iPhone 7: De bästa erbjudandena, Storbritanniens pris, skärmspecifikationer och alla de senaste uppdateringarna

Iphone 7

Ditt Horoskop För Imorgon

IPhone 7 har verkligen visat sig vara ett värdigt telefonval, och ser lika bra ut på insidan som ute, tack vare dess vattentäta kapacitet och imponerande kamera med dubbla objektiv som kan alla typer av fotografiska trollkarlar.



Hörlursuttaget har dock kontroversiellt tagits bort från enhetens undersida, vilket innebär att du kan behöva tänka om dina val av hörlurar.



Apple har också släppt 16GB- och 64GB-modellerna och introducerat en ny 256GB-modell-som har samma lagringsutrymme som Apples toppmoderna iPad Pro.



Här är alla specifikationer för allt den älskade iPhone 7 innebär, liksom nya och kommande uppdateringar plus de bästa erbjudandena på kontrakt och telefoner om du är intresserad av att upptäcka det själv.

Om du är ute efter de nya iPhonesna har vi alla de bästa erbjudandena från de bästa återförsäljarna på iPhone 8, samt hur du får första dibs på nya iPhone X.

De bästa iPhone 7 -erbjudandena

Det bästa iPhone 7 -erbjudandet vi hittade för närvarande är från Fonehouse, som för 33 £ i månaden, ger dig 1 GB data, obegränsade minuter och texter, utan förskotskostnad på Vodafone.



karta över bomber som fälldes i liverpool

Andra bra iPhone 7 -erbjudanden:

  • Carphone Warehouse: £ 41 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 5 GB data, 24 månaders kontrakt med £ 29,99 i förskott på O2.
  • Tesco: £ 40,25 månadsavgift, 1500 minuter, 5 000 texter, 3 GB data, 24 månaders kontrakt utan kostnad i förskott.
  • Vodafone: £ 42 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 24 GB data, 24 månaders kontrakt med en £ 10 i förskott.
  • EE: £ 45,99 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 2 GB data, 24 månaders kontrakt med en förskotskostnad på £ 99,99.
  • 02: £ 43 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt med £ 9,99 i förskott.
  • idmobile: £ 35,99 månadsavgift, 2000 minuter, obegränsade texter, 2 GB data, 24 månaders kontrakt med £ 29,99 i förskott.
  • Tre: £ 29 månadsavgift, 300 minuter, obegränsad text, 500 MB data, 24 månaders kontrakt med en £ 149 i förskott.
  • Fonehouse: £ 33 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt utan förskotskostnad på Vodafone.

(Bild: Getty)

Erbjudanden för iPhone 7 plus

  • Carphone Warehouse: £ 36 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt med £ 129,99 i förskott på Vodafone.
  • Tesco: £ 45,50 månadsavgift, 1500 minuter, 5 000 texter, 3 GB data, 24 månaders kontrakt utan förskotskostnad.
  • Vodafone: £ 47 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt med en £ 160 i förskott.
  • EE: £ 45,99 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt med £ 179,99 i förskott.
  • 02: £ 45 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt med en £ 139,99 i förskott.
  • Tre: £ 29 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 500 MB data, 24 månaders kontrakt med en £ 149 i förskott.
  • Fonehouse: £ 49 månadsavgift, obegränsade minuter, obegränsade texter, 1 GB data, 24 månaders kontrakt utan förskotskostnad på Vodafone - plus £ 10 cashback.
Säg vad du säger om den här historien
Kommentera nedan

Pris

iPhones kommer säkert inte billigt, med ett brittiskt startpris på £ 599 för en 32 GB -modell.



128 GB -versionen kostar 699 £ och 256 GB -versionen ger dig 799 £, om du köper en telefon (utan kontrakt) från den officiella Apple -butiken .

De iPhone 7 Plus är ännu mer en plånbok buster än det är mindre syskon, kostar från 719 £ för en 32 GB -modell.

128 GB -varianten kostar 819 £ och du kommer att behöva punga ut 919 £ för den största 256 GB -versionen.

Men du får verkligen mycket för pengarna och det finns många sätt att spara om du vill investera.

Du kan också få tillbaka lite pengar när du köper din telefon om du köper din via cashback -webbplats TopCashback , som ger dig upp till £ 90 av dina pengar tillbaka när du köper en iPhone 7.

iPhone 7

Är du en billig plan eller stora mängder datatyp av person? Vi går igenom de högsta avgifterna

Men om du hellre skulle sprida kostnaden för din telefon över två år kan det vara bättre att teckna ett kontrakt med en mobiloperatör.

Betala månadsvis för iPhone 7 från EE , O2 , Vodafone , Tre , Tesco Mobile och Carphone Warehouse , med alla de brittiska operatörerna som erbjuder en rad erbjudanden och tariffer. Här är några toppalternativ från varje:

Läs mer

Apple iPhone 7
Släppdatum, specifikationer och pris för iPhone 7 Hur vattentät är iPhone 7? Recension av iPhone 7 Red iPhone 7 release datum och pris

Design

IPhone 7 och iPhone7 Plus är nästan identiska i utseende med sina föregångare, iPhone 6s och 6s Plus.

iPhone 7

Vad tycker du om bristen på hörlursuttag i nya iPhone 7?

Den mindre iPhone 7 har en 4,7-tums Retina HD-skärm, medan dess större syskon har en 5,5-tums skärm.

Kropparna på telefonerna är tillverkade av aluminium och finns i fem färger - silver, guld, roséguld, svart, (som har ett matt utseende) och 'jet black' (som har ett högglansigt utseende).

x-factor temalåt

Välj bland jet svart, svart, silver, guld och roséguld

Den nya kolsvarta finishen kommer att erbjudas exklusivt på modellerna 128 GB och 256 GB.

Inga antennledningar

En märkbar designändring är att Apple har tagit bort plastantennledningarna från enhetens baksida.

I tidigare modeller har dessa linjer tillåtit radiosignaler att passera genom metallhöljet och nå antennerna. Det ser dock ut som att Apple har omformat fallet för att komma runt denna begränsning.

iPhone 7

Understated och minus den utmärkta antennen

En ny hemknapp

Apple har designat hemknappen på iPhone 7 - förmodligen för att göra enheten vattentät.

Den nya 'solid-state' hemknappen är utformad för att vara hållbar och lyhörd och fungera tillsammans med Apples Taptic Engine för att ge 'mer exakt och anpassningsbar taktil feedback'.

Med andra ord, även om knappen inte 'klickar' på samma sätt som den gjorde på den gamla handenheten, ger den haptisk feedback när du trycker på den.

Inget hörlursuttag längre

Det kanske mest kontroversiella med den nya iPhone är att den inte har ett hörlursuttag.

IPhone 7 och 7 Plus levereras med ett par trådbundna hörlurar som ansluts till laddningsporten på enhetens undersida, samt en adapter för personer som vill hänga på sina gamla hörlurar.

Phil Schiller, Senior Vice President of Worldwide Marketing på Apple Inc, diskuterar ljudfunktionerna i iPhone7

Signalerar detta slutet på den älskade hörlurarna? (Bild: REUTERS)

Apple har också lanserat ett par trådlösa hörlurar, AirPods, som finns att köpa för ytterligare £ 159.

Ledningar kommer snart att vara ett minne blott (Bild: Reuters/Beck Diefenbach)

Dessa kan ansluta till både iPhone 7 och Apple Watch 2 med bara ett tryck, enligt Apple, och växla 'sömlöst' mellan underhållning och samtal.

molly mae älskar ön födelsedag

I stället för det gamla hörlursuttaget har Apple lagt till en andra högtalare, så ljudet är två gånger högre än iPhone 6s, och du kommer att kunna lyssna på din musik i stereo med ökat dynamiskt omfång.

Specifikationer

IPhone 7 kommer med ett nytt A10 -chip, vilket är extremt effektivt, vilket innebär att iPhone 7 kan köras upp till tre gånger snabbare än iPhone 6 med så lite som hälften av strömmen.

Detta innebär att iPhone 7s batteri håller upp till 2 timmar längre än iPhone 6s, enligt Apple, och iPhon 7 Plus & apos; batteriet håller upp till 1 timme längre än iPhone 6s Plus.

Grafikprestandan är också kraftfullare, så den kan stödja en ny nivå av spel och professionella appar.

Apple har effektivt fördubblat lagringskapaciteten för alla sina iPhones. Så snarare än att erbjuda 16 GB, 64 GB och 128 GB modeller, kommer iPhone 7 i 32 GB, 128 GB och 256 GB versioner.

Kamera

Både iPhone 7 och iPhone 7 Plus har uppgraderade kameror.

IPhone 7 har en 12-megapixel vidvinkelkamera, som Apple hävdar är 60% snabbare och 30% mer energieffektiv än tidigare modeller, och har 4 lysdioder i blixten.

Inte den verkliga storleken - detta är den zoomade versionen, tack och lov (Bild: REUTERS)

rick ross sexband

IPhone 7 Plus har en extra tele-kamera, som tillsammans med standard 12-megapixel vidvinkelkamera erbjuder optisk zoom två gånger och upp till 10 gånger digital zoom för foton.

Apple sa att kameraprogramvaran skulle uppdateras senare i år, så att iPhone 7 Plus-kameran kan fånga skärpedjup och skilja bakgrunden från förgrunden för att få fantastiska porträtt.

Med andra ord kan du snart fylla din Instagram med några seriöst konstiga foton som en gång var möjliga att bara skapa med DSLR -kameror.

Vattentålig

Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing Phil Schiller talar om nya Apple iPhone 7

Vattentätningsfunktionen kommer utan tvekan att spara många av oss mycket pengar på reparationer

Både iPhone 7 och 7 Plus har en IP67 -klassning, vilket innebär att de är helt skyddade mot damm och kan sänkas ner i vatten till 1 meters djup.

Det betyder att den kommer att överleva ett dopp i diskbänken eller ner i toaletten, och det kommer inte att gå sönder om du häller en drink över den, men du vill antagligen inte ta den simmande.

Läs mer

Äpple
Apples nyheter Apple -evenemang live! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Smartphone -rivaler gillar Samsung tillverkar redan vattentäta telefoner - och det här är en stor försäljningsargument för människor som är benägna att bli klumpiga.

Apple har förbättrat vattentätheten hos sina enheter de senaste åren, men det är första gången den släpper en vattentät telefon.

Se Även: