Coleen Rooneys uppgång till berömmelse som första dam för WAGs när hon 'står vid' maken Wayne

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Coleen Rooney, bilden till vänster och höger



Vi vet massor om Wayne och Coleen Rooney som par och familj, men hur är det med Coleen i sig?



Det är väl publicerat att den 35-åriga tidigare WAG lägger mycket tid på att ta hand om parets fyra barn, Kai, Klay, Kit och Cass, men hon är också en arbetande mamma.



När Coleen enligt uppgift står vid Wayne efter att bilder på honom sov på ett hotellrum med två kvinnor blev virala på sociala medier, tar vi en tillbakablick över hennes karriär bort från familjelivet.

Coleen har haft kolumner i Closer och OK! Magazine och arbetar även som modell, författare och TV -presentatör.

Coleen var också involverad i McDonald’s Community Awards fram till 2018, där hon sökte Storbritanniens mest inspirerande fotbollsmamma som deras fotbollsambassadör.



Coleen Rooney, på bilden, har beskrivit arbetet med att lyfta fram Storbritanniens mest modiga mammor som & apos; ödmjuka & apos;

Coleen Rooney, på bilden, har beskrivit arbetet med att lyfta fram Storbritanniens mest modiga mammor som & apos; ödmjuka & apos;

värsta fängelserna i Storbritannien

Hon tycker att upplevelsen är ödmjuk, berättade hon Maila online . 'Det är härligt när jag hör några av de andra mammornas berättelser', sa hon. 'Vissa har team med särskilda behov, de har heltidsjobb också-det är så ödmjukt.'



Coleen innehade ambassadörstiteln i fyra år från 2015 till 2018, men har annars inte arbetat så mycket de senaste åren.

I den tidigare delen av Waynes karriär har Coleen en serie egna projekt.

Hon gjorde en serie för ITV som hette Coleen's Real Women redan 2008 där hon letade efter brittiska kvinnor som kunde leda reklamkampanjer istället för professionella modeller.

Redan 2005 gjorde hon en tränings -DVD som heter Coleen McLoughlin's Brand New Body Workout, som blev en storsäljare i Storbritannien, och hon har också ledt kampanjer för prisvärt mode för George på Asda och Littlewoods.

Coleen har också gett ut ett antal böcker. En självbiografi som heter Welcome to My World släpptes 2007, och 2008 publicerade hon en stilguide som heter Coleen's Real Style.

En fyrsidig bokserie som heter Coleen Style Queen följde från 2008 till 2010.

Coleen, bilden på mitten och Wayne, bredvid henne, är föräldrar till tre söner

Coleen, bilden på mitten och Wayne, bredvid henne, är föräldrar till tre söner (Bild: Instagram - https://www.instagram.com/p/B6ghNowBfYK/)

Coleen gör sällan intervjuer om sitt eget liv och sin karriär, men en källa berättade för Heat World redan 2019 att hon hade stora förhoppningar om en TV -återkomst.

'Hon vill gå tillbaka i rampljuset och påminna allmänheten om att hon inte bara är Waynes fru eller en mamma till fyra pojkar', sa en källa till Heat.

'Familjen är verkligen glada över att se henne följa hennes drömmar, och hennes föräldrar har redan sagt att de kommer att hjälpa till med barnen.'

På senare tid har Coleen, som växte upp i det tuffa Croxteth -distriktet i Liverpool, varit inblandad i en ärekränkning med WAG Rebekah Vardy.

Coleen har varit ambassadör för McDonalds Grassroots Football Awards

Coleen har varit ambassadör för McDonalds Grassroots Football Awards

Coleen hävdade 2019 att någon hade sålt hennes berättelser till tidningarna och i ett långt inlägg på Instagram hävdade hon att hon forskat och kommit fram till att berättelserna hade läckt ut av Rebekahs konto.

”Under de senaste fem månaderna har jag lagt ut en serie falska berättelser för att se om de tagit sig in i tidningen The Sun”, skrev Coleen.

Hon förklarade att hon blockerade alla från att se hennes Instagram -berättelser utom Rebekahs konto: 'Jag har sparat och skärmdumpat alla de ursprungliga berättelserna som tydligt visar att bara en person har tittat på dem. Det är ....... Rebekah Vardys konto. '

Rebekah förnekade anklagelserna och sa i ett uppföljande inlägg att 'jag är inte rolig men jag behöver inte pengarna, vad skulle jag tjäna på att sälja berättelser om dig?'

Coleen, på bilden, är bunden i en förtalsslag med WAG Rebekah Vardy

Coleen, på bilden, är bunden i en förtalsslag med WAG Rebekah Vardy (Bild: SplashNews.com)

Rättsfallet pågår fortfarande och under tiden har Coleen i sommar haft en serie brittiska vistelser med sina barn, det senaste på stranden i norra Wales.

Coleen har länge talat om sin tillbedjan för familjelivet. 'Min favoritdel är kärleken som de visar mot dig. Hur mycket de litar på dig - du är deras allt, säger hon till Hello Magazine 2017.

'Att veta att den här lilla personen förlitar sig på dig så mycket och att du tar upp dem och utvecklar dem, det är en enorm prestation och du får så mycket ut av det.'

Coleen poserade nyligen leende på Euro 2020 -matcherna med sin familj och firade sitt 13: e bröllopsdag med Wayne genom att njuta av en resa till Londons South Bank tidigare i sommar.

Hon kanske har en lyxig livsstil men hon har tidigare pratat om hur både hon och Wayne aldrig kommer att glömma sina rötter i Liverpool.

'Ibland sitter Wayne där och säger: & apos; Jag kan inte tro det & apos ;. Men du tar det inte för givet, 'skrev hon i sin självbiografi. 'Om någon av oss gjorde det skulle vi säga något.'

Se Även: