GGG vs Canelo 2 underkortresultat när Spike O'Sullivan tar emot David Lemieux

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Alla ögon är riktade mot Gennady Golovkins omkamp med Saul Canelo & apos; Alvarez på lördagskvällen - men det är inte den enda kampen som tittar på.



De två mellanvikterna kommer att byta slag på T-Mobile Arena i Las Vegas 12 månader efter att deras första kamp slutade med en kontroversiell dragning.



De skulle ursprungligen träffas igen i maj men Canelo misslyckades med ett drogtest och fick ett sex månaders förbud.



Men innan de gör sina promenader till ringen finns det några goda aptitretare att ta in, inklusive återkomsten av Gary & apos; Spike & apos; O & apos; Sullivan som tar sig an David Lemieux i det som lovar att bli en spänning.

Här är din kompletta guide till underkortstriderna ...

David Lemieux mot Gary & apos; Spike & apos; O & Sosivan

Det här kan vara berömda sista ord, men det är svårt att föreställa sig att dessa två tjänar en tråkig kamp. Det finns gott om nål mellan paret och det kommer säkert att leda till en actionfylld kamp på lördagskvällen.



Kanadas Lemieux är inte främmande för att brittiska kampfans har blivit bekvämt slagna av Billy Joe Saunders i december förra året.

Han återvände i maj med en enhällig beslutsseger över Karim Achour innan han accepterade en kamp med O & apos; Sullivan. Irländaren har återuppbyggt sin karriär sedan han förlorade mot Chris Eubank Jr 2015 och fick sex segrar i rad.



röst av peppa gris

& apos; Spike & apos; hade varit på gång att möta Golovkin i maj när Canelo förbjöds, men tackade nej till vad han uppfattade som ett magert erbjudande. Seger här kommer att katapultera honom tillbaka till loppet för att möta vinnaren av huvudevenemanget.

David Lemieux vann av KO

Spike O & apos; Sullivan återvänder till handling på lördag (Bild: Getty Images Nordamerika)

David Lemieux tar emot irländaren (Bild: Getty Images Nordamerika)

Jaime Munguia mot Brandon Cook

Ingen kan anklaga Munguia för att nöja sig med ett enkelt liv - det här blir hans sjunde kamp på 12 månader när han försvarar sin WBO super -welterviktstitel. Faktum är att lördagens match blir hans 31: a - och han är inte ens 22.

Mexikanen vann titeln när han klev in som en sen ersättare för Liverpools Liam Smith mot Sadam Ali i maj förra året. Munguia stoppade Ali i fyra omgångar innan han tog emot Smith två månader senare och överskådade briten över 12 omgångar.

uk sommarväderprognos

Han sätter sin titel på linjen mot Cook som skulle möta Kell Brook i London i sommar bara för att Sheffield -mannen skulle dra sig ut skadad.

Han var senast i aktion i maj när han stoppade Miguel Angel Suarez men ser ut att ha händerna fulla med Munguia som kan bli en av sportens nästa stjärnor.

Jaime Munguia vann av TKO

Jaime Munguia försvarar sin världstitel (Bild: Getty Images Nordamerika)

Roman Gonzalez mot Moises Fuentes

Gonzalez stängde in Floyd Mayweather-rekordet på 50-0 när han led nederlag i sin 47: e kamp förra året.

Han slogs av Srisaket Sor Rungvisai som tilldelades en majoritetsbeslutseger av domarna. Paret möttes igen sex månader senare och resultatet var ännu mer eftertryckligt då thailändaren stoppade sin Nicaraguan -motståndare i den fjärde omgången.

Gonzalez återvänder i helgen mot Fuentes som har vunnit 25 av sina 31 slagsmål men bara en av sina fyra sista. Han kommer sannolikt att ha händerna fulla igen på lördag då Gonzalez bjuder på att jobba sig tillbaka till titelstriden.

jack whitehall två simfötter

Roman Gonzalez vann av KO

Roman Gonzalez led rygg mot rygg nederlag (Bild: Getty Images Nordamerika)

Vergil Ortiz Jr mot Roberto Ortiz

Oslagna superlätta utsikter Ortiz Jr kommer att bjuda på att fortsätta sin ringutbildning mot veteranen. 20-åringen har vunnit sina fyra senaste slagsmål genom stopp mot motståndare med vinnande rekord och förväntas göra 11 till 11 mot Ortiz som har förlorat två av sina tre senaste och vars bästa dagar ligger långt bakom honom.

Vergil Ortiz Jr vann av TKO

Alexis Rocha mot Carlos Ortiz Cervantes

Rocha är en annan möjlighet - den här gången i welterviktsdivisionen - som vill förbättra sitt obesegrade rekord. Hans 11 slagsmål på två och ett halvt år har gett åtta stoppsegrar och Cervantes kommer sannolikt inte att orsaka för många problem. Trots hans 11-2-rekord kom hans två nederlag mot kämpar med förlorande rekord och Rocha är bara den andra av sina motståndare som har en vinnande skiffer.

Alexis Rocha vann av UD

Jaba Khositashvili mot Lawrence King

Dessa två obesegrade hoppmän med supermellanvikt har bara sju slagsmål mellan sig och båda kommer att möta sin tuffaste uppgift än på lördag.

Khositashvili vann av UD

Canelo vs GGG2 kommer att visas live på BT Sport Box Office. Klicka här för mer information .

Se Även: