Derek Chisora ​​svarar på att Tyson Fury tillkännager trilogikamp för boxningscomeback

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Derek Chisora ​​har bett Tyson Fury att 'sluta prata skit' efter världsmästaren i tungvikt meddelade att paret skulle ha en trilogikamp .



Fury har bekräftat sina planer på att komma ur sin pension och ha en tredje kamp med Chisora, som han alltid hade lovat till sin långvariga rival. Paret kämpade om den brittiska titeln 2011 och 2014, där Manchester-infödingen kom överst i båda sina möten först genom beslut och sedan genom avbrott i ommatchen.



Men Chisora ​​tror att affären är långt ifrån klar och säger till Fury att han först måste prata med sina promotorer Frank Warren och Bob Arum för att göra kampen officiell. Världsmästaren i tungvikt har varit på talturné i Storbritannien de senaste veckorna, och har inte varit i frekvent kommunikation med Arum och Warren, men har varit flitig när han gick i pension.



'Tyson, sluta prata s**** kompis,' sa Chisora ​​i en video som lades upp på sociala medier. 'Telefon mamma och pappa, mamma är Frank Warren pappa är jävla Bob Arum. Säg till dem att du vill umgås med mig och skicka mig pappersarbetet, ja?'

Fury slog tillbaka på Chisora ​​i en video kort efter Chisoras uppdatering och förklarade att han inte behöver prata med Warren eller Arum. Han lovade också att ett kontrakt skulle komma inom en vecka som hans tidigare vän skulle skriva på.

'Derek, du frågade efter chefen så de skickade mig, hund,' sa Fury i en Instagram video. 'Jag behöver inte prata med någon, jag pratade med er ledningsgrupp, de är alla bra, allt är ordnat och ser bra ut. Kontraktet kommer att gå över om någon dag, lugnare.'



Chisora ​​knep precis en trekamps förlustslipning genom att besegra Kubrat Pulev på O2-arenan i London förra månaden, och kan nu vara redo för en världsmästartitel. Hans förluster var mot nuvarande enade mästaren Oleksandr Usyk och tidigare mästaren Joseph Parker två gånger, så han har hållit sig kvar på världsnivå trots sina nederlag.

Fury hävdar att han kommer att byta läger för kampen, och tillkännagav tidigare idag att han kommer att ersätta SugarHill Steward i sitt hörn med en mångårig kompis Isaac Lowe. Fjäderviktaren har förlorat sina två senaste matcher och kan flirta med en övergång till coaching och livet efter striderna.



Vem tror du vinner; Tyson Fury eller Derek Chisora? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan!

'Jag har bestämt mig för att komma tillbaka till boxningen eftersom jag kan bli den första tungviktsmästaren i historien som har två trilogier; en med Deontay Wilder och den andra med Derek Chisora,' sa Fury till Andy Lee i en tidigare video idag.

'Jag har alltid sagt att jag skulle slåss mot Derek Chisora ​​i slutet av min karriär och här är vi, slår alla rekord igen och skapar prejudikat. Varför jag har valt Isaac Lowe som min tränare är att medan jag var med Peter [Fury], Isaac var där, medan jag var med Ben [Davison], Isaac var där och när jag var med SugarHill var han alltid där.

'Han ger mig information, han känner mig bättre än någon annan på planeten och vi är ett fantastiskt team. Vi har alltid varit tillsammans och vi kommer att avsluta det här tillsammans. Vi har alltid arbetat väldigt bra tillsammans och här vi är på väg att ta oss an en massiv, massiv händelse.'

Se Även: