Gillian Anderson återförenas med före detta Peter Morgan när han dumpar Jemima Goldsmith

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gillian Anderson och Peter Morgans romantik är enligt uppgift tillbaka.



vilken ålder kan du köra

Kronans skapare sades snabbt gå vidare med vännen Jemima Goldsmith, 47, strax efter att hans förhållande rasade; Peter och Jemima hade varit vänner i flera år.



Man tror dock att Gillian, 52, och Peter, 57, har kommit ihop igen; exarna hade massor av historia tillsammans efter att ha tillbringat fyra år galet kär.



Och vad mer, påståenden framkom att författaren till och med har anslutit sig till skådespelerskan i Prag, Tjeckiens huvudstad.

Fallstjärnan Gillian har flugit ut till Prag för att tillbringa de kommande två månaderna med att arbeta med filmuppsättningen White Bird: A Wonder Story, Daily Mail rapporterad.

Gillian Anderson återförenas med före detta Peter Morgan & apos;

Gillian Anderson återförenas med före detta Peter Morgan när han slänger kompis Jemima Goldsmith & apos; (Bild: Getty Images för Moët och Chandon)



En av Jemimas vänner sa till tidningen: 'Peter förföljde henne, snarare än tvärtom. Han övertalade henne att de skulle bli bra tillsammans, men har nu gått tillbaka till Gillian.

- Det här har hänt den senaste veckan. Hon är ganska knockad för sex om det.



- Folk är förfärade över hans beteende. Det verkar verkligen ganska instabilt. Han hade sagt att han var seriös med Jemima och hon var verkligen seriös med romantiken med honom.

NEWSAM kontaktade Gillian Anderson, Peter Morgan och Jemima Goldsmiths representanter för ytterligare kommentarer.

Jemima Goldsmith deltar i Vanity Fair Oscar Party

Kronans skapare sades snabbt gå vidare med vännen Jemima Goldsmith, 47, strax efter att hans förhållande rasade; Peter och Jemima hade varit vänner i flera år (Bild: FilmMagic,)

andlig betydelse av 28

Det är förstått att Gillian och Peter aldrig bodde tillsammans under de fyra år de var ett par.

Tidigare hade paret satt gränser innan de började arbeta tillsammans på Netflix -serien The Crown.

Peter skrev serien medan Gillian gick med i den stjärnspäckade rollistan som Margaret Thatcher 2020.

Gillian Anderson och Peter Morgan deltar i den årliga BFI -ordförandemiddagen för att hedra Peter Morgan

Man tror dock att Gillian, 52, och Peter, 57, har kommit ihop igen; exarna hade massor av historia tillsammans efter att ha tillbringat fyra år galet kär (Bild: Getty Images Europe)

Skådespelerskan sa att de inte skulle kommentera varandras arbete för att säkerställa att de hade 'tydliga gränser', vilket innebär att hon inte skulle prata om manuset och Peter skulle inte prata om hennes framträdande.

Hon berättade Harper's Bazaar förra året: 'För vår egen förnuft, och faktiskt till förmån för förhållandet, hade vi mycket tydliga gränser', sa hon till publikationen.

'Jag tänker inte kommentera manuset, men du får inte kommentera föreställningen!'

Se Även: