Chelsea 'erbjöd Eden Hazard -transfer' för att avsluta Real Madrids mardröm

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Eden Hazard har erbjudits tidigare klubben Chelsea av & apos; mellanhänder & apos ;, enligt rapporter i Spanien.



Hazard tillbringade sju framgångsrika år på Stamford Bridge och hjälpte klubben att vinna två Premier League -titlar innan han lämnade Real Madrid i en rapporterad överföring på 89 miljoner pund.



Belgaren har dock kämpat på Bernabeu, med skador som begränsar honom till bara 43 matcher i alla tävlingar under två säsonger.



Som jämförelse gjorde Hazard totalt 52 matcher för Chelsea under sin sista säsong i klubben.

Nu, enligt en rapport från SOM , har tanken på att Hazard återvänder till Stamford Bridge föreslagits för Blues.

Eden Hazard har kopplats till en potentiell återkomst till Chelsea

Eden Hazard har kopplats till en potentiell återkomst till Chelsea (Bild: Getty Images)



Det anges att det är & apos; mellanhänder & apos; som ökar möjligheten att flytta, med den potentiella affären som sägs vara en & mycket svår möjlighet & apos ;.

Madrid betalar fortfarande ut Hazards överföringsavgift i form av 20 miljoner euro amorteringsbetalningar varje sommar och de skulle behöva ta tillbaka minst 60 miljoner euro (51 miljoner pund) för att undvika förlust, ett belopp som Chelsea anser vara mycket hög & apos ;.



Storbritanniens favoritchokladkaka

Chelsea, under tiden, prioriterar ett drag för en center-forward i sommar, med Erling Haaland som sitt översta mål.

Manager Thomas Tuchel har redan sådana som Christian Pulisic, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Hakim Ziyech, Kai Havertz och Timo Werner som kan verka i en liknande position som Hazard.

Belgiens internationella & apos; upprätthåller dock en mycket god relation & apos; med ett antal av sina tidigare lagkamrater och hävdas att även om flytten är 'komplicerad', så skulle det inte bli dåligt mottaget & apos; av Chelsea.

Nya Madrids chef Carlo Ancelotti har stött Hazard för att återupptäcka sin form nästa säsong och säger till reportrar: '[Hazard] är en spelare som inte har uppfyllt sin fulla potential men kommer att uppfylla den. Det kan vara hans år att utnyttja det, med förtroende. '

Hazard har också sagt att han ser fram emot att få arbeta med Ancelotti och säger under Euro 2020: 'Alla i Real Madrid vet vad Ancelotti har fört till klubben.

'Han vann Champions League med den här gruppen och han känner till många spelare.

- Vi vet att han är en tränare med mycket erfarenhet. Han känner staden och fansen. Jag tror att vi kan göra bra saker tillsammans.

'Jag känner honom inte personligen, men utifrån vad jag har hört om honom är han en mycket trevlig person som bara vill vinna, och det är vad vi alla vill.

”Vi får chansen att arbeta tillsammans. Det är goda nyheter för mig. '

Se Även: