Happy National Burger Day 2019: Bästa erbjudanden och rabatter på hamburgare

Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Byron burger välsmakande

Det finns ingen bättre dag att gräva i en härlig burger



eddie izzard turné 2019 i Storbritannien

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Idag på torsdagen den 22 augusti firar burgerälskare över hela världen National Burger Day - och vad passar det bättre än med gratis mat?



Populära burgerrestauranger upp och ner i landet har presenterat några mycket imponerande erbjudanden och rabatter för den stora dagen, inklusive gratis hamburgare, köp en få en gratis för dig och en vän och bara rejäla rabatter.

Oavsett om du gillar din enkla med bara en god ostbit eller fullproppad med så mycket kött som möjligt, har vi listat några av våra favoriterbjudanden för foodie -årsdagen nedan.

Vissa burgerälskare kan till och med få två massor av gratis mat, med National Burger Day 2019 som också sammanfaller med GCSE -resultatdagen, där märken som Nando & s också kommer att dela ut gratis mat till studenter.



Burgerkedjor i hela Storbritannien väntar säkert hungriga fans i massorna i morgon, med överseende amerikanska burgerfender Five Guys som hävdar att bara under det senaste året har kunder ätit hela 13 617 000 hamburgare - tillräckligt för att mata befolkningen i London, Manchester, Birmingham, Liverpool , Edinburgh kombinerat.

Bara Ät

Byron burger välsmakande

Finns det någon burgare bättre än en Byron? Få din via Just Eat tillsammans med en stor rabatt



Om du vill fira utan att lämna din soffa kan du fortfarande få £ 15 rabatt, eftersom TopCashback ger alla nya medlemmar till sin webbplats en gratis £ 15 att spendera på Just Eat.

För att få din, helt enkelt registrera dig gratis på TopCashback, gå till deras £ 15 Ät bara cashback -sida här, beställ sedan din mat från Just Eat precis som vanligt, se till att spendera över £ 15.

TopCashback kommer sedan att återbetala dina £ 15 inom en vecka, som du sedan kan överföra direkt till ditt bankkonto.

Burger King

Även Burger King engagerar sig (Bild: Getty Images)

kim karashian sexband

Om du redan lovat att nästa måltid var på dig, ta din lyckliga vän till Burger King för den stora dagen, där du för närvarande kan få två dubbla cheeseburgare och två små pommes frites för 3,49 £ - samma pris som en måltid.

Allt du behöver göra för att få det är att ladda ner Burger King -appen, där erbjudandet just nu körs.

Ryktet säger att rabattkoden APP44 ger dig samma besparing på självbetjäningsskärmarna i butiken, enligt fyndjägare på erbjudandeforum Hot UK Deals.

Andrew Scarboroughs fru dog

Frankie & Benny & apos; s

Instagram

Den amerikanska restaurangkedjan delar ut helt gratis hamburgare till alla som köper en cola (£ 3,39) eller Budweiser (£ 4,49) från middagstid torsdagen den 22 augusti.

Du måste dock se till att du laddar ner kupongen som följer med den från Frankie & Bennys webbplats .

Läs mer

Gratis mat och dryck
Gratis pizza Helt gratis kyckling på KFC Gratis Just Eat takeaway Gratis barnmat och frukt på IKEA

Giraff

Få 50% rabatt på hamburgare på Giraffe för National Burger Day helt enkelt genom att visa personalen deras tweet om kampanjen. Enkla.

ost påskägg sainsburys

Ed's Easy Diner

Ed's Easy Diner

Köp en få en gratis - vilken burgare du än vill

Eftersom det är National Burger Day kommer Ed & # 39; s Easy Diner att förlänga sitt onsdagsburgareerbjudande till en extra dag, med två hamburgare för priset av en.

Det inkluderar allt från deras Nashville hot till deras Beet-Root 66 Burger, med rabatten som automatiskt tillämpas i restaurangen.

Om du går till stormarknaden ...

Asda har dessa att erbjuda

Young's Seafood's Chip Shop quarter punder burger erbjuds i Asda , nu 1,50 kr per förpackning istället för de vanliga £ 2, även om erbjudandet är tillgängligt fram till 18 september så att du fortfarande har tid om du inte går hem via Asda idag.

Se Även: