EastEnders Max Bowden skiljer sig från flickvännen Danielle McCarney efter 2 år

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Max Bowden och ex -flickvän.

Det tidigare paret blev kär på jobbet på uppsättningen BBC -tvål Eastenders.



Bara en månad efter att hans EastEnders-medstjärna Jessie Wallace lämnade ett sexuellt tydligt meddelande på sitt Instagram-inlägg, har Max Bowden separerat från sin mångåriga flickvän Danielle McCarney.



Skådespelaren, som spelar Ben Mitchell i BBC-tvålen, och den före detta show-runner, har kallat tid på sitt förhållande efter två år tillsammans.



Det tidigare paret, som träffades på uppsättningen EastEnders, tros ha splittrats i godo med ingen annan inblandad.

Deras splittring kommer bara några veckor efter att internet gick på tok för en konstig kommentar från den nyligen singelstjärnans Instagram -inlägg från kollegan Jessie.

tar paracetamol under graviditeten

På en bild av den unga skådespelaren vid NTA för två år sedan skrev Kat Slater -skådespelerskan: '' Kom ihåg ... om du behöver en m *** e att gråta på .... I'm yer gal 'med en åtföljande blinkande emoji.



Max Bowden och Danielle McCarney

Tidigare i år beskrev skådespelaren Danielle som 'världens vackraste kvinna' (Bild: bowden5/Instagram)

Fansen var snabba med att ta till sig den flirtiga kommentaren med en som svarade: 'vi behöver fler Kat, Ben & Phil -scener' medan en annan enkel sa 'Omg'.



Det verkar dock som att quipen bara var ett inre skämt och Max var fortfarande med Danielle vid tidpunkten för inlägget.

En källa nära skådespelaren har berättat för MailOnline att det tidigare paret hoppas kunna förbli vänner efter deras uppbrott.

hur gammal är scott disick

När de talade till tidningen sa de: ”Max och Daniels delning hade legat på korten ett tag.

vägkrig var är de nu

- Förhållandet var en virvelvind i början men fick problem för några månader sedan. De försökte få det att fungera men de bestämde sig för att förbli vänner. Ingen annan var inblandad.

Tidigare i år beskrev 26-åringen sin nu ex-flickvän som 'den vackraste kvinnan på planeten' i ett rusande inlägg för att önska henne en grattis på födelsedagen.

Max Bowden och Danielle McCarney

Paret hade varit tillsammans i två år innan de skilde sig. (Bild: bowden5/Instagram)

Den unga stjärnan, som är den sjätte skådespelaren som skildrar Ben Mitchell på skärmen, har drabbats av ett antal personliga tragedier utanför kameran under det senaste året.

I september 2020 dog hans farfar tyvärr, och på senare tid har Albert Square -favoriten sett två av hans nära vänner förlora sina liv.

I februari i år led Max förlusten av showbizagenten och chefen Terry Mills efter att han fick Covid under en affärsresa till Mexiko.

Tidigare denna månad avslöjade skådespelaren att hans bästa vän hade dött efter en kamp med depression.

Max Bowden som Ben Mitchell

Skådespelaren har blivit en favorit på Albert Square sedan han tog rollen som Ben Mitchell. (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

phil vickery rugby viktminskning

När han talade när han delade en GoFundMe -sida för att samla in pengar till begravningen av vän Luke Goodings, uppmanade EastEnders -stjärnan sina fans att tala om sin psykiska hälsa.

Han skrev: 'Hej alla, må dåligt, jag måste göra det här igen men vill ge vår Luke den avsändning han förtjänar.

'Vi försöker samla in pengar till Lukas begravning och jag skulle verkligen uppskatta alla donationer stora som små för att hjälpa oss med kostnaderna.

Skickar alla kärlek och kom ihåg att du inte är ensam. Prata om du behöver. Luke, vi älskar dig, 'tillade han.

som vräktes från storebror 2014

På själva insamlingssidan skrev Max: 'På söndagen den 6 juni förlorade vi mycket tyvärr våra Luke Goodings till depression, något ingen av oss förutsåg att skulle komma.

'Luke är en lojal vän, bror och pojkvän och sätter alltid alla andra först, även när det fick honom i trubbel.'

Se Även: