Alla gör samma Joey Tribbiani -skämt om Balenciagas nya jacka på 6 000 pund

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

'Du gömmer mina kläder, jag ska göra precis motsatsen till dig'(Bild: NBC)



Designmode har aldrig varit något att hålla tillbaka, men det verkar som ett av det lyxiga spanska modehuset Balenciagas senaste erbjudanden har hämtat sin inspiration från vårt favorit -tv -program från 90 -talet.



Och medan Joey Tribbiani verkligen inte var den ljusaste krita i lådan, verkar det som om han var en stilikon, med Balenciagas senaste jacka ta ledtrådar från den berömda Friends -scenen där Joey bär alla Chandlers kläder.



Deras nyligen avslöjade jacka ser ut som att den bokstavligen består av tio olika färgade jackor alla staplade ovanpå varandra.

Du kan förmodligen få en liknande kappa genom att gå till en välgörenhetsbutik och köpa 7 jackor

Inte bara det, men det unika sartoriala valet kommer inte heller billigt, vilket ger dig en enorm £ 6 095.



Jackan debuterades ursprungligen i Balenciagas höst/vinter 2018 -show i februari, och även om den verkligen är isolerande är den uppfinningsrika parkan inte för allas smak.

Det går inte att förneka att det skulle hålla dig varm



Enligt beskrivningen på Matchesfashion.com där parka-rocken är förbeställd, är jackan formad av sju olika lager och är avsedd att skydda sin bärare från att bära bördan av kallare klimat.

Tänk att du skulle vända dig till kontoret i detta (Bild: Getty Images Europe)

Webbplatsen säger: 'Debuterade på Balenciagas AW18-bana med skidtema, denna marina parkasrock består av sju separata lager, med avsikt att bäras i kallt väder.

Läs mer

Höst/vinter mode väsentligheter
Bästa rockar under £ 100 Ljusa hoppare Bästa stövlarna under £ 40 Vad ska man ha på sig till ett höstbröllop

Den består av en kombination av rutiga skjortor, tröjor i tröja och tekniska fleeces med manschettärmar, två fickor framtill, en huva med dragsko och en koordinerande fåll-typiskt funktionsfokuserade detaljer omarbetade under Demna Gvasalias krävande öga.

southampton vs liverpool på tv

Se Även: