Inuti Katie Price och Peter Andres £ 1million Downton Abbey -bröllop - som hon inte tyckte om

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det tog drygt en minut för en domstol i High Court att avsluta Katie Price och Peter Andre äktenskap för 11 år sedan idag.



Paret sökte en & apos; quickie skilsmässa & apos; efter att ha splittrats mitt i en brinnande mystik och anklagelser nästan fyra år till dagen för deras episka Cinderella-tema bröllop.



Deras bash var till och med större än Beckhams, som bara gjorde ett magert magasinavtal på 1 miljon pund jämfört med Katie och Peters 1,75 miljoner pund exklusiva med OK !.



Och tillfället var lika OTT som prislappen.

Katie Price och Peter Andre sparade inga kostnader på sitt episka bröllop

Katie Price och Peter Andre sparade inga kostnader på sitt episka bröllop

senaste om dani och jack

Trots rykten om att de planerade att gifta sig i Skottland och fira sin förening med en gigantisk boobtårta fick paret faktiskt hitch på Highclere Castle i Berkshire - aka Downton Abbey.



Katie, då 26, anlände i en rosa vagn i pumpa-stil som drogs av sex vita hästar ner på godsets millånga bilresa.

Bruden bländade inte i en rosa tulle- och satinklänning i prinsessestil, designad av Isabell Kristensen, som hade ett otillåtet sjumetertåg.



Katie och Peter fastnade på gården som blev känd av Downton Abbey

Katie och Peter fastnade på gården som blev känd av Downton Abbey (Bild: )

Och hennes huvudbonader var lika imponerande tack vare den fothöga diademet.

Pete gick också allt ut, iklädd en venetiansk ulldräkt med elfenben med en glittrande väst prydd med Swarovski -kristaller. Hans rodnande brud skulle senare hävda att han unnade sig hårförlängningar.

Samtidigt, med de ekonomiska insatserna så höga, anlitade paret enligt uppgift ett team av ex-SAS-soldater och underrättelsetjänstemän för att säkerställa att den exklusiva magaffären inte skulle äventyras.

katie hopkins lärlingen
Katie anlände i en rosa hästvagn, förstås

Katie anlände i en rosa hästvagn, förstås

Efter att ha gift sig i en civil ceremoni i herrgårdens bibliotek, hade Katie och Peter en välsignelse i den hemliga trädgården följt av en mottagning i ett partytält dekorerat med vikar, rosa fjädrar, kristaller, en 10 fot lång ljuskrona och två blomstertäckta troner.

Hennes samling tärnor hade ett tjejbandstema, där Girls Aloud Sarah Harding, Liberty X Michelle Heaton och hennes I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out of Here kompis, Atomic Kitten star Kerry Katona, gjorde hedren.

Gäster inklusive Charlotte Church, Jennifer Allison, Wayne och Coleen Rooney och Paul Gascoigne åt på foie gras och hummer serverad av operasångande servitörer.

(Bild: IF)

Och det lyckliga paret hade sin första dans till sin egen uppfattning om A Whole New World från Disneys Aladdin och skär i en hög bröllopstårta.

Hjärtskärande för Katie, men dagen var inte vad hon hade tänkt sig.

Hon led av depression efter födseln efter att sonen Junior föddes bara tre månader tidigare, och erkände att hon hade några ånger.

Katie var över månen för att gifta sig med Pete, men tyckte tyvärr inte om själva bröllopet

Katie var över månen för att gifta sig med Pete, men tyckte tyvärr inte om själva bröllopet

'När jag ser tillbaka på det njöt jag inte av dagen', sa hon till Loose Women 2017.

”För det första, jag hade postnatal depression och också för att vi gjorde det för en tidning som jag inte fick vara på vissa platser om någon skulle få en bild.

om det skulle vara dikt

'Det var så extravagant - jag minns att folk bara huggade Swarovski -kristaller på borden. Vi hade en vagn, vi hade en tunnel, specialbelysning, rosa matta ... jag menar, vad hade vi inte ?!

'[Men] jag såg det inte! På grund av att jag tog bilderna såg jag inte ens hela bröllopet. Jag tyckte om att gifta mig med honom, men jag fick inte njuta av bröllopet.

Se Även: