KFC lanserar 'I Love You Bacon' burger med tre lager kött

Kfc

Ditt Horoskop För Imorgon

Stekt kyckling och bacon går hand i hand



khabib vs poirier brittisk tid

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



I en tid där veganska korvrullar, mjölk utan mjölk och blödande rödbetsburgare tar över restauranger har KFC förmodligen valt den sämsta tiden någonsin att lansera sin nya, upprörande köttiga hamburgare.



Men den berömda kycklingkedjan försöker ändå och meddelar att deras nya, begränsade upplaga, trippelstaplade hamburgare som kallas & ldquo; I Love You Bacon & apos ;, officiellt kommer att lanseras nästa vecka.

Består av en saftig kycklingfilé i originalrecept som är parad med två utslag av rökig, ugnskokt bacon på båda sidor, toppas sedan med krämig Baconnaise och dämpas på en läckande säng av söta Bacon Lovers ’Relish. Dubbelost och en brioche -bulle kompletterar sedan det köttiga mästerverket.

Har du någonsin sett en så vacker syn?



Den kommer att lanseras i KFC -restauranger runt om i landet på helgdag måndag (6 maj). Den kommer bara att finnas i sex ensamma veckor, så du måste fortsätta om du vill prova det.

Om du sätter tillbaka £ 5,39 för enbart burgaren på £ 6,39 för en måltid, kan du också få den levererad direkt till din dörr, eftersom KFC & apos; I Love Bacon & apos; hamburgare kommer endast att finnas tillgänglig för leverans på Just Eat -appen.



Märket som är känt för sin kyckling har skapat en hamburgare för baconfantaster

Marcus Buck, Senior Brand Manager på KFC kommenterade: Låt oss inse det, vi har tagit denna burgare dåligt. Vi lanserar I Love You Bacon Burger om ett år när oöverträffade många människor undviker kött och omfamnar auberginen.

Men för de baconälskare som finns kvar är den här för dig. Det är så oemotståndligt gott - prova ett innan du blir vegan.

flicka bunden och munkavle

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Se Även: