Så här får du gratis grejer: 10 godis du kan hämta utan att spendera en slant i juni

Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Små barn håller sina spargrisar uppe

Du behöver inte spendera ett öre!(Bild: Getty)



laura anderson love island

Vi är alla skyldiga till att skura Google efter kupongkoder, eBay för 99p -stjälar och välgörenhetsbutiker för designerpärlor - faktiskt har det senaste decenniet sett den största ökningen någonsin i smarta kunder som använder erbjudandetekniker för att sänka sina kostnader på nästan vad som helst.



Och när det gäller mat är det inte bara stormarknadskuponger vi förföljer. Meet the Wombles - ett team av seriösa pengarsparare som tjänar hårda pengar på dina gamla high street -kvitton.



Men hur är det med freebies? I en tidsålder av internet och smartphones har det aldrig varit lättare att skaffa saker - inklusive kosmetika, möbler och till och med mat - så läs vidare för våra 10 favoriter i juni.

Har du koll på fyndet? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan, eller håll ett öga på vår erbjudanden sida för mer pengar-sparande skvaller.

1. Fri Englands flagga

Harry Kane, Wayne Rooney, Raheem Sterling och James Milner värmer upp

Ännu att investera i din Euro 2016 -flagga? (Bild: REUTERS)



Om du ännu inte har fått din flagga för Euro 2016 ger Englandflag.org dem gratis. För att samla in ditt, ange ditt namn och din adress i ansökningsformulär här .

2. Gratis PG Tips gröna tepåsar

Grönt te

Prova innan du köper med en gratis kopp (Bild: Getty)



PG Tips delar ut 40 000 gratis påsar med grönt te. För att lösa in, gå till tjänstemannen PG Tips Facebook -sida , tryck på länken för ditt gratis grönt te -prov och följ instruktionerna på skärmen.

3. Hur man får en gratis Papa John's Pizza

Oavsett om du älskar skinka och ananas, eller är drottning av grönsakerna, kan du packa dig själv a gratis pizza från Papa John's - värt £ 10 med detta fiffiga TopCashback -trick.

Gå med i cashback -webbplatsen för att lösa in din gratis måltid TopCashback gratis, klicka dig vidare till Papa John's med denna länk och gör din beställning. De har också 50% rabatt på insamlingsorder - så att du kan få dubbla takeaway för halva priset.

TopCashback kommer att spåra din beställning och tillgodoräkna dig ditt konto med £ 10 för att täcka kostnaderna senast den 30 juni 2016. För mer foodie -freebies, se vår takeaways -sida.

4. Fri hand- och armmassage hos Molton Brown

Kvinna som masserar halsen

(Bild: Getty)

Molton Brown -butiker i hela landet ger bort gratis hand- och armmassage på din lokala skönhetsbutik.

Att boka, leta upp din närmaste butik , klicka på butiksinformation och ring dem för att boka din tid.

Skönhetskedjan har också en 40% rabatt på försäljning online och i butiker med gratis klick och samla till din lokala butik. Du får också ett gratis prov och en presentförpackning i kassan.

5. Gratis ögontest hos Tesco

(Bild: Getty)

För ett gratis ögontest, besök ett av Tesco Optiker rikstäckande och spara cirka £ 25.

För att hitta en deltagande butik, ange ditt postnummer och filtrera för att visa & apos; optiker & apos; på Tesco butiks lokaliseringssida . Kom ihåg att om du är under 16 eller över 60, eller om du bor i Skottland, har du rätt till gratis ögontest ändå.

6. Gratis Hotel Chocolat -träffar

För en varm godbit att se dig genom stormigt väder, få en gratis Hotel Chocolat frappe när du visar dem det här emailet på utvalda Hotel Chocolat Cafe -platser i hela Storbritannien. Du kan se detaljer om kaféerna här , men de är baserade på:

  • Cambridge

  • Edinburgh

  • Leeds

  • Liverpool

  • London

  • York

7. Gratis L & apos; Occitane duschgel värd £ 6

Tidningen Mr Hyde har samarbetat med den lyxiga skönhetsbutiken L & apos; Occitane för att ge bort en gratis Cedrat -duschgel från L & apos; Occitane En Provence, värd £ 6.

Berikad med ekologiskt korsikansk cederrat-extrakt, lovar den fräscha och maskulina två-i-ett-duschgelen att ge huden energi och ge smidighet och glans till håret.

För att samla din, fyll i ansökningsformulär här och ta med din kupong till din lokal Lo & apos; Occitane -butik.

8. Gratis prosecco på Pizza Express

(Bild: Pizza Express)

Firar du din födelsedag? Anmäl dig till MyPizzaExpress . De lovar dig en födelsedagsöverraskning (ryktas vara en flaska prosecco). Vi har också hört om du registrerar dig för Prezzos e -postlista , du kan göra anspråk på en liknande flaska bubbel.

9. Gratis Pampers -våtservetter

Blöjbyte

(Bild: Getty)

Med bebisar på i genomsnitt 10–12 blöjbyten om dagen ökar priset på dyra babyservetter, blöjor och toalettartiklar snart, och många föräldrar letar efter mer prisvärda sätt att minska kostnaderna på deras veckovisa shoppingräkning.

Lyckligtvis kan föräldrar som vill dra åt sina plånböcker ta upp gratis Pampers -våtservetter , värt £ 11, med denna pengarbesparande affär från TopCashback som ny medlem.

De cashback -erbjudande är tillgänglig när du handlar hos stora stormarknadsjättar Tesco , Sainsburys , ASDA och Morrisons fram till den 3 juli 2016. Följ dessa instruktioner för att lösa in ditt gratispaket:

  1. Köp Pampers Wipes för £ 11 eller mer från någon av följande återförsäljare: Tesco , Sainsburys , ASDA , Morrisons .

  2. Anmäl dig till TopCashback.co.uk gratis

  3. Ladda ner mobilappen TopCashback gratis på en iPhone eller Android och logga in.

  4. Klicka på 'in-store' cashback och sedan på 'Snap & Save' -ikonen och hitta Gratis Pampers Wipes Multipack -erbjudande .

  5. Ta en bild av kvittot med datum och tid för köpet, butiksnamnet och produkten (Pampers Wipes) som är berättigad till cashback*.

  6. När kvitton har lämnats in kommer cashback att spåra medlemmarnas konton inom sju arbetsdagar och blir 'betalas' inom 30 dagar.

10. Gratis sommarbilskontroll

Mekaniker och kund i bilhandskakning i bilverkstad

(Bild: Getty)

Om du planerar en roadtrip i sommar är det värt att få din bil utcheckad innan du ger dig iväg.

För tillfället erbjuder Halfords en gratis sommarbilskontroll - som inkluderar allt från batteri och glödlampor till vindrutetorkare, oljenivåer, skärmtvätt och luftkonditionering.

De säger att det är värt cirka £ 15 (inklusive en skärmtvätt), och det kan ge lite sinnesro medan du är på vägen. För att boka din gratis check Besök Halfords online eller gå in i din närmaste butik .

Läs mer: 10 matbutiker online som hjälper dig att minska kostnaderna i din butik

Hitta fler gratis saker

Från filmer till böcker, möbler till mat, det finns fler lagligt tillgängliga freebies än någonsin och ofta måste du helt enkelt veta rätt ställen att leta online.

Gratis utekvällar

Vill du se Jezza K gratis? Applåder har gratis biljettpresentationer för många av de stora ITV -liveshowerna, inklusive Saturday Night Takeaway, X Factor, Britain’s Got Talent och Take Me Out. Du kan också få biljetter där för Big Brother, Got To Dance och massor av andra, helt gratis.

Gratis möbler

Tittar i garderoben

(Bild: Getty)

För att få gratis möbler behöver du inte använda sig av dumpningsdykning. Många listar sina möbler online och låter vem som helst hämta dem gratis. För dem sparar det ofta besväret med att behöva göra sig av med det när de får nya möbler eller flyttar hem, medan du kan få en gratis soffa, bord eller till och med vitvaror som tvättmaskiner och kylskåp. Allt du behöver göra är att gå och hämta dem. Bra webbplatser för detta inkluderar Gumtree och Freecycle .

Gratis böcker

Tusentals böcker finns att läsa online eller ladda ner gratis till din Kindle eller annan enhet. Du kan söka efter något specifikt eller se de mest nedladdade titlarna här .

På tal om Kindles, liksom ett urval av gratis klassiker, erbjuder författare ofta sina egna böcker för gratis nedladdning - oavsett om de ska få fler recensioner eller uppmuntra människor att köpa sina andra verk.

Du kan se de bäst rankade gratis Kindle-böckerna här och den bäst rankade romantikböcker , Romantiska komedier , fackböcker , historiska skönlitterära titlar och barnböcker genom att följa länkarna.

Och kom ihåg att du inte behöver gå ut för att läsa Kindle -böcker, det finns en gratis app som du kan ladda ner för att läsa dem på din smartphone eller surfplatta - vare sig det är, en iPhone eller iPad .

Gratis ljudböcker

Onlinebibliotek LibriVox uppdraget är att få ljudböcker till internet gratis.

Du kan bläddra efter författare, titel eller genre eller söka efter ett specifikt verk. Den stora skillnaden mellan ljudböcker och tryck är dock att personen som läser dem kan göra en enorm skillnad för din njutning av berättelsen.

Om du hellre vill att dina böcker ska läsas av proffs, eller åtminstone kunna titta på recensioner, kan du hitta några gratis ljudböcker på iTunes - som t.ex. Aesops fabler eller Emma av Jane Austen .

Det finns också en gratis 30-dagars testversion av Audible tillgänglig-så att du kan ladda ner en gratis ljudbok efter eget val - om du vill ha något specifikt, kom bara ihåg att avbryta inom testperioden, annars debiteras du.

Gratis biobiljetter

Nästan alla de stora filmetiketterna ger bort förhandsvisningsbiljetter till deras senaste utgåvor, oavsett om det handlar om stora blockbusters eller oberoende filmer.

Precis som biljetter till tv -program, är det nödvändigt att få dessa platser om du registrerar dig för en lista och är den första att slå till då. Showfilmfirst är den bästa webbplatsen för detta, med det bästa urvalet av nya utgåvor. Du kan också få biljetter gratis genom HIMMEL om du är kund.

Alternativt, Tesco ger för närvarande ett par gratis Cineworld -biljetter när du beställer mat online och lägger 3 £ eller mer på rengöringsprodukter, eller köper din reseförsäkring eller täcker igenom Jämför marknaden och du får 2 för 1 biljetter året runt.

Gratis mjukvara

Varför spendera mer än £ 100 på Microsoft Office när du kan få Öppet kontor gratis? Den har de flesta av samma funktioner och kostar dig inte ett öre. Om du gillar att redigera foton och grafisk design, GIMP är ett bra gratisalternativ till Adobe Photoshop, vilket sparar mer än £ 200.

Gratis musik

Kvinna med hörlurar på

(Bild: Getty)

Spotify brukade vara ett bra sätt att njuta av gratis musik, men tyvärr ger de dig nu bara en 30-dagars gratis provperiod, vilket inte är detsamma.

Så istället gå med i VEVO -kanalen på YouTube. De har massor av ny musik från stora skivbolag och du får också titta på musikvideor samtidigt. LastFM och SoundCloud är två andra bra gratis musiktjänster.

Om du har köpt CD-skivor eller vinylskivor från Amazon under de senaste 17 åren har du nu gratis tillgång till musikbiblioteket online via ditt konto.

För att få åtkomst, logga in på Amazon.co.uk , klicka på 'ditt konto' längst upp till höger på webbsidan och välj sedan 'ditt musikbibliotek'.

Välj sedan 'köpt' till vänster på skärmen och en lista med låtar visas på skärmen.

Se Även: