EastEnders kommer att se en NY Phil och Grant Mitchell 2016 om Jamie Borthwick får sin vilja

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

För de EastEnders -fans som kliar efter att se Phil och Grant återvända till Albert Square kan Jay Mitchell -skådespelaren Jamie Borthwick bara ha en plan.



När vi gör oss redo för jul i Walford, blev NEWSAM Online inbjudna till uppsättningen för att få de senaste historierna, skvaller och skådespelarens bästa stunder på året.



roliga hotell för barn

*** VARNING: Följande artikel innehåller karaktärs- och intrighistorier. ***



Jamie, som har spelat Jay sedan 2006, har avslöjat att han älskade att se sin karaktär och på (skärmen) brorsan Ben Mitchell på skärmen, spelad av Harry Reid, stiga upp i leden och bli Walfords nya chefer.

När han talade om hur Jay ser sig själv i Mitchell -klanen sa Jamie: 'Jag vet inte. Jag tror att jag gillar att inte vara en Mitchell. Jag är som en förlängning på familjen, vilket jag tycker är lika bra.

'Det lämnar också saker öppna för om Jay hade någon familj som följer med, som en långdistansbror eller något i den stilen. Jag gillar inte att vara en del av det. Jag har inget emot att vara en utökad version. Jag tycker bara att Jay och Ben har en fantastisk potential ... '



De gör det, Ben och Jay har en av de starkaste banden på torget men hur långt tror Jamie att de kan gå?

En spin-off kanske?



EastEnders - Sharon, Jay och Ben hittar Phil medvetslös på golvet

Jamie svarar: 'Jag tror bara att deras potential är riktigt stark och jag och Harry [Reid] trivs fantastiskt bra och jag tror att det skulle vara upprörande om de inte skulle göra hela Phil and Grant -brorgrejen.

'Jag tror att allt finns där och det måste göras.'

Tittar vi på den här mocken måste vi hålla med.

Nya Phil och Grant?

s-klubbmedlemmar

När han talar om sin karaktärs berg- och dalbana, tillägger Jamie: ”Mycket har hänt. Under hela året var allt att göra med vem som dödade Lucy och han var en misstänkt, vilket var bra.

'Och ​​sedan fick du Ben komma tillbaka - vilket också var jättebra och typ av den stora höjdpunkten - och sedan har han varit inblandad i familjen, och han hade Lola och hennes avgång, och nu är Phil på sprit och han försöker ta kontrollen och hjälpa alla men ingen vill verkligen ha hans hjälp lite, det är bara ett totalt kaos. '

Spegelman Danny Walker talar med Jamie Borthwick som spelar Jay Mitchell i Eastenders

Spegelman Danny Walker talar med Jamie Borthwick som spelar Jay Mitchell i EastEnders

När det gäller råd till Jay tillägger skådespelaren: 'Jag skulle säga låt alla fortsätta med det.

'Om någon vill komma till dig för något så hjälp dem på det sättet, men han kommer alltid att engagera sig eftersom han i slutändan bryr sig.

'Kanske berätta för honom att välja sin tid klokt.'

Jamie fortsätter om framtiden ”Det är en stor jul för Mitchells men Jay är inte hårt inblandad. Han deltar men det handlar inte om honom.

tyson fury nettovärde 2020

'Så vitt jag vet [framtiden] ser bra ut.

'Jag är nöjd med det som jag har fått höra händer. Det är så mycket som händer med Stacey - hon har en liten del - Masoods och Kush och Shabnam, de har några riktigt bra saker och det är alltid bra att se människor göra det bra.

'För mig ser jag fram emot att bli galen, borde vara bra.'

* Inför julen och nyåret, håll utkik efter NEWSAM Online för mer innehåll från julsåpveckan. Vi pratar med fler EastEnders -castmedlemmar, avslöjar några chockerande festliga berättelser och får också senaste skvaller från Emmerdale, Coronation Street, Hollyoaks, Doctors och mer

Se Även: