Iggy Azalea tackar sin plastikkirurg för hennes 'pigga bröst' när hon delar ett foto på Instagram

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Iggy Azalea före och efter boobjobb

(Bild: Rex, Splash News)



Iggy Azalea har tackat sin plastikkirurg för hennes 'fantastiskt pigga bröst'.



Den 26-årige rapparen, som har avslöjat att hon opererats tidigare, delade en bild av henne och hennes läkare på Instagram och berömde honom för det arbete han gjort på hennes bröst.



Hon skrev: 'Kom på @DrGhavami idag !!!! Om du var nyfiken ... 1. han är rolig 2. Han är min grekiska yoghurt själsfrände 3. Han är anledningen till att jag har fantastiskt pigga bröst ... (LOL)

Instagram

Iggy Azalea visar upp sina pigga bröst (Bild: REX)

'OCKSÅ gör han PRP -hudbehandlingar nu, vilket råkar vara därför jag stannade till.



'Sommaren är här och du #CantFakeGoodSkin #drghavami (sic).'

Iggy har varit öppen om att operera sin näsa och bröst och insisterade på att det inte är något att skämmas för.



Hon sa tidigare: 'Jag förnekar det inte. Att förneka det är halt. Jag tycker inte att du ska skämmas om du gjorde en förändring för dig själv, varför jag har talat om de förändringar jag har gjort, som med mina bröst.

'Din uppfattning om dig själv kan förändras mycket med tiden, så jag tror att det är viktigt att vänta och se till att det är rätt val. Plastikkirurgi är en känslomässig resa. '

Rapparen i Schon Magazine (Bild: © Trevligt! Magazine, Photography Jacques Dequeker)

Iggy verkar fortsätta med sitt liv efter att hon nyligen avslutat sitt förlovning med Nick Young, när hon fick honom att fuska mot henne med en mystisk kvinna hemma via CCTV.

Efter deras splittring upptäckte Iggy att NBA -stjärnan Nick & exs Keonna Green är gravid med sitt andra barn och de hade återupplivat sin romantik i september 2015, bara tre månader efter att han föreslog Iggy.

Iggy och Nick, 31, började dejta i början av 2014 och förlovade sig 2015, men deras romantik skakades tidigare i år när & apos; Team & apos; hitmakaren var tvungen att lida den onda av en video som läckte ut på nätet som visade att Nick erkände för sin lagkamrat D & Angelo Russell i Los Angeles att han hade lurat henne.

Se Även: