Jesy Nelsons blomstrande förvandling efter år av hatande av hennes kropp

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jesy Nelson tillbringade år med att hata sig själv, drivs av elaka kommentarer från onlinetroll som krävde att hon skulle dö på grund av hur hon såg ut.



The Little Mix -stjärnan har sedan dess öppnat upp om hur hennes spirande psykiska hälsa, förvärrad av de sjuka hånarna på sociala medier, nästan lämnade henne död efter att hon medvetet tog för många tabletter.



Som tur var räddade hennes pojkvän då hennes liv och ringde en ambulans, varefter Jesy raderade Twitter och vägrade öppna sitt konto igen.



clare balding partner alice

Men sångerskan, nu 28, kände att hon aldrig fick tala om sin desperation efter självmordsförsöket, tills hon kontaktades av BBC för att göra en dokumentär om hennes upplevelse.

Jesy talar om sitt självmordsförsök för första gången (Bild: BBC/October Films)

Stjärnan tog nästan sitt liv efter att troll hånade henne med sjuka meddelanden om hennes kropp (Bild: BBC/October Films)



Jesy talade uppriktigt i det speciella tv -programmet om hur hon blev ett nervösa vrak timmar efter showen, avslöjade Jesy hur grymma meddelanden började strömma in så snart Little Mix utsågs till vinnaren av X Factor 2011.

'Jag hade cirka 101 Facebook -meddelanden i min inkorg, och det första som kom upp var från någon slumpmässig man som sa:' Du är det fulaste jag har sett i mitt liv, du förtjänar inte att vara i den här tjejen band. Du förtjänar att dö & apos;, mindes hon.



”Det blev den värsta tiden i mitt liv. Jag var inte bara känd som en av sångarna i Little Mix, jag var känd som & quot; den feta, fula & quot ;.

Jesy, som arbetade som barmaid fram till auditions för realityshowen, hade aldrig haft problem med sin kroppsbild förrän hon fick berömmelse.

Och medan hon borde ha levt sin dröm, sa den begåvade sångerskan att den motbjudande feedback hon fick från troll fick henne att vilja avsluta den.

Jesy 2011 när Little Mix vann X Factor (Bild: REX/Shutterstock)

2018 love island cast

Jesy, tvåa från vänster, hade massor av meddelanden i sin inkorg om sin vikt och ser timmar efter deras vinst (Bild: PA)

När bandet bjöds in igen på The X Factor 2013 svälte Jesy sig själv i en vecka i ett försök att se tillräckligt tunn ut för att hon inte skulle bli riktad.

Men kommentarerna kom fortfarande rullande in, grymmare och otäckare än någonsin.

'Jag satt i sängen och grät och tänkte:' Det här kommer aldrig att gå, jag kommer att bli ledsen resten av mitt liv, så vad är poängen med att vara här? & Apos;

'Det var som att ju fler som visste att det påverkade mig, desto mer ville de göra det.'

Övertygad om att alla hatade henne, Jesys psykiska hälsa blev så dålig att det började påverka hennes Little Mix -arbetsåtaganden.

'Jag skulle lämna halvvägs genom en fotografering, för jag orkade inte titta på mig själv eller stå framför en kamera. Jag brukade känna äckel i mig själv, sa hon.

Jesy skulle lämna fotografering i tårar övertygade om att hon var äcklig (Bild: Matrixpictures.co.uk)

värsta huvudlössangrepp

Den begåvade stjärnan orkade inte se sig i spegeln (Bild: FilmMagic)

'Och om stylisten inte hade rätt storlek för mig - av en slump - brukade jag gå in i en sammanbrott och tänka,' Det är inte bara för att jag har kläder i fel storlek, det är för att jag ' ; är för fet för att vara i dem & apos ;. '

År 2017 inledde Jesy en hälsospark som fick henne att gå ner i vikt och visa upp sin figur i mer avslöjande kläder.

Hon gav också fansen en titt på hennes träningspass med gym selfies och videor av hennes träning med hennes PT.

Jesy ryktades ha haft en hjälpande hand när det kom till hennes ansikte, med fans som märkte hur hennes läppar hade blivit större som om hon hade fyllmedel.

Strukturen i hennes ansikte såg också annorlunda ut, med kirurgiska experter som spekulerade i att hon kunde ha injicerat fyllmedel längs konturerna på kindbenen.

Jesy fann hennes kroppsförtroende efter hennes hälsospark (Bild: jesynelson/Instagram)

Hon är äntligen glad i sin egen hud (Bild: Instagram)

Vad hon än hade gjort tycktes det öka Jesys självförtroende och stjärnan tycktes äga sin nya glada identitet.

I ett inlägg som nyligen delades på Instagram avslöjade Jesy att hon bara hade kommit överens med hur hon brukade se ut.

Hon publicerade en throwback -bild av sig själv precis efter att ha vunnit X Factor och skrev bredvid: 'För 6 månader sedan var den här tjejen någon jag bara ville glömma. Jag ville radera henne ur mitt sinne och alla andras minne. Jag såg henne inte som Jesy jag såg henne som & den tjocka från Little Mix & apos ;.

'Hittills hatade jag henne inte för att hon någonsin gjort något dåligt utan för att jag blev tvungen att hata henne av oändliga mängder trolling.

'Sedan jag filmade min dokumentär för @bbcone och @bbcthree Jag har lärt mig så mycket mer än jag någonsin förväntat mig. '

4/20 hyde park

Jesy har hittat kärleken med Love Islands Chris Hughes (Bild: WireImage)

Hon fortsatte: ”Tack till alla inspirerande människor jag har träffat på denna känslomässiga resa, jag älskar nu tjejen på det här fotot. Jag har gjort den här dokumentären för Jesy 2011 och för alla som kanske känner som hon gjorde. Jag vägrade att tala om hur jag mådde så länge. Jag var generad och rädd för. Men jag hade så fel att känna så. Snälla, om du känner hur jag gjorde, Tala om det. Prata med din familj, prata med dina vänner, det finns alltid hjälp där ute.

'Om du en dag hade sagt till den där tjejen att du inte kommer att känna dig ledsen längre, hade jag aldrig trott dig ... och här är jag. Nu när jag ser mig i spegeln ser jag inte Jesy den tjocka, jag ser Jesy den lyckliga! ' tillade hon.

Om du kämpar och behöver prata kan du kontakta samariterna gratis när som helst på dygnet eller natten på 116 123, eller mejla till Jo@samaritans.org.

Se Även: