

Inte bara jag, utan i vissa situationer har massor av andra människor gjort [samma]. Jag har lärt mig av det, det har gjort mig till en bättre person. Det har gjort mig till en fantastisk pappa.



Det här är de saker jag fokuserar på nu - mina barn och min flickvän. Det är en annan jag, jag är mer en familjeman nu. Du kommer inte att se mig på nattklubbar längre, du ser mig i en park som driver mina barn.

Ashley och Cheryl Cole

Ashley Cole och Cheryl Tweedy skildes 2010 (Bild: Getty)

Efter att ha lämnat Chelsea 2014 hade Cole en tid med Roma, där han träffade Canu, innan han gick till LA Galaxy 2016.

Han tillbringade två år i Amerika innan han återvände till en chock för att spela under den tidigare lagkamraten Frank Lampard i Derby County i januari.

Cole erkänner att han funderar på att gå i pension i slutet av säsongen - men han kan bli beredd på ett sista Wembley -hurra.

Cole har två barn med den italienska modellen Sharon Canu (Bild: Getty Images)

Derby är värd för Leeds i sitt första slutspel i mästerskapsslutspel på lördag (17:15) och de är tre matcher borta från uppryckning till toppflyget.

Cole tillade: Jag är inte 100% säker på om jag kommer att fortsätta spela än. Det handlar egentligen inte om mig längre, jag är självisk och bestämmer att jag vill fortsätta spela,

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Se Även: