Fern Britton och Phil Vickery -barn - hur deras 'omedelbara familj' klickade innan de delades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Fern Britton bedövade sina följare på sociala medier i går kväll med chocknyheten att hon och maken Phil Vickery splittrades efter nästan 20 års äktenskap.



Den tidigare This Morning -värden delade på Twitter: 'Phil och jag har bestämt oss för att gå skilda vägar. Vi kommer alltid att dela en stor vänskap och våra underbara barn, innan vi tackar fansen för deras vänlighet.



Efter att ha introducerats på TV och arbetat i flera år med This Morning verkade roliga Fern och Phil som den perfekta matchningen på och av kameran.



De verkade också ha lyckats förena sina blandade familjer till en solid enhet.

Fern Britton och Phil Vickery har separerat efter 22 år tillsammans (Bild: ITV)

Fern, 62, är mamma till fyra barn totalt, en dotter Winnie som hon delar med Phil, 58, och tre barn från ett tidigare äktenskap.



I augusti förra året gick Fern och Phil samman för att hylla Winnie på hennes 18 -årsdag.

Fern delade en sällsynt bild av deras strålande tonåring och skrev: 'För 18 år sedan idag @philvickerytv och jag träffade den här underbara tjejen för första gången.'



emmerdale spoilers nästa vecka

Stolta pappa Phil kommenterade också snapet och skrev: 'Topp topp tjej.'

Paret firade sin dotter Winnies 18 -årsdag i augusti förra året (Bild: Twitter)

Fern välkomnade Winnie vid 44 års ålder 2002 (Bild: Omfattningsfunktioner)

Fern var 44 år och redan mamma till tre energiska småbarn när hon fick reda på att hon och Phil väntade.

bärnsten älskar ön sång

'Jag och Phil säger att vi åkte sent på kvällen och kom in strax innan dörrarna stängdes', skämtade hon gärna.

Tv -presentatören är också mamma till tvillingarna Jack och Harry, 26, och dottern Grace, 23, från hennes första äktenskap med Clive Jones.

Grace var bara fem månader gammal när Fern's 12-åriga äktenskap med TV-chefen Clive imploderade.

Fern på hemmaplan med sönerna Jack och Harry i september 1995 säger att hon först trodde att Phil inte skulle vilja slå sig ner med en kvinna med tre barn (Bild: EXPRESS TIDNINGAR)

Fern tillbringade ett år på egen hand och kastade sig in i sitt tv -arbete, när Phil kom in i hennes liv som bosatt kock på Ready, Steady, Cook och senare This Morning.

Medan det fanns en omedelbar attraktion mellan Fern och Vickery, övertygade mamman sig själv att han inte skulle vilja vara med en kvinna som redan hade tre barn.

Fern kom ihåg sina första romantiska dagar och sa till The Telegraph: 'Pojkarna var fyra; Grace hade inte ens börjat småbarn. Jag minns att jag då tänkte att ingen skulle ta emot en kvinna i 40-årsåldern med tre barn. En dag på jobbet sa någon att & apos; Phil Vickery tycker om dig. & Apos; Och jag gick & påminn mig - vilken är han? & Apos; Så småningom kidnappade jag honom, lade honom och hans smutsiga tvätt - han var singel då - i min bil och körde hem honom. Nästa dag bakade han mig sin oemotståndliga krusbärsmula. '

Fern och Phil föll för varandra på uppsättningen This Morning (Bild: ITV)

Kocken Phil var lugn med rollen som & apos; styvfar & apos; och sa till Ferne: 'Tja, det är väl ett recept? tillsätt bara vatten: omedelbar familj. om jag vill ha dig, och jag gör det, får jag resten. '

Efter att tidigare ha rusat om blandat familjeliv, förra året erkände Fern uppriktigt att det ofta kan vara en kamp för att glädja båda barnens pappor.

'Det är väldigt svårt som mamman när du försöker hålla två pappor nöjda', sa hon till Hello. 'Från ena sidan får du, & apos; Vad menar du med att de har åkt iväg i bilen? & Apos; och den andra går & apos; Vad menar du med att hon hade en fest medan jag var borta för natten? & apos;

'Det är svårt. Men då påminner jag mig själv om att båda papporna är väldigt bra och att barnen har tur att ha två av dem.

Fern Britton och familj (Bild: Twitter)

(Bild: David Fisher / Rex -funktioner)

aretha franklin senaste föreställning

Efter att Winnie fyllde 18 i augusti förra året sa Ferne att nu var hennes barn alla vuxna, hon och Phil såg fram emot att ha roligare tillsammans.

”Barnen håller på att sorteras och vi kan sluta vara så ansvarsfulla som vuxna. Vi måste vara ansvariga till viss del, men vi kan gå tillbaka till vem vi var i början innan vi gjorde alla ansvariga saker vi behövde göra. Det driver igen. Vi driver igen, sa hon.

Men inför deras 20 -åriga bröllopsdag bekräftade paret i ett gemensamt uttalande att deras äktenskap är över, men lovade att fortsätta att dela med sig av sin stora vänskap och underbara barn.

Se Även: