Jose Antonio Reyes bilolycka: Bilder dyker upp av vrak när Arsene Wenger hyllar

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Arsene Wenger hyllade Jose Antonio Reyes, efter att spanjoren tragiskt förlorat sitt liv i en bilolycka vid 35 års ålder.



Den tidigare Arsenal -stjärnan Reyes var inblandad i en allvarlig bilolycka i hemstaden Utrera, när hans Mercedes kom av vägen och brann ut i lågor.



Den före detta spanska landskampen återvände hem till sin fru och barn efter träning med spanska sidan Extremadura, som han anslöt sig till i januari, när händelsen inträffade på lördagsmorgonen.



Ex-Gunners forward Reyes dödades, tillsammans med sin kusin, 23-årige Jonathan Ryes, medan en annan passagerare, Juan Manuel Calderon, ligger kvar på intensivvård.

Wenger och Reyes, efter att spanjoren skrev under 2004 (Bild: PA)

charlotte crosby före operationen

'Jag är förkrossad över att höra de fruktansvärda nyheterna om Jose', sa Wenger, som skrev under Reyes 2004.



'Till hans familj och vänner, allt stöd från alla i Arsenal -familjen. Han kommer att förbli för alltid i våra hjärtan. '

När han talade om beIN Sports inför Champions League -finalen tillade han: Jag skulle vilja respektera honom och hans familj och säga att alla är ledsna i vår klubb.



claire från storebror

'Det är tyvärr på dagen för Champions League -finalen, ett mycket sorgligt ögonblick för fotboll.

Reyes & apos; Mercedes tas ifrån platsen (Bild: LAGENCIA GROSBY / BACKGRID)

Reyes efterlämnar två döttrar, Noelia, fem, och Triana, två, med fru Noelia Lopez och en 11-årig son, Jose Antonio Jr, från ett tidigare förhållande.

Reyes & apos; hemstaden Utrera har deklarerat att det kommer att bli två dagars sorg, och alla flaggor i staden kommer att flaggas på halv stång.

shaun wright-phillips naomi brun

Rådhuset sa i ett uttalande: I morse har Utrera-född Jose Antonio Reyes dött i en trafikolycka på A-376.

En annan släkting till Jose Antonio har också dött.

Jose Antonio har varit en mycket älskad person i vår stad sedan starten av sin fotbollskarriär med Sevilla Football Club, alltid bär flaggan för Utrera.

Mercedesen gick upp i en & apos; eldslåga & apos; enligt lokala rapporter (Bild: LAGENCIA GROSBY / BACKGRID)

Utrera -borgmästaren Jose Maria Villalobos förklarade sig överväldigad av denna sorgliga nyhet och det faktum att en ung person med en familj har tagit livet av honom.

Arsenal -ikonen Thierry Henry beskrev den tidigare lagkamraten Reyes - som gick med i klubben under & apos; Invincible & apos; säsong - som en 'underbar spelare, suverän lagkamrat och exceptionell människa.'

kylie minogue plastikkirurgi

Reyes och Henry under sin tid tillsammans (Bild: Press Association)

Gunners, som sänkte flaggor på Emirates Stadium till halv mast på lördagen för att hedra spanjoren, hyllade också.

'Alla i Arsenal är förkrossade av den chockerande nyheten att vår tidigare spelare Jose Antonio Reyes har dött i en trafikkollision i Spanien', förklarade ett uttalande från Arsenal.

-Våra tankar går till hela hans familj, vänner och lagkamrater.

'Jose, som var en del av Invincibles -teamet, var en oerhört populär figur i vår klubb och kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan.'

Cesc Fabregas skrev ett hjärtligt meddelande på Twitter som påminner om tiden han tillbringade med Reyes, som han beskrev som sin 'första stora vän i professionell fotbollsvärld, min rumskamrat, som alltid ville sova med luftkonditioneringen även när det var -10 grader.

Reyes och Fabregas (Bild: Getty Images)

survival of the fittest lottie

Monaco och Spaniens mittfältare, som gick med i Arsenal som 16-årig 2003, sa också att Reyes var en 'ödmjuk kille som alltid hade ett leende på läpparna, en fantastisk fotbollsspelare och en fenomenal person.'

Han tillade: ”Jag kommer aldrig att glömma när du och din familj välkomnade mig hemma under min första jul i England när jag var ensam och 16 år gammal.

'Jag kommer aldrig att glömma våra fotbollstennis i gymmet före och efter träningen. Vår anslutning på planen var också speciell.

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Se Även: