Inuti Stacey Solomon och Joe Swashs vackra kärlekshistoria som par förlovar sig

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stacey Solomon har meddelat att hon äntligen är förlovad med Joe Swash.



Det är säkert att säga att det har varit länge för paret, eftersom ivriga fans inte kunde låta bli att fråga paret när Joe äntligen kommer att ställa den viktiga frågan.



Och det verkar som om julafton var det datum han hade siktet inställt på - och Stacey lämnades i översvämningar av tårar när hon sa 'Ja'.



bästa semesterparken Storbritannien

'Till månen och tillbaka bubbla. Jag har inga ord, skrev hon tillsammans med en känslomässig snap av sig själv i tårar medan hon håller upp fingret med en diamantgnista på.

Stacey och Joes kärlekshistoria är inget annat än en vacker

På sina berättelser avslöjade hon att Joe hade föreslagit när de gick en promenad genom skogen med sina barn.



Hon förklarade att hon har promenerat i skogen sedan de flyttade ihop för två år sedan.

Stacey sa: 'Det är min lyckliga plats. Jag förlorar mig själv och andas in varje sekund av det för mig är det precis vad livet handlar om. '



Mamman av tre sa att de 'bästa minnena i hennes liv' går i skogen.

Under årens lopp har det roliga paret blivit älskat av fans för deras ärliga inställning till dejting och deras & apos; blandade & apos; familjeliv.

Stacey grät av glädje när Joe ställde den viktiga frågan

michael owen ballon d'or

Stacey och Joe sammanfördes först på uppsättningen I & apos; m A Celebrity Get Me Out ... of Here! tillbaka 2010.

Den tidigare X Factor -tävlaren Stacey hade just blivit kronad till djungelns drottning - stjäl Joe's krona från året innan - minuter innan de presenterades på spin -off -showen Joe presenterade.

Programledaren Joe erkände att han tyckte om byxorna från I & apos; m A Celeb -mästaren från det ögonblick han såg henne - men tyvärr var timingen helt fel då Stacey var ihop med någon annan och paret drev isär.

Stacey och Joe delar sonen Rex tillsammans, medan Stacey också är en stolt mamma till två pojkar från ett tidigare förhållande

Det var inte förrän sex år senare som ödet förde tillbaka Stacey och Joe 2016.

Sex månader efter att ha separerat från den amerikanska busen Steve-O sågs Stacey njuta av en romantisk kurresa med Joe som en del av hans 34-årsfirande.

Stacey gjorde dem som ett par och delade en bild av sig själv i en badrock tillsammans med bildtexten: 'En sådan lycklig tjej.'

Stacey bekräftade sedan nyheten för NEWSAM och sa: 'Det går riktigt bra. Vi har kul, umgås och lär känna varandra. '

Paret är stolta föräldrar till sonen Rex (Bild: Stacey Soloman/Instagram)

De gjorde sitt första röda mattan framträdande vid en Game of Thrones -screening tre månader senare med stolta Joe som berättade för reportrar att han var en & apos; mycket lycklig man & apos; att dejta Stacey.

'Jag har gjort det bra. Jag är riktigt glad. Hon är en härlig person. Hon är fantastisk och allt är bra, sa han.

essex boys range rover

När katten var ute ur väskan blev Stacey mer än bekväm i att diska smutsen på sin blommande romantik och glädde Loose Women -tittare med sina roliga berättelser.

Från detaljer om deras sexliv till hur Joe vägrade besöka henne under sin period, Stacey hade fans i hysteri med sin ärliga uppfattning om deras kärleksliv.

Joe Swash och Stacey Solomon på & apos; Game Of Thrones & apos; galasvisning av säsong 5

Stacey och Joe träffades 2010 (Bild: Jon Furniss / Corbis)

Efter att ha dejtat i ett år blev det älskade paret översvämmade med förlovningsrykten - delvis på grund av att Stacey inte gjorde någon hemlighet av att hon uppmanade sin Essex -beau att ställa frågan.

Men The Loose Women -paneldeltagaren släppte sin största signal någonsin när hon filmade sig själv när hon provade bröllopsklänningar 2017.

Stacey badade om att bli klänningar för ett showbiz -evenemang och bad om att glida in i brudvitt och delade filmen till hennes Instagram.

Men trots hennes uppenbara glädje, förnekade Stacey att hon och Joe skulle gå uppför gången någon gång snart: 'JAG ÄR INTE GIFTA, jag har inte blivit föreslagen, vi tänker inte ens på det.'

Retande fans, hon tillade sedan: 'Tja, kanske är jag lite, eller mycket, eller hela dagen varje dag.'

Paret delar ett extremt nära band

Stacey har två söner; Zachary, med sin tidigare barndoms älskling Dean Cox, och Leighton med fästmannen Aaron Barnha.

Medan Joe har sonen Harry med sin tidigare flickvän Emma Sophocleous.

Det var inte länge efter när paret välkomnade sin son Rex.

säsong 7 fortnite karta

Stacey och Joe är nu förlovade

I oktober 2018 avslöjade Stacey att de hade tagit ett stort steg genom att flytta ihop - lagom till att fira hennes 29 -årsdag.

En glad Stacey sa att när han vaknade med Joe och hennes två söner var den bästa födelsedagspresenten & apos; någonsin.

Hon skrev i sin krönika för Fabulous och tillade: 'Så efter tre år tar Joe och jag steget och blandar våra liv i vårt alldeles egna hem. Wahoo!

”Vi har jobbat hårt för att alla våra barn ska känna sig lyckliga, bekväma och avslappnade och vi äntligen är på en plats där vi är redo att gå samman.