Hur man får en GRATIS Thorntons Snowman adventskalender värd £ 7 till jul - och du kan till och med anpassa den

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

Skaffa din gratis adventskalender innan det är för sent



går klockorna framåt ikväll

Choklad och freebies - två saker som kan hjälpa till att göra hektiken i december ännu mer uthållig.



Oavsett om du älskar att skämma bort dina barn med en rolig adventskalender eller behandla dig själv, har vi spionerat ett sätt chokladälskare kan fixa med den här praktiska adventskalender freebie -affär från TopCashback.



Det är superenkelt, cashback -sajten erbjuder alla nya medlemmar som registrerar ett konto (oroa dig inte, det är helt gratis) £ 7 cashback bonus för att täcka kostnaden för en stor snögubbe adventskalender från exklusiva high street chocolatier Thorntons.

Så här gör du anspråk på din:

  1. Registrera dig gratis på TopCashback .
  2. Klicka på gratis Thorntons Snowman adventskalender erbjudande, gå till återförsäljarens webbplats via den spårade länken och köp kalendern.
  3. TopCashback registrerar din transaktion inom sju dagar och betalar ut £ 7 cashback till ditt medlems konto för att täcka kostnadseffektivt och gör din kalender gratis.

Det praktiska erbjudandet gäller fram till 26 november, så du har gott om tid att ta del av kalendern, som innehåller 24 läckra mjölkchoklad inklusive ett sortiment av förtjusande snögubbeformade sötsaker - och en chokladplatta som kan anpassas för en extra special berör för dina små.

Se Även: