Johnny Depps dotter Lily-Rose säger 'ingen är perfekt' i den senaste intervjun

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Johnny Depp

Johnny Depps dotter Lily-Rose Depp har sagt att ingen är perfekt & apos; i sin första intervju sedan hennes pappa förlorade sin överklagande.



Den 21-åriga modellen och skådespelerskan, som är dotter till Depp och hans före detta sambo Vanessa Paradis, öppnade nyligen om sin karriär och retade att hon inte skulle utesluta att jobba med sin pappa igen.



Tala till Underhållning ikväll , medgav Voyagers-stjärnan att det var viktigt att ha mycket självmedvetenhet och självreflektion.



maya jama denim jumpsuit

Hennes kommentarer kom strax efter att Johnny Depp nekades tillåtelse att överklaga efter att ha förlorat sin & apos; fru-beater & apos; ärekränkande mot The Sun avser hans förhållande till Amber Heard.

I Lily-Rose senaste intervju sa skådespelerskan: 'Du kan inte vara perfekt hela tiden. Ingen är perfekt. Period.'

'Jag tror att det bara är livet.



Johnny Depps dotter Lily-Rose säger att ingen är perfekt & apos; eftersom han förlorar överklagandebud

Johnny Depps dotter Lily-Rose sa nyligen & quot; ingen är perfekt & apos; (Bild: Corbis via Getty Images)

Stjärnan fortsatte: 'Men jag tror att en stor del av att hålla ett bra huvud på dina axlar är bara att ha mycket självmedvetenhet och aldrig känna att du tar dig själv för allvarligt för att sätta ifrågasättande av dina handlingar.'



'Jag tycker att det alltid är bra att ha en bra självreflektion om de saker du har gjort och alltid tänka på hur du kan bli bättre.'

På andra ställen i intervjun uteslutte hon inte helt möjligheten att arbeta med sin pappa på ett filmprojekt - men föreslog att det inte fanns på korten just nu.

Johnny Depp

Johnny Depp nekades tillstånd att överklaga efter att ha förlorat förra årets förtal om förtal (Bild: Getty Images)

Amber Heard, på bilden, utanför High Court i London

Amber Heard, på bilden, utanför High Court i London (Bild: PA)

1100 ängelnummer betydelse

På frågan om att arbeta med Depp sa hon: ”Det är verkligen inget jag anser först och främst. Det som är intressant för mig är den speciella karaktären som jag kanske spelar eller inte och sedan historien som den berättar.

Lily-Roses kommentarer kom efter Johnny Depps förra sommarprov, där det slogs fast att skådespelaren hade överfallit sin tidigare fru Amber Heard, 34, på 12 av de 14 påstådda våldshändelserna i hemmet.

Depp har fortsättningsvis förnekat att han någonsin varit våldsam mot sin tidigare fru och hävdade att hon var aggressiv mot honom under deras förhållande.

Lily-Rose Depp medverkar i den kommande filmen Voyagers

Lily-Rose Depp medverkar i den kommande filmen Voyagers (Bild: Reuters)

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvallerdos.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Domaren dömde också med att Heard var 'rädd för sitt liv' tre gånger.

I slutet av mars nekades Depp tillåtelse att överklaga efter att ha förlorat förra årets förtal efter en Sun-artikel som hänvisade till honom som en 'fru-beater'.

* En tidigare version av denna artikel rubricerade Johnny Depps dotter Lily-Rose säger att ingen är perfekt & apos; efter att han förlorat överklagandebud & apos ;. Rubriken har ändrats för att klargöra att Lily-Roses kommentarer gjordes efter Johnny Depps överklagande senare, men inte som svar på det.

Se Även: