Dancing On Ice's Ryan Sidebottom har tillbringat livet med att få veta att han inte är tillräckligt bra

Strictly Come Dancing

Ditt Horoskop För Imorgon

Stjärnan har avslöjat hur han kämpade mot kritik när han växte som idrottsman(Bild: ITV/REX/Shutterstock)



demi Moore plastikkirurgi

Ryan Sidebottom har berättat hur man jämfört med sin sportiga allround-pappa innebar att han ofta fick höra att han inte var tillräckligt bra.



Cricketspelaren har fått smeknamnet Skate-Off King av tidigare lagkamrater efter upprepade framträdanden i de två nedersta på Dancing on Ice.



Men han avslöjade att han lärde sig positivitetskonsten av sin pappa.

Arnie Sidebottom spelade cricket för Yorkshire och England, och fotboll för Manchester United och Huddersfield Town.

Ryan sa: På grund av att min pappa spelar cricket och fotboll finns det alltid den där nepotismen, 'Åh han är bara där' för sin pappa '. På yngre dagar hade jag många människor som försökte lägga ner mig.



Ryan Sidebottom jämfördes med pappa Arnold & apos; Arnie & apos; Sidobottom från tidig ålder (Bild: REX/Shutterstock)

Jag hade en tränare för under 15 -talet, han sa att jag skulle ge upp cricket eftersom jag aldrig skulle vara tillräckligt bra - och han sa det inför alla andra barn.



Jag blev riktigt upprörd, men min pappa sa: 'Vad vill du göra? Vill du arbeta ner gruvan som min pappa gjorde, eller vill du bevisa att han har fel och bli piggare och starkare?

Ryan och danspartnern Brandee Malto har visat en positiv inställning på isen (Bild: WireImage)

Ryan, nu 41, valde det senare. Jag förvandlade det till en positiv, 'jag ska bevisa att du har fel'. Det är jag som person, sa han.

Han avslöjade också hur hans pappa oroar sig för sina framträdanden och sa: Han är ett absolut nervöst vrak. Han kom till en av serierna, men mamma sa att han inte vågade titta.

Ryan med sin nya låga Maddie Costigan (Bild: Instagram)

Ryan är ihop med den professionella skridskoåkaren Brandee Malto. Han sa: Vi vet att jag inte är den bästa åkaren. Vi har kul tillsammans. Jag vet, innerst inne kommer jag inte att vinna, men det handlar om mer än så.

Det var en attityd han hade spelat cricket för Yorkshire och Notts, vann fem länsmästerskap, plus spelade 22 tester för England. Hans före detta lagkamrater har gett honom massor av ribbor för sina flamboyanta tighta lycrakläder på isen.

Ryan har fått smeknamnet Skate-Off King av tidigare lagkamrater (Bild: ITV)

Ryan, som dejtar Maddie Costigan, sa: De sa: 'Du hade kunnat klara av att gå ner lite i vikt'. Han tillade: Oh right, heja grabbar.

Ryan har dock haft det sista skrattet eftersom han har tappat nästan en sten under sina sju veckor i serien.

  • Dancing On Ice är på ITV, på söndag kl. 18.00.

Läs mer

Dancing On Ice 2020
Joe Swash är överraskande vinnare Perris dödsbekämpande backflip Fans tror att Perri blev & rånad & apos; Dold hyllning till Caroline Flack

Se Även: