Best Western lanserar vinterrea med billiga brittiska hotell perfekta för en mini-paus

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Lyckligt par(Bild: Getty Images/Bildkälla)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Best Western ger britterna chansen att slå den förestående vinterbluesen genom att boka in en billig tillflyktsort.



Hotellkedjan har lanserat en enorm vinterförsäljning med upp till 30 procent rabatt på sina hotell vid bed and breakfast -vistelser.

Du kommer att bli bortskämd med valet av destinationer i Storbritannien eftersom rabatterna gäller på över 260 oberoende hotell, så det är perfekt om du tänker på en storstad, landsbygd eller tillflykt till havet.

Det bästa är att erbjudandena gäller för vistelser fram till 31 mars 2020, vilket innebär att det finns gott om möjligheter att ta en sista -minuten -affär eller boka i förväg.



Best Western plus Bruntsfield Hotel (Bild: Best Western)

Åh, och det inkluderar viktiga datum som halvårsperioden i oktober, högtiden och halvåret i februari, vilket betyder att familjer som är knutna till datumet för skollov inte kommer att utelämnas.



För att kunna använda erbjudandena måste du gå med i Best Western Rewards -schemat - det är gratis att gå med och du kan Anmäl dig här . Du kan också registrera dig under bokningsprocessen.

Best Western Palm Hotel (Bild: Best Western)

Alla erbjudanden är redan tillgängliga på Best Western -webbplats men du måste vara snabb eftersom erbjudandena är beroende av tillgänglighet.

För att ge dig en hjälpande hand har vi valt ut de tre bästa erbjudandena som fångade vår uppmärksamhet nedan ...

  • London från £ 63pp : Bo på Best Western Palm Hotel på bed and breakfast. Pris baserat på två vuxna som delar rum.
  • Edinburgh från £ 64pp : Bo på Best Western plus Bruntsfield Hotel på bed and breakfast -basis. Pris baserat på två vuxna som delar rum.
  • Lake District från £ 77pp : Bo på Stonecross Manor Hotel, en BW Signature Collection från Best Western, på bed and breakfast. Pris baserat på två vuxna som delar rum.

Läs mer

Landsbygden flyr
Bästa semesterparker i Storbritannien Storbritanniens bästa B&B Topp 100 promenader Årets by 2018

Rob Paterson, VD på Best Western GB, sa: 'När de långa nätterna går ner är vi glada över att kunna lansera vårt' Winter On '-erbjudande för våra gäster och ge ännu mer anledning för människor att välja att bo hos Best Western.

'Vi har över 260 distinkta hotell bara i Storbritannien och vår briljant annorlunda samling av oberoende hotell ger stolt en minnesvärd upplevelse vid varje besök.'

Alla priser stämmer i skrivande stund men är beroende av tillgänglighet och ändringar.

Se Även: