Få den senaste Microsoft Xbox Series S för £ 99 eller ännu mindre på GAME

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

UK Games -återförsäljaren GAME, har idag meddelat att de erbjuder en helt ny Xbox Series S -spelkonsol till dem som handlar med alla Xbox One-, PlayStation 4- eller Nintendo Switch -system.

Microsofts nya helt digitala, nästa generations konsol säljs normalt för £ 249,99, så erbjudandet kommer att vända många spelare, särskilt med många som vill rensa bort sina gamla maskiner som samlar damm på hyllorna.



Med detta erbjudande kan du till och med få Series S för svindlande 39,99 £ om du byter in en Nintendo Switch, eller en anständig £ 49,99 om du handlar en Sony PS4 Pro 1TB eller Xbox One X 1TB.



Detta diagram visar hur mycket du kommer att betala beroende på vilken enhet du byter in (Bild: Spel)



Xbox Series S är det helt digitala mindre syskonet till den kraftfullare serien X. Båda släpptes i november förra året, med Sony PS5 som släpptes ungefär samtidigt.

Series S har en 8-kärnig AMD Zen 2-processor, klockad på 3,6 GHz, 10 GB GGDR6-RAM och en AMD-GPU med 4 Teraflops.

Lagring för systemet är 512 GB internt minne och har samma Xbox Velocity Architecture som Series X för snabb laddning och snabb återupptagningsfunktion.



the irishman netflix release uk

Xbox Series S på entrénivå kör spel med en målinriktad upplösning på 1440p och exklusiv 4K, vilket betyder att de ser helt fantastiska ut och är perfekta för den genomsnittliga spelaren.

Dessutom erbjuder spelabonnemangstjänsten Xbox Game Pass över 100 fantastiska spel som börjar på £ 1 i tre månader i kombination med GAMEs erbjudande innebär att Microsoft kommer att vara ostoppbart.

Chef för Xbox Phill Spencer sa i en intervju med Kotaku att Series S skulle sälja bättre än storebror Series X.

Jag tror att över generationen, vår förväntning skulle vara att priset verkligen spelar roll och att du skulle se Series S sälja mer, sa Spencer.



Xbox Series S, X och PS5 drabbades alla av brist på utbud strax efter släppet men har sedan dess fyllts på i de flesta butiker.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Erbjudandet endast tillgängligt i butiken under öppettiderna från 28/05/21 till slutet av verksamheten 14/06/21. Köp en Xbox Series S-konsol (normalpris £ 249,99) och betala £ 99,99 eller mindre när du byter in någon Xbox One S, PS4 eller Switch-konsol.

Inbytet måste genomföras i samma transaktion som köpet. Konsolen måste fungera, vara av tillfredsställande kvalitet och klara alla relevanta säkerhetskontroller. Inbyte måste levereras med en officiell handkontroll, HDMI-kabel, strömkabel och laddningskabel (om tillämpligt). ID krävs för att byta in.

Ett GAME -belöningskonto krävs för att delta. GAME förbehåller sig rätten att neka alla erbjudanden till alla som antas representera en handelsköpare/kund. Villkor för spelbyte och villkor för spelbelöning gäller se www.game.co.uk för detaljer.

Med förbehåll för tillgänglighet - lagernivåer och tillgänglighet för kvalificerade produkter kan variera över tid och från butik till butik och därför kanske inte alltid är tillgängliga. Dina juridiska rättigheter påverkas inte. Inbytes- och kontantpriser kan komma att ändras.

Erbjudandet kan inte användas tillsammans med något annat erbjudande. Butikschefens beslut är slutgiltigt. Erbjudandet kan ändras eller tas bort när som helst utan föregående meddelande och med rimlig anledning.,

Erbjudandet är tillgängligt idag fram till 14 juni 2021

Se Även: