Hur man `` bli av med spöken '' i ditt hus - skyltar att leta efter och åtgärder att ta

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tror du att du har ett spöke i ditt hem? Tja, det finns ingen anledning att få panik.



Innan du springer till telefonen och söker hjälp från ditt lokala paranormala utredningsteam, finns det några saker du bör göra för att fastställa om du har en verklig spök i ditt hem eller till och med arbetsplats.



'Alla levande varelser har ett inbyggt varningssystem som utlöses när saker och ting inte verkar stämma,' Spektrum Paranormala undersökningar säger teammedlem Hazel Williams.



daglig spegel framsida

'Det är en instinkt som vi har och kan ge oss en känsla av rädsla som kan eskalera till paranoia.'

För människor är rädsla något som vi kan beskriva för varandra genom berättelser om våra upplevelser och ett sådant scenario är den gamla goda spökhistorien.

Dessa berättelser återberättas inom varje kultur på jorden och varierar beskrivande vad du skulle ha sett eller stött på i enlighet med ditt trossystem.



Spektrum Paranormala undersökningar (Bild: Paranormala undersökningar av spektrum)

På Spectrum Paranormal Investigations finns en uppsättning protokoll på plats - saker som krävs av alla klientel - innan det tar sig an ett ärende.



Här delar teamet de råd det ger till alla som tror att de har sett ett spöke.

Dela dina egna erfarenheter i kommentarerna nedan också.

Steg-för-steg-guide

För det första måste du ta hänsyn till alla faktorer kring din upplevelse, dessa kan sträcka sig från ditt sinnestillstånd vid den här tiden, till att du känner till platsen eller har denna erfarenhet ägt rum någonstans som du redan tror är hemsökt?

Spectrum Paranormal Investigations team (Bild: Paranormala undersökningar av spektrum)

Initial Sighting

Försök att komma ihåg så mycket detaljer som möjligt, även om det kan ha varit en skrämmande upplevelse. Detta hjälper dig att avgöra vilken typ av möte du kan ha haft.

Ande stiger från kroppens spökdöd

Ande stiger från kroppens spökdöd (Bild: Getty Images)

Skaffa bevis

Om du fortfarande är på plats och inte har sprungit för kullarna! Då skulle vi be om att så mycket bevis du kan få skulle hjälpa. Detta kan sträcka sig från att ta bilder till att spela in ljud från omgivningen.

Användbar utrustning

Utrustningen laget använder (Bild: Paranormala undersökningar av spektrum)

Inom området för paranormala undersökningar är EMF (elektromagnetisk fält) -mätare en sådan enhet som används för att upptäcka förändringar i miljön som letar efter spikar vid vissa punkter när det normalt skulle vara svårt att få en avläsning dessa spikar mäts i milliguss, en enhet av mätning av magnetfältet och antas också vara det fält där andanergi rör sig i. Det är viktigt att notera att du är omgiven av magnetfält, detta strålar från jordens kärna och omsluter planeten, även känd som Torus energifält!

Söker hjälp

Detta kan vara en fråga för din lokala andliga ledare eller ditt lokala paranormala team. Försök inte ta kontakt med enheten i alla fall! Att göra detta kan vara katastrofalt om andan är elak.

Läs mer

Spöken
Senaste nytt Spooky Ghost Pictures Hemsökta platser i Storbritannien Hur man & bli av med spöken & apos;

Säker praxis

Wicca verkar gynnas av många som ett sätt att avvärja andarna, och bränning av salvia och tillsammans med bön är en sådan praxis.

bästa västra vinterrea

Sprutning av saltvatten i luften används för att släppa ut negativ jonenergi. Kom ihåg att goda positiva vibbar i din hemmiljö kan hjälpa till med att skapa positivt laddad energi.

Detta kan komma i form av avkopplande musik och fylla ditt hem med kärlek och lycka när det är möjligt och inte aggression. Detta kommer också att stoppa alla negativa andar från att äta av ditt elände.

Gör aldrig detta

(Bild: Paranormala undersökningar av spektrum)

Du får aldrig försöka få direktkontakt med anden med hjälp av kommunikationsmedel som Ouija eller Seance om du inte är fullt utbildad i dessa metoder.

Det är också lämpligt att aldrig vara påverkad av någon form av alkohol eller droger medan du försöker utföra något av ovanstående eftersom du måste vara sund. Hur skulle någon annars kunna ta dig på allvar i detta ämne? att erkänna den förmodade anden kommer bara att ge den tillgång till ditt liv. Även om detta kan vara i ditt undermedvetna tills det är bevisat att en ande är närvarande! Detta kan fortfarande få katastrofala konsekvenser och störa ditt dagliga välbefinnande.

Spöke

Att nå ut från det bortre (Bild: Getty)

leger coach semester 2017

Vilka bevis finns för spöken?

Bevis är alltid nyckelfaktorn för alla observationer. Det är i grunden detektivarbete du måste rationalisera alla inblandade faktorer först innan du drar slutsatsen att du har sett en ande.

Det rekommenderas att du för en dagbok över all aktivitet från och med det ögonblicket. Även om det kan verka väldigt obetydligt till en början, men under en period på fyra veckor skulle vi normalt se ett mönster utvecklas.

När du skriver ner sådant som när du ser att objekt förflyttas när du medvetet vet var det tidigare hade placerats eller till och med om du börjar lukta ovanlig lukt, i vissa fall säger folk att det är en sur lukt av ruttna ägg.

När en älskad har gått bort rapporterar människor ofta om doften av blommor i hemmet och lukten av tobak rapporteras i många fall. Kom ihåg att det är väldigt normalt att känna att du blir övervakad från andra sidan graven eftersom vi alla har nära och kära som har gått bort och saknar deras närvaro.

Har du upplevt paranormal aktivitet? Dela dina spökeupplevelser i kommentarerna nedan.

Se Även: