Läkarnas spoilers: Dr Heston och Ruhma's Leatherbridge -kärleksaffär är inne på en ojämn resa, säger Owen Brenman

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Doktorskådespelaren Owen Brenman har retat Dr Heston Carter senaste berättelse med Ruhma Hanif, pratat oss igenom en vanlig dag på uppsättningen och avslöjat att han inte är helt säker på vad han skulle få sin karaktär för jul.



mcdonalds hemliga meny i Storbritannien

När vi förbereder oss för ännu en spännande högsäsong i Leatherbridge, bjöds NEWSAM Online in till The Mill Heath Center för att kolla in de senaste berättelserna, spoilers och skådespelarens bästa stunder på året.



Med en vecka kvar till den stora dagen, välkommen till Julsåpvecka .



Vi föredrog att mamman skulle se bättre ut

Under de senaste veckorna har tittarna sett Dr Heston och Ruhma, spelade av Bharti Patel, komma närmare och närmare men det verkar som att julen inte kommer att vara den bästa tiden för de nybildade Leatherbridge -älskarna.

Brenman retade nästa vecka med ett festligt avsnitt och sa till NEWSAM Online: 'Vi har så mycket att göra och vi filmar så långt framåt, så när jag väl har gjort något tenderar jag att radera det så att jag kan gå vidare till nästa sak.'



Trevlig matlagning Dr Heston, vi är imponerade (Bild: BBC)

Doktorstjärnan, som har varit i tvålen sedan oktober 2008, tillade: '... tydligen kommer min jul att bli lite eländig eftersom min nya flickvän kommer att stanna hos mig men i sista stund gör hon det inte ; t.



'Så Heston får inte den glada jul han ville ha.

'Jag tror att jag är glad utöver det men det finns lite exklusivitet där, han får inte riktigt den glada julen han planerar.'

Dr Heston Carter träffar familjen

är plikten en sann historia

Efter att ha bekräftat att hans karaktär är 'ganska allvarlig men också lättsinnig ibland', bröt skådespelaren upp hur livet är på set.

'Det finns ingen vanlig dag, det är grejen. Ibland kan du ha en dag där du gör 15 scener och du tänker 'hur ska jag klara detta? Hur ska jag komma ihåg mina rader? ’Och du skulle ha en av två scener när du inte har för fullt - så det är därför jag gör det här.

'Det finns ingen vanlig dag. Du kan arbeta en 12 timmars dag ganska enkelt. '

De är väl avsedda att vara tillsammans? (Bild: BBC)

Brenman sa sedan till NEWSAM Online att han inte riktigt är säker på vad hans karaktär skulle vilja ha från jul.

Han sa: ”Det är en mycket bra fråga och jag har ingen aning. Jag antar att hans ultimata julklapp skulle vara ett lyckligt förhållande till någon som vill leva med honom och stanna hos honom.

'Han är väldigt förtjust i sin mat och sitt vin - jag är inte en speciell vinexpert så jag kunde inte säga att du ville att det var det.

”Han gillar god mat och gott sällskap. Han är en ganska generös person som gillar att ge så mycket som han får. '

Dr Heston

Och slutligen, vad är Owens förhoppningar för Dr Heston och framtiden.

betydelsen av nummer 33

'Jag hoppas att han inte dör', skrattar han. 'Min förhoppning är att författarna förblir intresserade av karaktären eftersom det är så han överlever.

'Om de är intresserade av karaktären kommer de med nya och intressanta berättelser. Så det är verkligen mitt hopp. '

Läkare Visa galleri

* Läkare sänds vid 13:45 på BBC One på vardagar.

* Inför julen och nyåret, håll utkik efter NEWSAM Online för mer innehåll från julsåpveckan. Vi pratar med fler läkare i rollerna, avslöjar några chockerande festliga berättelser och får också senaste skvaller från EastEnders Emmerdale, Coronation Street, Hollyoaks och mer

Se Även: