Den stora globala Dragon's Den face cream -skönhetsbluffen

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En skönhetsprodukterbedrägeri snärjar offer genom att påstå att ha vunnit Dragons Den.



Online -rubriken trumpeter: £ 4,95 Moisturizer som tar bort tecken på åldrande får störst affär i Dragons Den History.



Bloggen fortsätter med att säga att avsnittet, med systrarna Anna och Samantha Williams, var det mest sedda avsnittet i Dragons Den -historia.



Exakt samma påstående görs för många hudkrämer.

Total Age Repair har tydligen också vunnit Dragons ’Den, dess webbplats uppmanar dig att skicka för en riskfri provflaska.

amazon black friday 2019 uk date

Claire Hydrafirm anti-age-kräm faktureras som ännu en vinnare, dess hemsida strömmar: Begränsat erbjudande, du betalar bara för porto!



portia de rossi anorexi

Dermagen iQ hävdar att det är Hollywoods nyaste bäst bevarade hemlighet-även om det inte kan vara så välbevarat om det, som påstått, också vann det mest setta avsnittet av Dragons Den.

Det enda som är sant om detta är att de två kvinnorna på bilden är systrar. Men de är inte Anna och Samantha Williams och de har inget att göra med dessa krämer.



Deras riktiga namn är Shelly Hyde och Kara Haught, och här är de (bilden ovan) när de segrade på den amerikanska versionen av Dragons Den, kallad Shark Tank, med en damkläderaffär. Bilden har upprepade gånger beskurits och använts av hudkrämbedragarna.

Vi har aldrig gett någon tillåtelse att använda våra bilder och har ingen anknytning till dessa företag eller produkter, sa de till mig. Vi vill gärna få dem att sluta - men vet inte hur. Det är så frustrerande.

Onlineforum är överfulla av människor som säger att de såg popup-annonser för dessa produkter på sociala medier, ansökte om ett prövningserbjudande och sedan blev stunga för månadsavgifter på cirka £ 80.

Det är känt som en prenumerationsfälla och det är en global bluff, med olika versioner av samma skräp som hävdar att de har vunnit Dragons Den eller Shark Tank över hela världen.

Scam: En av ansiktskrämwebbplatserna

ant mcpartlin ingen vigselring

Epicentrum för bluffen verkar vara USA, där dessa produkter slås ut med ständigt föränderliga namn.

I Kanada heter det Oveena - Låt inte bli efterlämnad uppmanar webbplatsen. I Australien är det Pure Natural, som hävdar Sell Out Risk: High.

I staterna finns Bella Rose RX med ett begränsat erbjudande.

Den amerikanska konsumentvakthunden Better Business Bureau säger att offren trodde att de betalade ett nominellt belopp för ett prov men slutade betala hundratals dollar för hudkräm med lite eller inget värde.

bästa restaurangerna i gibraltar

Det sätter skulden på två företag - Vital Global Marketing och Beauty & Truth - säger att de ligger bakom dussintals, kanske hundratals, hudkrämbedrägerier. Det ger dem ett F -betyg, det lägsta.

Människor måste förstå att det finns många företag som erbjuder gratis prövningar för att få intet ont anande konsumenter till månadsavgifter, säger presidiets president Michelle Corey.

Det är kritiskt att potentiella kunder i dessa företag läser allt, särskilt villkoren i avtalen, för att se till att de inte kommer att debiteras för varor som de inte hade för avsikt att beställa.

Problemet är, som presidiet påpekar, dessa webbplatser avråder konsumenter från att göra just det genom att uppmana dig att agera snabbt, och ibland till och med använda en nedräkningsklocka som avmarkerar de återstående sekunderna för att slutföra en beställning.

Läs mer

jp gjord i chelsea instagram
Hudvård
Hur får jag en yngre hud Bästa ansiktsrengöringsverktygen Bästa fläckkrämer för att bekämpa akne Bästa nattkrämerna

Beauty & Truth har inte svarat på mig eller på presidiet.

Förra året fick presidiet ett svar från Vital Global Marketing, som nu är upplöst.

En talesman skyllde på icke -närstående hudkrämföretag för många av klagomålen och skyllde sedan med otrolig kind offren själva och sa att många konsumenter bara är massiva bedragare och i grunden stjäl produkten från oss så att de kan sälja den vidare.

Se Även: