Hur vattentät är iPhone 7? Vi testade Apples nya smartphone

Iphone 7

Ditt Horoskop För Imorgon

Apples iPhone 7 och iPhone 7 Plus säljs nu med nya kameror, förbättrade specifikationer och en mycket efterlängtad funktion-vattenbeständighet.



cody simpson och kylie jenner

Enheterna har en klassificering som kallas IP67, vilket innebär att de kan sänkas ner i vatten till ett djup av ungefär 1 meter i upp till 30 minuter.



Så de kommer att överleva ett dopp i handfatet eller ner i toaletten, och de kommer inte att bryta om du häller en drink över dem, men du vill förmodligen inte ta dem simma.



Smartphone -rivaler gillar Samsung tillverkar redan vattentäta telefoner - och det här är en stor försäljningsargument för människor som är benägna att bli klumpiga.

är ben och stephanie fortfarande tillsammans

Apple har förbättrat vattentätheten hos sina enheter de senaste åren, men det är första gången den släpper en vattentät telefon.

Den nya funktionen kan vara en livräddare för de mer klumpiga bland oss ​​- som kanske har tillbringat mer än en eftermiddag med vår telefon i en skål med ris och försökt torka ut det efter ett olyckligt missöde i badrummet.



Vi förstår dock att du kan vara ovillig att riskera att dunka din egen gadget på 599 £ i en hink med vatten - så vi har gjort det åt dig.

I videon ovan utför vi tre högvetenskapliga tester för att se hur vattentålig iPhone 7 egentligen är. Kolla själv.



var kommer j.k. rowling live

Läs mer

Apple iPhone 7
Släppdatum, specifikationer och pris för iPhone 7 Hur vattentät är iPhone 7? Recension av iPhone 7 Red iPhone 7 release datum och pris

Se Även: