Dominic Cummings fru säger att hon inte är kvinna Boris Johnson anklagas för att ha famlat

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Downing Street har helt förnekat att premiärministern famnade Edwardes(Bild: Getty Images)



Dominic Cummings & apos; fru har publicerat ett offentligt uttalande som säger att hon inte är kvinnan Boris Johnson anklagas för att ha famlat under ett bord 1999.



Den bisarra twist utvecklades efter att premiärministern anklagades av journalisten Charlotte Edwardes för att ha pressat henne och en annan kvinnas lår vid en lunch.



Downing Street har helt förnekat att premiärministern famnade Edwardes. Hon svarade med att säga 'klart att jag har ett bättre minne än han.'

Men identiteten på den andra kvinnan har hittills förblivit ett mysterium.

phoebe waller-bridge martin mcdonagh

Rykten på Tory -konferensen föreslog att det var Mary Wakefield, som till en bisarr tillfällighet är gift med PM: s de facto stabschef Dominic Cummings.



Rykten på Tory -konferensen föreslog att det var Mary Wakefield, som i ett bisarr sammanträffande är gift med PM: s de facto stabschef Dominic Cummings (Bild: PA)

rylan clark-neal nettoförmögenhet

Men tidningen Spectator - där hon är uppdragsredaktör - gav idag ut ett uttalande som säger att ryktet är osant.



Hon sade i uttalandet: 'Jag är inte den kvinna som omnämns i Charlotte Edwardes & apos; kolumn.

”Boris var en bra chef och inget liknande hände mig någonsin. Inte heller har Charlotte, som jag gillar och beundrar, någonsin diskuterat händelsen med mig.

Den påstådda händelsen ägde rum på Spectator -tidningens kontor strax efter att han tog över som redaktör 1999.

Edwardes skrev: Jag sitter på Johnsons högra sida; till vänster är en ung kvinna jag känner.

Charlotte Edwardes skrev: 'Under bordet känner jag Johnsons hand på mitt lår' (Bild: Charlotte Edwardes/Twitter)

Mary Wakefield är fru till Boris Johnsons rådgivare Dominic Cummings (Bild: Steve Bainbridge/)

mark redknapp manlig modell

Mer vin hälls; mer vin dricks. Under bordet känner jag Johnsons hand på mitt lår. Han ger den en kläm. Hans hand är högt upp i mitt ben och han har tillräckligt med inre kött under fingrarna för att få mig att sitta plötsligt upprätt.

Edwardes sa också att hon berättade historien för en andra gäst vid samma lunch, som sa: Herregud, han gjorde exakt samma sak mot mig.

Boris Johnson förnekade idag offentligt påståendet att han pressade journalisten Charlotte Edwardes & apos; lår.

På frågan om han hade gjort det sa han till journalister under ett besök i ett företag i Manchester: 'Nej, och jag tror att vad allmänheten vill höra handlar om vad vi gör för att komma upp i nivå och förena landet.'

clive swift läkare som

Läs mer

Konservativ konferens 2019
PM: s Brexit & sista erbjudande & apos; utsatt Senior MP kastas ut över fracas PM förnekar att pressa journalistens lår Obligatoriska vaccinationer för barn

På frågan om hon hade gjort det sa han: 'Jag säger bara vad jag har sagt. Vad allmänheten vill höra är vad vi gör för dem och för landet och investeringen i sätt att förena landet. '

Det följer en sällsynt på rekordförnekelse från Downing Street i går kväll när en talesman sade: 'Detta påstående är osant'.

billiga semester till spanien all inclusive 2017

Edwardes slog tillbaka efter förnekandet och sa: 'Om premiärministern inte minns händelsen så har jag helt klart ett bättre minne än han.'

Talesman nr 10 lämnade ingen kommentar till påståenden om den andra kvinnan vid samma lunch.

Skuggsekreterare för kvinnor och jämlikheter Dawn Butler sa att det var en 'chockerande men tyvärr alltför bekant historia'.

”Vad handlar det om att mäktiga män känner sig berättigade att trakassera kvinnor? Boris Johnson har allvarliga frågor att svara på, 'twittrade hon.

Se Även: