Inuti Marco Pierre-White Juniors 'oroliga' barndom när hans främmande mamma Mati Conejero avslöjar allt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Inuti Marco Pierre-White Junior

Inuti Marco Pierre-White Juniors påkostade barndom



Det är säkert att säga Marco Pierre-White Juniors utseende på årets Big Brother har lämnat alla pratar om honom.



Och den senaste personen som uttalade sig om sina chockerande upptåg var hans främmande mamma, Mati Conejero, som kallade honom 'vilse'.



Enligt 51-åringen, som pratade med Maila online under helgen lämnade hennes sons upptåg i realityshowen på Channel 5 att hon kände sig 'hjälplös' - erkände att det var som att hon såg honom 'dö framför mina ögon'.

På andra ställen i intervjun öppnade mamma-av-tre om den 21-årige barndomen och hur det inte var lätt att få upp två pigga små pojkar, med den store Marco som pappa.

Mati Conejero

Marco Snrs främmande fru Mati Conejero (Bild: Philip Coburn)



Mati Conejero och Marco Pierre White

Paret på deras bröllopsdag (Bild: Rex)

vem är med i kändis storebror 2014

Läs mer: Marco Pierre White Jr smäller sin mamma för att ha sålt berättelse men säger att pappa är & stolt & apos;



Mati, den främmande tredje hustrun till kocken Marco Pierre-White-den yngsta kocken som någonsin fått tre Michelin-stjärnor-verkade skylla på hennes ex och hans berömmelse och förmögenhet för Marco Jrns känsla av berättigande.

'På sätt och vis är det inte riktigt hans fel att han inte vet hur man ska bete sig ordentligt och inte känner några sociala gränser', sa hon.

Mati avslöjade att hennes barns uppväxt - hon delar också sonen Luciano och dottern Mirabelle med kocken - ofta bestod av påkostade fester på Marco Snrs restaurang där 'han underhöll olika människor'.

Marco Pierre White Jr på This Morning

Marco Pierre White Jr talar på This Morning (Bild: ITV)

Men det som låter som en barndom fylld med berömmelse och förmögenhet, gjorde så småningom pojkarna galna, förklarade Mati medan de satt på restaurangen istället för att leka i parken.

Enligt Mati skulle hon ofta straffas av sitt ex för att hon inte kunde kontrollera pojkarna & apos; styggt beteende - lämnar Marco Jnr, även känd som & apos; Mini & apos;, glada över att ha kommit undan utan straff.

Denna orubbliga barndom blev snabbt till oroande tonår när familjen tvingades besöka socialtjänster i Notting Hill.

Läs mer: Marco Pierre White Jr.s mamma & apos; grät sig i sömn & apos; över hans elaka Big Brother -upptåg

Efter att ha berättat allt, smällde Marco sin mamma för att ha sålt en berättelse om honom under ett framträdande på This Morning på måndag.

Den frispråkiga huskamraten, som var den första som vräktes på fredagskvällen, ropade sin mamma och sa att det var hon som var 'vilsen och förvirrad', inte han.

'Jag känner mig inte vilsen. Jag och min mamma, vårt förhållande är väldigt annorlunda. Jag pratar inte så mycket som vi vill.

'Jag är inte vilse, till exempel sålde hon den historien. Jag vet inte varför hon skulle säga det. Det är hon som är vilsen och förvirrad. '

Big Brother 2016 -tävlande Big Brother 2016 Visa galleri

Se Även: