Dancing On Ice axed: 10 roligaste videomoment när hitshowen hänger upp skridskor

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jayne Torvill och Christopher Dean uppträder på Dancing on Ice

Spara den sista dansen: Skridskoduon säger hejdå till sitt familje -tv -program(Bild: Rex)



Efter de sjunkande tittarsiffrorna vinkar skridskosupremorna Torvill och Dean farväl till sitt en gång så populära tv -program.



Paret berättade för ITV's Daybreak att showen hade kommit till sitt 'naturliga slut' efter att ha meddelat att de skulle filma sin sista serie 2014.



Men inte de som ska besegras Christopher Dean och Jayne Torvill är fast beslutna att showen som såg Jason Gardner stjäla Simon Cowells & nos Mr Nasty titel, kommer att gå ut på en high.

OK, så vi får det här är inte det värsta i TV -nyheter, men vi samlar att trots de sjunkande betygen, 9 miljoner tittare som såg på skridskoutställningen som såg över 10 kändisar per serie pröva lyckan eller snarare skämma ut sig själva när de försökte för att imponera på kändisdomare inklusive Emma Bunton, Jason Gardiner, Ashley Roberts, Karen Barber och Robin Cousins ​​med sina skridskoförmågor.

Jayne Torvill och Christopher Dean

Jayne Torvill och Christopher Dean (Bild: Phil Harris / )



'Vi kommer inte att hänga upp våra skridskor, men vi kommer att sakta ner dem. Jag tror också att eftersom det har gått 30 år kommer det också att vara vår sista Bolero.

Innan du börjar snyta okontrollerbart ok kanske inte, har vi valt några av våra bästa bitar från ITV -realityprogrammet:



1. Stackars Sinnitta! Det är lite olyckligt att röstas ut ur serien första veckan 2010, men det var precis vad som hände 80 -talsångaren. Dock inte innan du lämnar ett bestående intryck. Den högra flickan för Simon Cowell lyckades dela byxan till danspartnern Andrei Lipanov med bladet på hennes skridskor.

Sinitta var upprörd av sin skridskoåkning. Sinitta kämpade tillbaka tårar när hon röstades bort från showen och sa programledaren Philip Schofield och Holly Willoughby: 'Jag hade så stora förhoppningar på detta. Jag började älska det. Jag kan knappt tala. '

2. Ingen kan glömma det ögonblick Todd Carty (aka Mark Fowler init), skridskopplade under sitt första uppträdande 2009. Detta ögonblick beskrevs av Schoffie (som jag gillar att kalla honom) som hans 'favoritmoment någonsin på Dancing On Ice' och beskrev Todds rörelse som: 'Av isen som en bultande häst'.

I sann kändisstil sa Todd: 'Ohh jag älskade det'. Lysande. Vi åtminstone skrattade med dig och inte åt dig.

I ett ögonblick av oplanerat komikguld försvinner Todd som åker skridskor med sin partner sedan i vingarna när han tappar kontrollen över sina skridskor, även om Todds drag skrevs in i föreställningen, skulle 45-åringen stanna kvar ställ in ... doh!

Mr Nasty Gardiner kommenterade att han var orolig för att Todd skulle lämna showen i en kroppsväska och att han hoppades att tvålstjärnan fick mycket pengar för att kompensera honom. Meow Jason ...

3. På tal om Gardiner har den elaka domaren sagt några galna saker genom åren, men den här kommentaren måste vara bland hans tre bästa: 'Du ser ut som avföring som inte kommer att spola, som går runt och runt men går inte var som helst.'

Utbrottet som riktades mot Sharron Davies 2011 mottogs inte lätt och följdes av en flod av klagomål från tittarna.

Mediawatch Group Director Vivienne Pattinson sa då: ”Det är mobbning. Det här är tänkt att vara en underhållningsshow, och det är ännu mer kränkande på en underhållningsshow före vattendelaren som ses av familjer. '

Det berättade Jason ... inte för att vi tror att han var lite orolig för reaktionen ... som alls.

Fyra. David Seaman bevisade att han borde ha hållit fötterna stadigt på fotbollsplanen när han deltog i skridskoåkningen.

Uppenbarligen bättre på att fånga en fotboll än människor, 'Mr safe hands' visade att han hade tappat sin gyllene touch 2006, efter att han tappade sin partner Pam O & apos; Connor under en repetition.

Stackars Pam behövde stygn för att få en gnutta i hakan och hade bara återgått till handling förra veckan efter att han föll på henne.

Herregud David! Vilken palava du gjorde av det!

5. Den före detta Brookside -stjärnan upptäcktes med blod som strömmade från hennes blonda lås, ok - ok, hennes blonda förlängningslås när hon lämnade showen för att gå till sjukhuset 2012.

Snabbt för att lugna sina fans via Twitter sa Jennifer då: 'Detta är ett meddelande till alla som har kontaktat mig för att se om jag mår bra. Jag mår helt bra och jag har limmats ihop. '

Jennifer skadade sig själv efter att hon repeterade en 'farlig spark'. Danspartnern Daniel Whiston sa: 'Jennifer är så flexibel ... hon gjorde en skorpionspark och slog hälen på hennes blad i bakhuvudet. Hela hennes hår lästes bara för uppenbarligen pumpar hjärtan och mycket blod kommer ut. Men hon är i stora händer nu.

Tja, det är mycket bra att hon är i stora händer nu, men var var du när hon skar upp huvudet va? va? va?

6. Okej, så det kommer aldrig att bli lätt att vara den första personen att lämna någon show, men jag menar att du bara måste ta det i ditt steg har du inte?

billie piper chris evans

Det finns inget värre än en öm förlorare och Pammy var öm förlorare personifierad tidigare i år.

Känd för sin mäktiga fina figur i Baywatch, skyllde Pam på hennes boobies för hennes plötsliga avgång.

Pammy sa då: 'Jag mår så dåligt av Matt Evers (hennes olyckliga danspartner - inte). Jag snubblade, mina bröst föll ut. Det är vanligt i mitt liv. Garderobsassistenten korsade inte kronbladen över hur hon skulle ha gjort. Kanske var det en konspirationsteori! Skojar! '

Visst, Pam, med bazookas som dina och det här vanliga problemet du står inför, skulle du se till att dina nips var säkrare?

Det är enkelt, bara ha en BH -init!

7. Jason slår igen och den här gången är det en underdrift att säga att han inte är en PC. Mannen som kallades 'avskyvärd' av ett antal TV -fans berättade för X Factor -vinnaren Shayne Ward tidigare i år: Det började bra för mig och jag trodde att du var i ditt steg men det blev typ livin & apos; la vida inlåst syndrom för att du kastade allt. '

Den här kommentaren hade så dålig smak - att Jason, som syftar på någon med ett tillstånd som lämnar människor förlamade åt sidan från musklerna i ögonen, var tvungen att göra en offentlig ursäkt för sina fruktansvärda kommentarer.

Ja, det är det - du har gått ner i till och med våra betyg Jason.

Kolla in våra favorit Icy bitar

8. Vi undrade alla vem i hela världen Sebastian Foucan var när han dök upp 2012. Även efter att ha lärt sig var han en frilöpare - publiken var fortfarande mystifierad. Men det blev värre när sportmannen bröt ut i tårar efter att ha röstats utanför showen efter att ha förlorat i Dancing On Ice skate off.

Det emotionella vraket (sätt linjen igenom) Jag menar känslomässiga frilöpare sa: Det var en mardröm. Jag känner att jag glömde allt, det blev svart. Du ser inte ens någon i ögonen eftersom du vet att det finns så många människor med förväntan och kärlek.

'Det var ganska smärtsamt. Mina döttrar grät, de tittade på TV.

9. Vilken väg att gå! Gareth Thomas var tvungen att lämna den senaste serien av serien efter att ha kämpat med åksjuka.

Den före detta Rugby-spelaren kunde inte sluta kasta upp efter varje föreställning, vilket gav showproducenterna inget annat val än att utesluta honom ur showen.

Även om idrottsmannen snart var tillbaka till sin normala hälsa när han lämnade, var det en helt annan historia på luften.

Efter hans första uppträdande kunde Gareth ses svaja och kunde knappt tala när Philip frågade honom om han var OK, innan han fick idrottaren att lämna scenen.

Eek!

10. Låt vårt ansikte vara att Lauren Goodger förmodligen håller på att ta slut på sätt att hålla sig intressanta även nu, så vi har inte svårt att tro att den desperata (sätta linjen genom) reality -tv -stjärnan kämpade med nerver på Dancing On Ice.

Sedan hon lämnade TOWIE förutom att ständigt diskutera hennes brist på självförtroende och prata om, åh hennes brist på självförtroende och göra intervjuer om hennes brist på självförtroende - så du förstår bilden, gjorde Lauren lite annat.

OK, så hon startade ett företag - men vi menar bortsett från att Dancing On Ice borde ha varit en bra språngbräda för Mark Wrights ex.

Men vi tvivlar på att Lauren tog med i ett litet nummer - Jason Gardiner, som märkte Lauren 'en valross på is'. Trevlig!

Kolla in våra favoritisiga ögonblick nedan:

Dancing On Ice med 10 värsta stunder Visa galleri

Se Även: