'' Jag är bara slöseri med utrymme ': Sista hjärtskärande text till oroliga mamma av fyra som överdoserade på mors dag

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Casey-Jo Lee, en mamma på fyra, kämpade efter ett misslyckat äktenskap(Bild: Cavendish Press (Manchester) Ltd)



En orolig mamma-av-fyra överdoserade på mors dag efter att hon skickade en nära vän ett textmeddelande där det stod: & apos; & apos; Sorry hun men jag är bara slöseri med utrymme. & Apos; & apos;



Casey-Jo Lee, 31, sms: a tidigare mamma Anna Jones sent på kvällen och sa: & apos; & apos; Känn mig lite deprimerad, jag kommer att döda mig själv ikväll. & Apos; & apos;



Tragiskt nog missade Miss Jones - som bodde i närheten - att upptäcka texten när hon sov när meddelandet kom, hördes en undersökning.

Larmet larmade följande morgon när hon svarade på en knackning på hennes ytterdörr för att hitta Casey-Jo: s barn stod på hennes tröskel.

Det framkom att Casey-Jo också skickade sin pojkvän ett sms tidigt med besked: & apos; & apos; du tror aldrig hur mycket jag älskar dig. När jag ser din farfar säger jag till din farfar - och du kommer att tro mig '.



Casey-Jo hade varit på antidepressiva medel och fick rådet att träffa en kurator (Bild: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

Rättegången hörde Casey Jo, från Crewe, Cheshire hade gömt psykisk ångest som orsakade ett misslyckat äktenskap.



Hon hade gått på antidepressiva läkemedel men sov inte bra och fick råd att genomgå rådgivning.

Miss Jones, som hade känt Lee i två år sa: 'Jag skulle träffa henne varje dag vi skulle gå till skolan tillsammans och hjälpa varandra. Hon skulle verkligen inte berätta om hon hade det svårt.

'På fredagskvällen drack vi tillsammans, hon skulle inte dricka så mycket, hon var inte en vanlig dricker. Vi hade en trevlig kväll tillsammans - hon åkte hem runt midnatt. Hon var ok.

'Jag såg henne igen på lördagen och det var inga problem.

& apos; & apos; Det enda hon bad mig om var lite pengar eftersom hon inte hade något i. Vi skulle hjälpa varandra.

'Jag fick ett sms runt midnatt men jag sov och sa att hon var deprimerad och sa att hon skulle ta några tabletter och skulle gå.

”Hon hade aldrig sagt något liknande förut. Det var en fruktansvärd chock, hon satte alltid ett starkt ansikte på sig.

Casey-Jo skickade ett tragiskt sms till sin nära vän, men det sågs inte i tid (Bild: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

”Vi knackade på dörren nästa morgon och hennes son kom och hennes dotter och barnet cirka 9:30, de var ensamma och jag gick tillbaka med dem till huset.

'Jag gick runt och hittade henne på köksgolvet. & Apos; & apos;

Casey Jo's pojkvän Shaine Tench sa att han skulle träffa Casey på lördagen men hon bad honom att inte gå eftersom hon mådde dåligt.

Han tillade: 'Hon var en mycket bra mamma, hon skulle vara en av de sista människorna på jorden som jag trodde skulle ha gjort det här.

& apos; & apos; Min plan var att sova i mitt hem eftersom det var mors dag följande och jag skulle tillbringa morgonen med min mamma och sedan skulle jag gå runt till Casey-Jo.

”Jag sa till henne att jag skulle gå runt och ta med barnen till parken medan hon lagade middag. Vi pratade hela kvällen, hon mådde bra då började hon skicka stycken.

Hon var & en mycket bra mamma & apos; till hennes fyra barn, hördes undersökningen (Bild: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'Hon började först med meddelanden och de var upprörande. De var aldrig riktade mot mig, de var bara att hon inte var nöjd med livet, hon kände sig nere.

'Under hela natten fortsatte jag att få meddelanden men de började inte vara meningsfulla och stavades fel. Jag fortsatte att svara och fick inget svar.

”Det gick fram och tillbaka, den ena minuten var hon helt fin och nästa var hon inte. Jag trodde att hon hade druckit alkohol.

Hon sa att hon skulle ta en överdos. Jag började gå till hennes hus och fick ett meddelande om att 'kom inte', min mamma och pappa är här & apos ;.

'Vid denna tidpunkt började meddelandena blandas upp i ett meddelande som sa:' Det är Lena & apos; och jag trodde att någon var där och såg efter henne.

'Hon skickade mig ett foto halvvägs genom kvällen med tabletter i munnen - och direkt ringde jag henne.

'Hon var ganska religiös och trodde på Gud och hon svor att hon inte tog tabletterna. Jag är säker när Casey sa att det var något jag trodde.

Hennes familj sa att det hade varit mycket upprörd & apos; i Casey-Jo's liv (Bild: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'Ett av de sista meddelandena jag fick från Casey läste något i stil med & apos; du tror aldrig hur mycket jag älskar dig när jag ser din morfar jag säger till din morfar och du kommer att tro mig & apos ;.

'Jag fick ett telefonsamtal vid 10-tiden från min vän och berättade att Casey-Jo hade gått bort. Jag lade på först eftersom jag försökte blockera nyheterna.

Casey-Jo: s mamma Lena Finney sa: 'Det hade varit mycket upprörd i hennes liv och hon hade ett dåligt äktenskap.

Men det här kom helt ut ur det blå, hon hade aldrig gjort något oroande innan. Hennes syster sa att hon hade gjort några dumma saker men inget liknande.

Inspelning av en narkotikarelaterad död, utredare Janet Napier sa att i avsaknad av ett skriftligt brev kunde hon inte vara säker på att Casey-Jo tänkte ta sitt liv.

balaclava man linje av plikt

Fröken Napier tillade: 'Casey-Jo fick barn och de älskade och tog hand om henne.

'Det var hennes egna handlingar som gjorde att paracetamol- och alkoholhalten var höga men jag kan inte hitta några bevis på att hon var djupt deprimerad och allvarligt tänkte i ett berusat tillstånd att hon tänkte avsluta sitt liv.

”Vi vet verkligen inte vad som hände i hennes huvud men hon var djupt upprörd.

'Jag tror inte att hon var i ett skick för att fatta ett lämpligt beslut. Hon var en mycket bra mamma och brydde sig mycket om sina barn och hade ett mycket bra stödsystem.

'Hon var mycket glad över att vara nära sin familj och hade också en bra granne.'

  • Om du behöver prata med någon är samariter tillgängliga 24/7 genom att ringa 116 123 eller via e -post jo@samaritans.org

Se Även: