Disney släppte just en adventskalender fylld med 24 böcker

Walt Disney

Ditt Horoskop För Imorgon

Eftersom du inte kan äta det kan du använda det igen år efter år



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Även om vi kanske fortfarande njuter av sommarlovet och går runt utan kappa, kryper julen redan långsamt in.



Med 19 veckor till jul börjar Disney tillkännage sina festliga utbud - med en vara i synnerhet plötsligt stigande i försäljningen på Amazon.

när fyller Messi år

Helt ny 2019 Disney Storybook Collection Adventskalender har just träffat Amazon och blev direkt en bästsäljare över en natt.

Kostar £ 17,97, den förtjusande adventskalendern innehåller 24 olika Disney -böcker för läsning av sänggåendet varje dag i nedräkningen till jul. Alla dina barns favoritkaraktärer har funktioner, inklusive Frozen, Moana, Toy Story, Lejonkungen och ännu nyare berättelser som Coco och Ralph Breaks Internet.



Den innehåller alla dina favoritkaraktärer

Försäljningen har gjorts av utgivaren Igloo Books och har ökat trots att själva boken för närvarande bara är till för förboka, och kommer faktiskt inte att levereras till den 30 augusti.



Ett bra alternativ till en choklad, det finns en ny version av bokkalendern som släpps varje år, även om en annan fördel med att inte äta innehållet är att du kan fortsätta återanvända det år efter år och kanske till och med skicka det till dina barnbarn.

Bra sängläsning!

Trots att det fortfarande är augusti är en adventskalender inte det enda julartikel som Disney har lanserat i år, och har redan meddelat sina festliga julgranskulor för 2019.

Andra märken har också redan tillkännagivit sina egna adventskalendrar, till exempel den lyxiga juveleraren Swarovski, vars 24 -dagars julnedräkning innehåller en hel del £ 197 - för ett mycket billigare pris.

Se Även: