iPhone 8 och 8 Plus: Storbritanniens lanseringsdatum, pris, specifikationer och funktioner för Apples nya smartphones för 2017

Iphone 8

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple har presenterat iPhone 8 och iPhone 8 Plus, tillsammans med den mycket ryktade iPhone X vid ett av sina 'speciella evenemang' i Kalifornien.



Medan iPhone X var stjärnans show, representerar iPhone 8 och 8 Plus betydande uppgraderingar jämfört med förra årets iPhone 7 och 7 Plus - inklusive en ny glas- och aluminiumdesign, ett A11 'Bionic' -chip och trådlös laddning.



De är också betydligt billigare än iPhone X, så om priset på den bästa modellen får dina ögon att vattna, är dessa definitivt värda att överväga.



Med förbeställningar för de nya telefonerna som öppnas idag, här är allt du behöver veta om iPhone 8 och 8 Plus.

Design i helglas

Apple har infört en större designrenovering för iPhone 8. I stället för aluminiumhöljet som används i iPhone 7 har Apple flyttat till ett helt glasskåp.

Det här är inte första gången Apple har använt glas i sina iPhones. IPhone 4 och 4s hade glas fram- och bakpaneler, med ett band av rostfritt stål inklämt mellan de två.



Men dessa telefoner plågades av hållbarhetsproblem, med många kunder som hävdade att deras telefoner sprack för lätt när de tappades.

IPhone 8 och 8 Plus är tillverkade av 'det mest hållbara glaset någonsin i en smartphone' enligt Apple, och är både vatten- och dammbeständiga.



De finns i tre färger - rymdgrå, silver och guld - och aluminiumkanterna har färgmatchats till varje enhet.

& apos; True Tone & apos; visa

IPhone 8 och 8 Plus har samma storlek som föregångare. IPhone 8 har en 4,7-tums skärm medan den större iPhone 8 Plus har en 5,5-tums skärm.

Båda är Retina HD -skärmar och har också Apples True Tone -teknik - en första för en iPhone. True Tone, som först introducerades med 9,7-tums iPad Pro, justerar automatiskt intensiteten hos vitt ljus för att passa ljusförhållandena i rummet.

Apple hävdar också att dess Retina HD -skärm erbjuder den bästa färgnoggrannheten i branschen.

(Bild: REX/Shutterstock)

Hemknapp

Medan Apple har tappat hemknappen från iPhone X har den fastnat med de virtuella hemknapparna från förra året för iPhone 8 och 8 Plus.

Det betyder att du fortfarande kan använda TouchID för att låsa upp telefonerna och för att verifiera din identitet med Apple Pay.

Kamera

De bakre kamerorna på iPhone 8 och 8 Plus är ganska lika dem på iPhone 7 och 7 Plus.

IPhone 8 har en förbättrad 12-megapixelkamera med en större och snabbare sensor, vilket möjliggör snabbare autofokus i svagt ljus, tillsammans med vad Apple hävdar är den högsta videokvaliteten någonsin i en smartphone, med 4K-inspelning.

Samtidigt har iPhone 8 Plus dubbla 12-megapixelkameror och ett nytt porträttbelysningsläge som är utformat för att få porträttbilder att sticka ut från bakgrunden.

Detta fungerar genom att använda dubbla kameror för att känna igen scenen, skapa en djupkarta och skilja motivet från bakgrunden. Maskininlärning används sedan för att lägga till belysning över ansiktets konturer i realtid.

Processor

IPhone 8 och 8 Plus har båda det nya A11 Bionic -chipet som har sex kärnor och är särskilt snabbare än den äldre A10 -processorn som drev förra årets iPhone 7 och 7 Plus.

(Bild: REUTERS)

Trådlös laddning

Den nya glasdesignen innebär att iPhone 8 och 8 Plus båda kan laddas trådlöst med hjälp av tredjeparts laddplattor från sådana som Belkin och Mophie.

Företaget gav också en försmak av AirPower -laddningsmattan, som beräknas landa 2018 och kan ladda en iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt.

Läs mer

iPhone
Nästa iPhone -evenemang iPhone 9 Tips och tricks Trasig iPhone?

Vattentålig

Apple & apos; s iPhone 7 är vattentålig till en meters djup i upp till 30 minuter - ett betyg som kallas IP67, vilket är detsamma som Apple Watch.

billie faiers babybula

Företaget har valt att gå med samma vattenmotstånd på nya iPhone 8 och 8 Plus.

IP67 betyder att den kommer att överleva ett dopp i handfatet eller ner i toaletten, och det kommer inte att gå sönder om du häller en drink över den, men du förmodligen inte vill ta den simmande.

Ny guldfärg

Medan Apples nya iPhone ryktas finnas tillgängligt i en slående kopparfärg som kallas 'rodnad guld', presenterade Cupertino -märket istället en ny version av 'guld', som har en svagt rosa nyans.

Apple bekräftade att både iPhone 8 och 8 Plus kommer att vara tillgängliga i silver, rymdgrått och det nya guldet, och släpper bort det rosa färgade & apos; roseguldet & apos; från laguppställningen.

(Bild: AFP)

Augmented reality

Dubbla kameror på iPhone 8 Plus är anpassade för AR. Varje kamera är individuellt kalibrerad, med nya gyroskop och accelerometrar för exakt rörelsesspårning.

Apples ARKit för iOS-utvecklare kan dra nytta av TrueDepth-kameran och de bakre kamerorna för att skapa spel och appar som blandar grafik med en verklig vy.

Läs mer

Bästa tekniska produkter
Bärbara datorer Bluetooth hörlurar Bluetooth -mus Bluetooth -högtalare

iPhone 8 Pris och släppdatum

Båda telefonerna är tillgängliga för förbeställning från den 15 september, och enheterna levereras den 22 september.

Priserna börjar på £ 699 för 64 GB iPhone 8, och går upp till £ 849 för 256 GB -versionen.

IPhone 8 Plus kommer med en prislapp på 799 £ för 64 GB -versionen och 949 £ för 256 GB.

Carphone Warehouse har precis lanserat sin förregistreringssida för den nya iPhone 8 och 8 Plus, så om du vill ha en första beställning av förbeställning av nya Apple-produkter så snart de finns i lager, föreslår vi registrerar dig här - det är trots allt gratis.

Se Även: