Indian Summer School -tittare förskräcktes när TVÅ pojkar går hem i sista avsnittet - och ingen klarar sina slutprov

Kanal 4

Ditt Horoskop För Imorgon

Experimentet med att skicka fem unga män till Indiens Doon School i Dehradun skulle sluta med triumf.



De fem pojkarna, som bara hade en GCSE mellan sig, skickades till sommarskolan i fem månader för att lära sig, förstå vad det är att växa upp och bli bättre människor.



Och medan det gjordes framsteg för några av pojkarna, klarade ingen deras sista GCSE -omtagningar av det sista avsnittet.



ryan giggs flickvän kate greville

Eleverna klarade inte bara tentorna i slutet, utan tre lämnade skolan tidigt, två av dem lämnade under det sista avsnittet.

Harry vinkade skolan adjö (Bild: Kanal 4)

Under det sista avsnittet var tittarna chockade över att se Alfie bestämma sig för att gå hem efter att ha tillbringat veckor som saknat sitt hem i Chelmsford, efter att hans mamma kom över försöket att övertyga honom om att stanna.



dawn french viktminskning

Han pratade med sin mamma, men till slut bestämde han sig för att se henne bara befästa sin rädsla och paret gick tillbaka till Essex.

Senare gjorde Harry en chockutgång efter att ha gjort massor av framsteg, och rektorn Matthew Raggett sa att skolan inte skulle vara densamma utan honom.



Han var tacksam för det stöd han fick (Bild: Kanal 4)

Han lämnade bara en månad före den tilldelade tiden och försökte fortfarande ta om tillsammans med de återstående eleverna, Ethan och Jack, när de återvände hem.

jayne torvill och christopher dean

Fans var otroligt besvikna över att se pojkarna lämna och oroade sig för att beslutet bara visade deras bristande engagemang för projektet.

Trots att dessa pojkar lämnade gick Ethan och Jack extremt bra: Ethan skrev en hårdtslående artikel för skolans tidning om homosexualitet, medan Jack besteg ett av Himalaya-bergen med sin klass.

Men tyvärr uppnådde ingen av de betyg de ville ha, och tittarna var så ledsna att se det efter allt hårt arbete.

Jack och Ethan imponerade verkligen på fansen när de fortsatte till slutet (Bild: Kanal 4)

kate abbot-anderson

Det fanns mycket kärlek särskilt för Jack, som också stod upp framför skolan och tackade stort innan han gick för att ta sina tentor i London.

Showen rapporterade att några av pojkarna var på jobb, inklusive Alfie och Ethan, medan andra var på catering- eller frisörkurser med planer på att ta om GCSE igen under sommaren.

Se Även: