iOS 11 har EN ANNAN irriterande autokorrigeringsbugg som ändrar 'det' till 'IT' - så här fixar du det

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

iPhone-användare klagar på ytterligare ett irriterande autokorrigeringsfel iOS 11 , som automatiskt ändrar ordet 'det' till 'IT'.



Åtminstone några hundra iPhone-användare har tagit till Twitter och andra diskussionsforum online för att klaga på problemet sedan iOS 11 släpptes i slutet av september, enligt MacRumours.



'Jag vet att jag helt enkelt kan stänga av autokorrigering, men jag vill faktiskt ha den på för de flesta ändamål', skrev en användare på Apples supportforum .



'Jag har bekräftat att det inte är en genväg som någon skapat som ett skämt. Jag har också återställt ordboken. Jag har även stängt av och på min telefon flera gånger. Det är förbannat! Om du inte visste det, använder du ordet 'det' ganska många gånger i e-postmeddelanden och sms.'

floyd mayweather dotter yaya

En användare har delat en video visar att problemet också kan göra att ordet 'är' autokorrigeras till 'I.S' (se ovan), medan en annan hävdar att 'vi' korrigerar till 'W.E'.

'Det driver mig verkligen bananer', skrev användaren.



simon cowell cheryl cole

'Jag har försökt återställa ordboken, göra textgenvägar, installera den senaste patchen och tvinga min telefon att återställa, ingenting fungerar...'

Detta är inte det första autokorrigeringsfelet som identifieras i iOS 11. Tidigare den här månaden rapporterade flera personer att varje gång de försökte skriva bokstaven 'i' var det ersättas med bokstaven A och en märklig karaktär .



Apple fixade felet i en senare programuppdatering, iOS 11.1.1 .

ray-j och kim

(Bild: Getty)

Hur man fixar buggen

Apple har ännu inte erkänt det senaste problemet. Det finns dock en tillfällig lösning som du kan prova om du drabbas av buggen:

  1. Gå till Inställningar > Allmänt > Tangentbord > Textersättning.
  2. Tryck på +.
  3. För fras, skriv 'det' (eller 'är' eller 'var') och skriv sedan samma sak i genvägsfältet.

Om det inte fungerar kan du stänga av autokorrigering helt, även om detta uppenbarligen är mindre än idealiskt.

Med lite tur kommer Apple att åtgärda problemet i sin nästa programuppdatering.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: