Hur får man billiga The Lion King teaterbiljetter till shower i London

Teaterbiljetter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Disney/Photography av Catherine Ashmore)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



I år firar Disneys The Lion King teatershow 20 -årsjubileum, så om du ännu inte har upplevt liveshowen har det aldrig varit en bättre tid att boka.



Teaterbesökare är perfekta för hela familjen och kan se den klassiska ålderdomssagan om Simba komma till liv på scenen och sjunga med på ikoniska låtar som & apos; Circle of Life & apos; och & apos; Can You Feel The Love Tonight & apos ;.

Biljetter för att se föreställningen på Londons Lyceum Theatre kostar från £ 20 per person och kan bokas från ett antal försäljningsställen, inklusive ATG -biljetter , Ticketmaster eller direkt via Lyceum Theatre biljettkontor .

Den populära Disney-showen är på väg ut för att fira sin 20-åriga West End-körning på Londons Lyceum Theatre, med schemalagda shower i Bristol i september och Edinburgh i december.



är det eid imorgon 2019

Den nya turnén är andra gången som showen ger sig ut på vägen under sin 20-åriga West End-körning. Ytterligare datum kommer att släppas, men fans utanför London som vill boka biljetter bör kolla den officiella Disney webbplats eller ATG -biljetter att registrera dig för prioriterad tillgång när biljetterna säljs.

Disneys Lion King på Lyceum Theatre, London



Hur mycket kostar biljetter?

Biljetter kostar från £ 20 till £ 245 per person.

Var man kan köpa?

Det finns ett antal butiker där du kan köpa biljetter från - kolla hela listan nedan.

Läs mer

Teater
Billiga teaterbiljetter Hur man säljer oönskade biljetter Hamilton släpper fler biljetter Friends -musikalen kommer till Storbritannien

Speltid för showen?

Showen pågår i två timmar och 30 minuter (inklusive ett intervall).

jennifer aniston bröllopsklänning

The Lion King UK turnédatum

  • Från 5 december 2019 till 18 april 2020 - Edinburgh Playhouse - köp nu här

  • Från 30 april till 20 juni 2020 - Alhambra Theatre, Bradford - köp nu här

  • Från 9 juli till 29 augusti 2020 - Wales Millennium Center - köp nu här

  • Från 3 september till 10 oktober 2020 - Mayflower Theatre, Southampton - köp nu här

Du kan registrera dig för varningar när fler datum meddelas genom att besöka thelionking.co.uk .

Var ska du bo om du besöker London?

Även om du kanske har packat billiga West End-biljetter, är London inte exakt känt för att vara det mest budgetvänliga stället, vilket inte är idealiskt om du behöver stanna natten efter showen.

Men den goda nyheten är att det faktiskt finns massor av bra billiga hotell i London som också råkar ligga precis vid de bästa attraktionerna om du också vill göra sightseeing!

Se Även: