Skrämmande sista ögonblick av par som äts levande av grizzlybjörn fångad i kyligt ljud

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I 13 år tillbringade Timothy Treadwell sina somrar på camping ute i Alaska med vilda björnar.



En före detta heroinmissbrukare, 46-åringen fann tröst med grizzliesna-som han pratade med, lekte med och till och med rörde. Han gav var och en ett namn och klassade dem som sina vänner.



Men lyckan tog slut en stormig oktoberkväll när han, bara några timmar från det att han skulle hämtas av sjöflygplan för att återvända hem för vintern, dödades till döds framför flickvännen Amie Huguenard, 37, innan björnen vände på henne .



Flygtaxipiloten Willy Fulton visste omedelbart vad som hade hänt när han landade vid Katmai National Park för att samla duon bara 24 timmar efter att han sist talade med Timothy.

Timothy Treadwell bodde med björnarna i 13 somrar

Timothy Treadwell bodde med björnarna i 13 somrar (Bild: Trailer Chan/Youtube)

träffade office .co. Storbritannien

Istället för att hitta paret som väntade på stranden var det en kuslig tystnad och den 'elakaste björnen som satt ovanpå en hög med mänskliga rester, som matades från ett mänskligt bröstkor.



Tim och Aimes tält hittades kollapsade och sönderrivna med kvällsmat liggande öppet och orört. Deras skor låg snyggt vid dörren.

Utanför ett tält låg en 3ft hög hög av gräs, lera, kvistar och rester, med ranger Joe Ellis som upptäckte fingrar och en arm som stack ut från den groteske högen.



andlig betydelse av nummer 15

I närheten hittade de det som var kvar av Tims förkrossade huvud kopplat till en liten ryggrad. Hans högra arm hittades också, hans armbandsur fortfarande fäst.

Den tidigare drogmissbrukaren fann tröst i vildmarken i Alaska

Den tidigare drogmissbrukaren fann tröst i vildmarken i Alaska (Bild: Trailer Chan/Youtube)

Han interagerade med björnarna - nästan som om han var en själv (Bild: Trailer Chan/Youtube)

Men det var videokameran i Tims tält som skulle ge hela den skrämmande bilden av vad som verkligen hände.

Tim registrerade alla sina björninteraktioner och den grymma attacken var inget undantag. Men i sin panik hade han eller Amie inte tid att ta bort linsen, vilket resulterade i sex långa minuter med blodkärlande ljud.

jemima pöl anka 50p

Det börjar med att en skrämd Amie frågar om björnen fortfarande finns där innan Tim skriker: Gå ut här! Jag blir dödad här ute!

Tältets blixtlås hörs när Amie rusar ut i stormen och ropar på att hennes pojkvän ska ”spela död”. Hennes skrik och rop verkar fungera och björnen släpper Tim ur greppet, men så snart hon går för att hjälpa den återvänder, tydligen klämmer han käftarna runt hans huvud igen och drar honom mot underväxten.

Registrera dig för våra nyhetsbrev för att få de senaste rubrikerna skickade direkt till din inkorg.

Tims flickvän Amie sades ha varit rädd för björnarna

Frantic skriker Tim efter Amy att ”slå björnen” och hon hörs säga till honom att ”slå tillbaka” innan han attackerar den med en stekpanna.

Hela björnen är olyckligt tyst, med Tims rop som viker för stön innan Amy får panik och släpper ut en rad ryggradslande skrik.

Där tar bandet slut.

dricka i offentliga Storbritannien

När björnen sköts återhämtade utredarna fyra papperskorgar fulla av mänskliga rester från magen på den 2800 kilo gamla 28-åriga hanen, som sägs ha kämpat med att mata den säsongen på grund av hans ålder och trasiga tänder.

Tim dödades natten innan han skulle flyga hem för vintern (Bild: Trailer Chan/Youtube)

Läs mer

Bästa urvalet av showbiz långläsningar
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; genom uppbrott Robbie och Garys fejd

Enligt Willy hade Tim tidigare försökt bli vän med björnen, men det 'hände aldrig'.

hur många x men-filmer finns det

Attacken i oktober 2003 var föremål för den prisbelönta dokumentären The Grizzly Man av Werner Herzog, som avslöjade hur Amie var livrädd för björnarna och trodde att hennes pojkvän var 'hellbent on destroy'.

Hon hade berättat för Tim att resan skulle bli hennes sista och hade ett nytt jobb som väntade på henne tillbaka i Kalifornien.

När det gäller bandet, varnade han för att människor 'aldrig ska lyssna på det här' och det tros ha varit låst och låst med en av hans vänner.

Se Även: