Homes Under the Hammer -värden Martin Roberts rusade till sjukhuset med 'allvarlig' infektion

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Homes Under the Hammer-stjärnan Martin Roberts har varit inlagd på sjukhus med en potentiellt 'allvarlig' infektion-vilket lämnade honom en kort säng bunden och kopplad till dropp.



Den 58-åriga TV-stjärnan skyndade sig till A&E under helgen när en återkommande infektion återkom och spred sig från ena delen av kroppen till den andra.



BBC -värden förklarade online att han lider av cellulit - en smärtsam hudinfektion som orsakas när bakterier tränger djupt in under hudlagren och som kan bli allvarliga om de inte behandlas akut.



I desperation när hans symptom spred sig vände sig Martin till sin lokala apotekare för att begära antibiotika för att behandla tillståndet.

Martin Roberts

Homes Under the Hammer -värden Martin Roberts har varit i A&E med & seriösa & apos; infektion (Bild: @TVMartinRoberts/Twitter)

Men datorfel innebar att Martin tvingades få akut behandling eftersom han inte kunde få den medicin han behövde på apoteket.



Martin förklarade sin prövning på lördagen via Twitter och förklarade: Bl ** dy cellulit har blossat upp igen och det har spridit sig till mitt andra ben också.

Kemisterna skulle inte ge mig de antibiotika jag hade ordinerats, trots att jag sett benet, på grund av ett ”systemfel” och inget erkännande av hur allvarligt detta är ... Så A&E för mig.



Martin Roberts

Martin delade bilder av hans smärtsamma svullna hud när cellulit blossade upp i kroppen

Martin delade uppdateringar när han slängde sjukhuset och väntade på behandling - delade videor av sig själv i ett väntrum och bilder av honom själv som kopplades till en IV -dropp full av antibiotika.

Stjärnan sa att han hade skräp när han väntade på behandling och att hans tillstånd skulle komma under kontroll.

Han delade också bilder av det smärtsamma drabbade området - med ett fotskott som visar att hans hud ser röd, inflammerad och svullen ut.

Martin Roberts

Martin strängdes upp till en IV -dropp för att få behandling under helgen

Trots det medicinska dramat lyckades Martin hålla sig i förvånansvärt hög humör.

Han sa i en av sina videouppdateringar: Det är nu 02:30 på morgonen och jag är fortfarande här. Men jag måste berätta något riktigt roligt mitt i allt detta!

Jag skojade om att min kanyl [ett rör som kan sättas in i kroppen som används för att ta bort vätska för att samla prover] läcker och det är fullmåne ikväll.

'Sköterskan kom tillbaka och tog lite mer blod och hon är från Rumänien, och jag tror att Transsylvanien är i Rumänien är inte det? Och vi skrattade för hon sa: 'Du har väldigt fina ådror!'

'Du måste skratta i ansiktet av motgångar! Den rumänska sjuksköterskan, på fullmåne, komplimangerade mig i mina ådror ... ska jag vara orolig? '

Efter att ha fått behandling fortsatte Martin med att dela en video av sig själv på en McDonalds vid 4 -tiden på söndagsmorgonen när han firade att han lämnade sjukhuset.

Martin Roberts

Martin är programledare för BBC -serien Homes Under the Hammer (Bild: BBC)

NHS beskriver cellulit som: en hudinfektion som behandlas med antibiotika. Det kan vara allvarligt om det inte behandlas snabbt med symptom inklusive hud som är smärtsam, varm och svullen.

Tillståndet kan påverka händer, ben, fötter och ögon och om det inte behandlas kan infektionen spridas till mer allvarliga delar av kroppen inklusive blod, muskler och ben.

Martin delade sin tacksamhet för att han fick följare att följa med honom under hans resa till sjukhuset och twittrade: Tack för alla härliga meddelanden ikväll. Det har säkert hållit mig igång.

Se Även: