Man Utd släpper bort 2021/22 bortasats när Adidas hämtar inspiration från den ikoniska tröjan från 1992

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United har tappat bortas dräkt med nya värvningen Jadon Sancho som gör modelleringen.



Och det har funnits en del fläkttjänster med Adidas som hämtat inspiration från klubbens ikoniska skjorta från 1992.



De röda djävlarna kommer att lägga den nya tröjan i butikerna i helgen medan bilder har dykt upp under veckan efter att Adidas Australia visade Paul Pogba bära kitet.



Som visas är skjortan utformad för att se ut som 1992 års kit - blått och vitt med röda ränder - som också visar den nya sponsorn Team Viewer.

Adidas sa i ett uttalande: 'För att skapa struktur till ett ljusfärgat kit, Cloud White och Glory Blue kommer ihop som en del av ett optiskt konstmönster konstruerat i tyget, som hämtar inspiration från den ikoniska snöflingans design av klubbens 1992-skjorta från 1992.

Jadon Sancho har modellerat det nya bortasatsen



prins phillip törnrosa

'Tillhandahåller kontrast, poppar av solröd färg har i klubbvapnet, 3-ränder och sponsorlogotyper.

'Satsen kompletteras med Glory Blue-shorts i en nick till den slående blå bortatröjan från 1968 som det Europacupvinnande laget bar i finalen, medan strumporna också har det blåvita optiska konstmönstret.



'Den nya tröjan är tillverkad med PRIMEGREEN, en serie högpresterande återvunna material, som sätter hållbarhet i centrum för innovationen. Den har det senaste inom adidas temperaturreglering, HEAT.RDY - KEEP COOL, som är utformad för att hålla spelarna att känna sig svala, torra och självsäkra under spel.

'Replika skjortan erbjuder liknande fördelar tack vare införandet av AEROREADY - FEEL READY -teknik, som håller fansen bekväma och klara eftersom den absorberar fukt för en torr känsla.'

United har hämtat inspiration från sitt kit 1992 - vilket var en massiv hit med fans

747 nummer kärlek

United spelades i sin nya bortasats i helgen i en vänskapsmatch mot Preston North End.

Men uppvärmningsmatchen har blivit konserverad efter att Covid slog deras läger, med flera positiva tester mellan spelare och tränare.

Det spårar ytterligare klubbens planer inför försäsongen, ett vanligt scenario för ett antal lag där Arsenal, Chelsea och Liverpool alla påverkas.

Adidas har hämtat inspiration från 1992

är duncan från blue gay

Även om satserna kan likna de förr, har fotbollsstilen drastiskt förändrats.

Solskjaer, som spelade för United i 11 år innan han tog managerjobbet, vet lite om sportens historia.

Han sa: Självklart har målvaktens position förändrats mycket, känner jag, och många lag bygger upp mer och mer från baksidan.

Paul Pogba, trots spekulationer om hans framtid, har också tagit på sig den nya toppen

'Målvakten måste ha bra fördelning, god taktisk kunskap, tillsammans med de två mittbackarna som du vill spela med, eftersom du vill dra pressen på dig.

Mittförwarden förändras mycket. Det brukade finnas en traditionell nr 9 som var stor och stark, och fler lag spelade i 4-4-2 med två anfallare, och många, många lag spelar med en anfallare och ett nr 10 nu.

'Så förmodligen har målvakten förändrats mest men jag skulle säga att jag hoppas få tillbaka ett bra gammalt traditionellt nummer 9.

ruth davidson loch ness

Jag var en center-forward och jag gillar en kontaktpunkt som du spelar igenom, så mitt-forward-positionen har förändrats väldigt, väldigt mycket, men också kraven på alla, taktiskt och tekniskt.

'Varje spelare måste vara på plats nu i dagens moderna fotboll.

Är du ett fan av det nya paketet? Säg vad du säger kommentarer nedan .

United har släppt sin nya bortatröja

helkropp jesy nelson


Om United kommer att ha fler värvningar innan sommaren är slut för att fylla i den nya dräkten återstår att se.

Solskjær är angelägen om att få ytterligare två värvningar till klubben med Eduardo Camavinga och Kieran Trippier i sikte.

Men mycket av det beror på om United kan sälja spelare med Pogba kopplat till en flytt till Paris Saint-Germain.

Se Även: