Disney ger första titt på nyinspelningen Lady and the Tramp

Disney

Ditt Horoskop För Imorgon

Lady and the tramp är den senaste filmen för att få live action -behandling



Filmjättar över i Walt Disney Studios har gett folket sin allra första titt på rollerna i live -action -remaken av Lady and the Tramp.



Den kommande anpassningen är baserad på den animerade filmen från 1955 med samma namn och kommer att släppas uteslutande på Disney+, företagets nya streamingtjänst.



Och filmens fans kan vara glada att veta att 2019 års version kommer att innehålla riktigt bra pojkar och flickor i titelrollerna - och inte CGI -hundar.

Här är en titt på de super gulliga filmstjärnorna.

Disney gav användare av sociala medier en glimt av de två söta valparna som skulle dela den ikoniska spagettikyssen i Lady and the Tramp.



Delen av Lady röstas av Thor: Ragnarok -stjärnan Tessa Thompson och spelas på skärmen av Rose, en bedårande cocker spaniel med underbara fluffiga öron, precis som hennes animerade motsvarighet.

vem är honung g från x faktor

En terrier som heter Monte kommer att gestalta Tramp i filmen och hans röst kommer att ges av Justin Theroux (Mullholland Drive).



Monte har sin egen filmvärda bakhistoria, efter att ha antagits av en av filmens hundtränare efter att han räddats från ett dödshem i New Mexico.

Den ursprungliga filmen följer bortskämd pooch Lady när hennes liv vänds upp och ner när hennes ägare Jim Dear och Darling bestämmer sig för att skaffa barn.

Lady befinner sig snart i en trubbel och räddas av en löshund som heter Tramp.

Paret börjar bli kär i varandra, men Lady inser att hon måste gå hem till sin familj.

Katastrof slår till flera gånger, men i slutändan lyckas ett team av bedårande hundar komma ihop för att rädda dagen.

Tessa Thompson uttrycker Lady i filmen (Bild: FilmMagic)

Justin Theroux är Tramp (Bild: Splash News)

Regisserad av Charlie Bean kommer live -actionfilmen också att innehålla ett antal andra stora namn, inklusive Sam Elliot som Trusty, Ashley Jensen som Jock, Janelle Monáe som Peg och Benedict Wong som Bull.

Thomas Mann, Kiersey Clemmons och Yvette Nicole har också blivit gjutna för att rösta några väldigt söta hundar.

Filmen kommer att visas på Disney+ när plattformen blir tillgänglig i USA den 12 november.

Inget utgivningsdatum i Storbritannien har ännu bekräftats för tjänsten i Storbritannien, men det förväntas komma i början av 2020.

gogglebox posh parhotell

Läs mer

Nya Disney+ -program
Cassian Andor Loki får en egen show Vinterlödning och falk Mandalorian

Se Även: