EE -kunder kan nu få gratis Amazon Prime - utan att använda data

Ee

Ditt Horoskop För Imorgon

Vill du hellre O2 Priority eller gratis Amazon Prime?



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på all försäljning vi genererar från den. Läs mer



Även om EE kan vara ett av de enda nätverk kvar som inte kommer med en gratis app som är full av förmåner, om du gillar din TV och musik kan du vara mycket bättre lämpad för EE: s freebies istället.



Telefonnätet har just meddelat att det kommer att dela ut sex månader Amazon Prime -video och MTV Spela gratis , som en del av a nytt innehållsavtal.

Förutom gratis åtkomst kommer EE -kunder också att få inkluderande data när de strömmar videor från endera appen, vilket betyder att du inte kommer att använda någon av dina internet om du tittar på Amazon Prime medan du inte är ansluten till wifi.

Freebie kommer att tillämpas ovanpå nätverkets sex månaders gratis prenumeration på Apple Music och tre månader BT Sport med storskärmsåtkomst som den redan erbjuder.



Perfekt för långa resor - eftersom det inte kommer att använda någon data (Bild: AFP)

EE: s nya initiativ ger det totala värdet av gratis innehåll tillgängligt till £ 164, vilket kommer att vara tillgängligt för alla nya och betala månatliga kunder på både handenhet och surfplatta, samt 12-månaders SIM-bara mobilprisplaner, från och med idag.



För att få affären skickar kunderna helt enkelt 'Prime Video' eller 'MTV' till 150, och EE leder dem genom den enkla processen att lösa in erbjudandet och ladda ner nödvändiga appar.

Eller om du vill veta mer finns det en hel sida på EE: s webbplats om det nya erbjudandet.

Amerikanska gudar och Grand Tour -fans är på godis

Förutom gratis Amazon Prime tillkännager EE också ett nytt videodatapass, tillgängligt för £ 8,99 per månad, som gör det möjligt för sina prenumeranter att njuta av streaming utan att behöva oroa sig för deras datatillägg på några av Storbritanniens mest populära videotjänster inklusive Netflix , Prime Video, BT Sport, MTV Play och TVPlayer - med mer tydligen på gång.

Marc Allera, VD för BT: s konsumentavdelning, sa: Det är vår ambition att erbjuda våra kunder oöverträffat val, med det bästa innehållet, smartaste enheter och den senaste tekniken genom att arbeta med världens bästa innehållsleverantörer.

EE mobil

EE mobile har ökat sitt spel (Bild: Getty)

Genom att erbjuda alla EE -betalande månatliga mobilkunder Amazon Prime Video och MTV Play -tillgång, förutom BT Sport och Apple Music - ger vi dem en mängd bra underhållning som de kan uppleva på fler ställen tack vare vårt supersnabba 4G -nätverk och snart lanseras 5G -tjänst.

Så om de vill ha musik på en måndag, tv på en tisdag, filmer på en fredag ​​eller sport på en lördag, har vi något för dem.

Arran Tindall, SVP, Commercial and Content Distribution för MTV: s internationella moderbolag, Viacom International Media Networks sa: MTV Play lägger allt MTV: s allra senaste och mest populära innehåll i händerna på sina unga fans via en fristående streamingapplikation för första gången och vi är glada över att samarbeta med Storbritanniens ledande mobilnät för att göra det tillgängligt för en så stor publik som möjligt.

eftersatta områden karta över Storbritannien

MTV Play kommer att erbjuda alla deras favorit reality-program på begäran och på språng och vi tror att det snabbt kan bli ett 'måste-ha' underhållningsval för dagens mobil-första konsumenter.

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

Se Även: