Inuti Gareth Southgates herrgård från 1500 -talet på 3,75 miljoner pund med bio och separat stuga

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Englands chef Gareth Southgate är den mest populära mannen i världen just nu, eftersom fotbollsfans hoppas att han kan ta hem den i morgonkvällens Euro 2020 -final.



Trots hur det går på söndagen, när England kommer att spela mot Italien på Wembley, kommer 50-åringen åka hem till sin lyxiga herrgård, enligt uppgift värd 3,75 miljoner pund, beläget i North Yorkshire.



Den fantastiska byggnaden i klass I är känd som Swinsty Hall och har en separat stuga på tomten.



Huset från 1500-talet ligger också bredvid en reservoar, som pappan till två sannolikt kommer att spendera mycket av sin tid på.

Gareth Southgates hem är fantastiskt

Gareth Southgates hem är fantastiskt (Bild: FA via Getty Images)

billiga alternativa bostäder i Storbritannien

Hans otroliga pad, som är så dold och till synes hemlig, har sex sovrum, fyra badrum, en privat biograf och en vinkällare.



Det är perfekt för den tidigare Middlesbrough -chefen och hans fru Alison att ha en mysig dejtkväll.

Hans hem erbjuder också en träpanel för att underhålla kändisgäster, samt en arbetsplats och ett rustikt kök.



I en intervju 2019 med Välkommen till Yorkshire , sa fotbollschefen att han tycker om att besöka Sheffield, Hull och York och ta med sina två hundar på promenader runt Yorkshire Dales.

iphone 5 releasedatum
Fastigheten är mycket avskild

Fastigheten är mycket avskild (Bild: Peter Harbor)

Han har bott i herrgården med Alison i över ett decennium, efter att ha köpt sitt eviga hem 2006.

Fotbollskryssaren träffade sin fru Alison första gången i början av 20-talet när han var en blivande trainee på Crystal Palace.

Trots att han var en självsäker stjärna på planen, mindes Gareth i sin självbiografi 2003 att han var otroligt blyg för det - tills han träffade Alison, som arbetade som kontraassistent i en Croydon -butik.

Gareth sa att han skulle slänga runt i affären och låtsas titta på kläderna bara för att få en glimt av henne och ibland prata.

Byggnaden i klass I har också en stuga på tomten

Byggnaden i klass I har också en stuga på tomten (Bild: Peter Harbor)

Det var säkert att säga att sportstjärnan blev genast slagen - även om det var ett problem, hade hon en pojkvän och bodde hos honom.

Efter att Gareths första försök att be henne ut misslyckades stötte han på Alison och hennes dåvarande pojkvän på restaurang en vecka senare, efter att ha hört att de var på väg att bryta upp.

Den före detta fotbollsspelaren gav sedan fräckt Alison sitt nummer när hennes ex inte tittade - och tack och lov lönade sig hans djärvhet med att Alison ringde honom den kvällen.

Att bevisa bra saker kommer till dem som väntar, paret organiserade sitt första datum nästa dag. Men av rädsla för att hennes ex skulle få reda på möttes de i hemlighet på den lokala Tesco -parkeringen.

Portarna till hans herrgård

Portarna till hans herrgård (Bild: Peter Harbor)

Det är vackert

Det är vackert (Bild: Peter Harbor)

Och det första datumet verkade försegla deras öde när de gifte sig två år senare i hans hemstad, Crawley, inklämd mellan VM och EM -kampanjerna.

Nästan 23 år senare är paret som i hemlighet träffades på en Tesco -parkeringsplats för alla år sedan fortfarande lyckligt gifta.

big sex och staden

De delar en dotter, Mia och sonen Flynn tillsammans.