Inuti Camilla Thurlow och Jamie Jewitts Love Island -romantik när de meddelar graviditet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Camilla Thurlow och Jamie Jewitt har blivit de senaste Love Island -stjärnorna som meddelar att de väntar barn tillsammans.



Paret är en av ITV -dejtingshowens största framgångshistorier efter att ha fallit pladask för varandra i villan 2017.



Även om Camilla inte hade den lättaste tiden i serien och hade hjärtat krossat flera gånger innan producenterna äntligen skickade in hunky underkläder modell Jamie under de sista veckorna.



Bombshell Jamie anlände med den enda avsikten att uppvakta skönhetsdrottningen Camilla, som ryktades ha träffat prins Harry, och slösade inte bort tid på att välja henne för sin första dejt.

Med sin mejslade kropp, snabba kvickhet och omtänksamma natur verkade Jamie som den perfekta matchningen för smarta byxor Camilla.

Camilla hade det tufft i villan innan producenter skickade in Calvin Klein -modellen Jamie (Bild: ITV/REX/Shutterstock)



Producenternas expertmatchning tycktes löna sig när paret snabbt knöt ihop böcker och Jamie gjorde Camilla till den sötaste födelsedagsavokado på toast du någonsin sett.

Två dagar senare delade paret sin första kyss när den vanligtvis bevakade Camilla äntligen släppte ner sina väggar.



'Jag faller för honom och jag försöker verkligen att inte göra det, så jag kämpar mot varje känsla, sa hon till sina andra öbor innan hon meddelade att hon inte skulle sova med honom förrän de lämnade huset.

'Jag vill inte gå från noll till 100 ... I den verkliga världen skulle jag inte sova med någon efter fyra dagar', förklarade hon.

Camilla tillbringade all sin tid med Jamie när han kom (Bild: Rex -funktioner)

Modellen gick ut på Camillas födelsedagsfrukost (Bild: Levereras av WENN)

Men trots sina bästa avsikter erkände Camilla senare att hon lät Jamie & apos; lägga det i & apos; som de njöt av en vuxen kram i det gemensamma sovrummet.

'Jag kan bekräfta att han inte har en liten penis, sa hon till Montana Brown efteråt. Jag kan bekräfta att han är perfekt, och han har också en perfekt penis.

Men dramatik var inte långt borta då Camilla sedan misslyckades med ett ljuddetektorstest när hon fick frågan om hur kompatibla hon och Jamie var.

'Det sorgliga faktum är att jag vet exakt varför jag faktiskt inte tror att Jamie och jag är kompatibla', snyftade hon senare.

'Det är för att jag inte tycker att jag är tillräckligt bra för honom. Det är en sak jag har kämpat emot. '

Trots goda avsikter kom Camilla och Jamie nära i Love Island -sovrummet (Bild: IF)

Camilla beskrev senare Jamie som & apos; perfekt & apos; till hennes villa kompisar (Bild: Levereras av WENN)

Doting Jamie var till hands för att torka Camillas tårar och försäkrade henne om att hon inte hade något att oroa sig för och han ville vara med henne när showen slutade.

Deras sista datum - en La La Land -inspirerad dans under stjärnorna - gick in i Love Island -historien och fanfavoriterna tog sig hela vägen till finalen.

Till skillnad från sina rivaliserande par, inklusive vinnarna Kem Cetinay och Amber Davies - fortsatte Jamilla att gå från styrka till styrka i omvärlden.

Paret undvek showbizens rampljus istället för att välja att ge sig iväg runt om i världen för att fortsätta Camillas humanitära arbete.

Camilla och Jamies La La Land -inspirerade slutdatum är en Love Island -favorit (Bild: Rex -funktioner)

Camilla och Jamie fortsatte att gå från styrka till styrka efter att ha lämnat villan medan deras medstjärnor delades upp en efter en (Bild: Instagram)

Tre år efter deras första möte meddelade Camilla och Jamie under helgen att de ska bli föräldrar för första gången.

De bröt nyheterna på Instagram med en video med sina vänner och familj när de stolt visade upp sin baby scan.

Camilla skrev: '' Så @jamiejewitt_ och jag har lyckats göra något ganska speciellt och vi pratar inte om videon ... #17 veckor #oktober2020 ''

Camilla Thurlow är gravid

Camilla och Jamie var glada att meddela att de väntar sitt första barn tillsammans

kändis storebror housemates 2013

En mängd Love Islanders skyndade att gratulera dem.

Montana ropade: '' ÅH MIN F ***** G GUD Jag är så upphetsad !!!! '

Medan 2018 Jack Fincham, som själv blev pappa i år sa att det var & apos; fantastiska nyheter. & Apos;

Se Även: