EE låter dig nu uppgradera din mobil när du vill som en del av deras nya 'Upgrade Anytime' -plan

Ee

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är goda nyheter för obeslutsamma människor(Bild: Hero Images)



Mobiltelefontaxorna har lite tid just nu, vad händer med SIM -bara kunderna och O2 ändrar tradition genom att ge dig fullständiga fria tyglar över hur mycket data, minuter och månadskostnader du vill ha.



851 ängelnummer betydelse

Och nu har EE gått med på omvandlingarna genom att lansera deras nya & apos; Uppgradera när som helst & apos; planer, det gör, precis, vad det står på plåten.



För att kunderna ska kunna byta till de senaste smarttelefonmodellerna när som helst utan att behöva vänta till slutet av sitt kontrakt, kan EE-kunder nu välja exakt när de handlar med sin enhet och uppgradera sin telefon helt gratis halvvägs genom sitt 24-månadersavtal .

Nyheter om de unika planerna tillkännagavs idag

Du kommer att kunna uppgradera när som helst från 15 dagar efter att kontraktet öppnats, så länge du har en av EE: s Upgrade Anytime -planer, även om du gör det under det första året kommer det att innebära en uppgraderingsavgift (i det första sex månader är det £ 200, medan £ 100 avgift gäller mellan sex och tolv månader).



meghan markle prins Harry kungafamiljen

En av baksidorna med den nya Upgrade Anytime-planen är dock att du måste byta in din gamla handenhet för att registrera dig för det nya 24-månadersavtalet, så det kanske inte är ett alternativ för alla.

Samsung Galaxy Note 7

Det finns inget ord om hur mycket pengar det kan spara dig i det långa loppet än (Bild: Getty)



Eftersom nyheten bara tillkännagavs idag finns det inga exempeltaxor online ännu, men EE har informerat oss om att de inte har specifika prispunkter för närvarande, men priset på Upgrade Anytime -planer beror på enheten, hur länge enheten har funnits på marknaden och datatillskottet valt.

Även om inte alla MAX -planer kommer med Upgrade Anytime, ger de nya Upgrade Anytime -planerna dig helt enkelt den extra fördelen med tidiga uppgraderingar ovanpå din vanliga Max -plan, så att du fortfarande får samma fördelar som vanligt (till exempel tillgång till BT Sportapp och roaming inklusive till över 50 destinationer runt om i världen, inklusive Australien, Nya Zeeland, Kanada, Mexiko och USA), plus uppgraderingen när som helst.

Läs mer

nya kungliga babynamn odds
Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

Edward Goff, marknadsdirektör, EE, sa: Vi ser fler och fler enastående enheter lanseras varje år, och många kunder vill inte vänta 24 månader med att uppgradera.

Så vi introducerar nya Upgrade Anytime -planer för att säkerställa att de kan få de senaste smartphonesna i sina händer när de vill ha dem och hålla kontakten med det mest avancerade 4G -nätverket i Storbritannien.

Flytten utgör en del av EE: s 'Best Connected' -plan för att ge kunderna de bästa anslutningarna, den mest personliga och lokala servicen och de bästa smartphone -upplevelserna i Storbritannien.

Se Även: