Charlotte Crosby skiljer sig från pojkvännen Mitch Jenkins strax innan de skulle flytta ihop

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Charlotte Crosby har avslöjat att hon skiljer sig från sin pojkvän Mitch Jenkins för andra gången.



Paret hade nyligen återvänt från en romantisk tillflyktsort i Grekland och de hade planerat att flytta in med varandra i London, men Geordie Shore -stjärnan sa att trycket blev för mycket.



'Jag har inte meddelat det England än, men vi har separerat', sa 25-åringen till den australiensiska radiostationen 92.9.



Charlotte Crosby och Mitchell Jenkins: Deras relation i bilder Visa galleri

'Så vi hade precis kommit tillbaka från Grekland med roliga och galna tider och jag tror att jag insåg mycket i mitt huvud. Jag och Mitch skulle flytta ihop och jag skulle flytta ner till London med honom och då insåg jag att det inte var det ställe jag ville vara på, och jag ville inte lämna min mamma och jag ville inte & apos; t vill lämna min familj och jag tror att engagemanget fick oss att ta ett par steg tillbaka.

prins Andrews kroppsspråk

'Jag trodde att det här verkligen kommer att fungera och är det verkligen det jag vill ha för resten av mitt liv? Det är inte ett stort engagemang, så då tänkte jag bara att jag bara behövde svalka saker, så jag kom tillbaka från Grekland och jag avslutade saker och vi har inte varit ihop igen sedan dess. Jag tror att det är det nu. '

Charlotte avslöjade också att hennes senaste tweet som publicerades den 8 augusti riktades till hennes nuvarande ex.



'Varför och vad var poängen med det ?! Och vad har det bevisat? Wow, skrev hon till sina 2,38 miljoner följare, vilket fick spekulationer om vem hon pratade om.

På frågan vad hon skulle göra med hennes & apos; M & apos; tatuering, sa hon till värdarna att hon förmodligen skulle ta bort det eftersom hon inte gillade det ändå.



morförälder betalade till barnsköna

Paret, som tidigare dejtat i 18 månader innan hon kom in i Geordie Shore-huset, återförenades efter Charlottes imponerande viktminskning på två och en halv sten och fyllde regelbundet upp tidslinjer för sociala medier med PDA-galna selfies och avundsvärda semesterbilder.

Se Även: